Apple iPad Kotelot & Panssarilasit

Apple on kaikille tuttu Yhdysvaltalainen yhtiö, joka suunnittelee, kehittää ja myy kulutuselektroniikkaa, ohjelmistoja ja tietokoneita. Apple käyttää kehittämissään mobiililaitteissaan iOS käyttöjärjestelmää ja tietokoneissaan MacOS käyttöjärjestelmää.

Tuotteet

80 tuotetta

Apple iPad Tablettien Suojakotelot ja -Kuoret

Apple iPad tabletit ovat ehkä maailman suosituimpia taulutietokoneita niiden tyylikkyyden, toimivuuden ja helppokäyttöisyytensä vuoksi. Valmistajan oma iOS käyttöjärjestelmä toimii sulavasti Apple iPad tableteissa, käyttöjärjestelmä onkin niiden suurin ero verrattuna muiden valmistajien taulutietokoneisiin verrattuna. Apple iPad tabletin suojakotelot ovat erinomainen keino pidentää laitteen käyttöikää huomattavasti, sillä ne tarjoavat tyylikästä suojaa joka puolelle laitetta. Tabletin suojakotelot myös helpottavat laitteen käyttöä, sillä niiden avulla katselukulmaa on mahdollista säätää alkuperäistä paremmaksi helpottamaan videoiden katsomista. Huomaamattomat Apple iPad tabletin suojakotelot istuvat paikoilleen täydellisesti, täydentäen laitteen omaa ulkonäköä astetta persoonallisemmaksi. Tabletin suojakotelot ovat lähes välttämätön lisätarvike jokaiselle käyttäjälle, mutta myös muut tarvikkeet (kaapelit, laturit, kosketusnäyttökynät…) helpottavat käyttöä.

Apple tabletin suojakotelo on erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen pysymistä ehjänä ja parantaa sen käyttöikää, sillä se suojaa tablettia hajoamiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Apple tabletin suojakotelot suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta sekä lialta. Apple tabletin suojakotelo parantaa laitteen selviytymismahdollisuuksia selvästi putoamisissa verrattuna tilanteeseen, jossa mitään ei olisi tabletin päällä. Mikäpä olisikaan ikävämpää, kun pudottaa arvokas laite ja särkeä se käyttökelvottomaksi. Lähestulkoon kaikki Apple tabletin suojakotelot ovat kansiomallisia, eli ne suojaavat laitetta sekä sivuilta, takaa että myöskin edestä. Kansiomallisessa Apple tabletin suojakotelossa laitteen näyttöä suojaa kansiläppä, joka voidaan kääntää kirjamaisesti laitteen taakse näytön näppäilyn helpottamiseksi. Apple tabletin suojakotelo toimii samalla myös katselutelineenä, sillä kansiläppä voidaan taitella parilla eri tavalla, jolloin taulutietokone saadaan katselua helpottavaan asentoon. Netflixin, tv-sarjojen ja YouTube klippien katsominen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Useimmiten Apple tabletin suojakotelo myös sammuttaa taulutietokoneen näytön samalla, kun se suljetaan. Näyttö myös avautuu automaattisesti Apple tabletin suojakotelon avautuessa, mikä on näppärä ominaisuus.

Apple tabletin suojakotelot on valmistettu tyypillisesti synteettisistä materiaaleista tai nahasta. Apple tabletin suojakotelot istuvat taulutietokoneeseen erinomaisesti, eivätkä ne pääse liikkumaan tai irtoamaan. Tyypillisesti Apple tabletin suojakotelossa on kovamuovinen kehys, johon laite istuu ja taitoksilla varustettu kansiläppä, joka on varustettu esitaitoksilla katselukulman parantamiseksi. Parhaassa tapauksessa Apple tabletin suojakotelon kansi pysyy kiinni magneetin avulla, mutta on olemassa myös muita kiinnitystapoja, kuten taitos ja kuminauha. Musta, valkoinen, sininen, punainen, oranssi, pinkki ja ruskea ovat Apple tabletin suojakoteloista suosituimmat värit, joten jokaisen mieltymyksiin löytyy varmasti oma värisävy. Apple tabletin suojakotelo onkin siis edullinen tapa tehdä omasta tabista persoonallinen ja tyylikäs. Kevyen ja ohuen rakenteensa vuoksi Apple tabletin suojakotelot ovat lähes huomaamattomia lisätarvikkeita, jotka toimivat tablettisi edullisena vakuutuksena, sillä korjaaminen tai uuden ostaminen on aina melko tyyristä puuhaa. Apple tablet suojakotelot ovat paitsi tyylikkäitä, myös näppäriä käyttää ja parantaa itse tabin käyttökokemusta.

Apple tabletin suojakoteloiden lisäksi tarjoamme monia muitakin lisätarvikkeita laitteeseesi, kuten latauskaapeleita, kosketusnäyttökyniä, varavirta voimapankkeja ja jopa näytön suojalaseja. Myös näitä löytyy monissa eri väreissä ja saat varmasti entistä enemmän irti laitteestasi. Apple tabletin suojakotelot ja muut lisätarvikkeet toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.