Huawei näytöt ja varaosat

Mobiilitukusta löydät nyt Huawei puhelimien varaosat. Saatavilla ovat useimpien Huawei mallien näytöt sekä takaosat. Ohjevideon avulla voit helposti vaihtaa uuden näytön tai puhelimen takaosan itse. Tilauksesi mukana saat kaikki tarvittavat työkalut osien vaihtoon. Jos satut tarvitsemaan liimaa tai teippiä asennukseen, voit klikata ne mukaan tilausvaiheessa ja saat ne samassa paketissa. Paketin toimitamme suoraan kotiin ilmaisena kirjetoimituksena 1-3 päivän kuluessa. Varaosien asentaminen itse on monesti paitsi nopeampaa on se myös edullisempaa. Voit säästää satoja euroja tekemällä Huawei puhelimen näytön tai takaosan vaihdon itse, etkä joudu lähettämään puhelinta huoltoon ja odottamaan sitä taas takaisin. Kaiken saat hoidettua nopeasti ja helposti, kun tilaat osat Mobiilitukusta.

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Tilaa Huawei varaosat nopeasti Mobiilitukusta

    Puhelin on varmasti laite, jota moni käyttää eniten päivän aikana, jolloin se myös kuluu eniten. Vaikka olisit suojannut tämän tärkeän laitteen kuinka hyvin tahansa voi vahinkoja silti sattua. Nyt saat Mobiilitukusta myös Huawei puhelimien varaosia. Kaupasta saatavat Huawei puhelinten näytöt voit asentaa itse nopeasti ja helposti. Klikkaat vain ostoskoriin oikean Huawei mallin näytön ja tarvittaessa mukaan liiman tai teipin ja paketti toimitetaan sinulle ilmaisena kirjetoimituksena 1-3 päivän kuluessa tilauksesta. Tilaamalla Mobiilitukusta Huawei puhelimiin varaosat säästät aikaa, rahaa sekä luontoa. Vaihtamalla puhelimen rikkoutuneen näytön itse, saat puhelimeen lisää käyttöikää. Jos laite toimii muuten moitteetta, ei ole järkevää heittää sitä roskiin ja ostaa uutta. Tekemällä vaihtotyön itse, et joudu tilanteeseen, jossa uusi näyttö maksaisi melkein saman verran kuin uusi puhelin. Näin voit säästää parhaimmillaan satoja euroja. 

    12 kk takuu

    Mobiilitukun Huawei puhelimien näytöt ovat laadukkaita. Ne ovat joko alkuperäisiä tai alkuperäisiä vastaavia ja niillä on 12 kk valmistajan takuu. Takuuehtojemme mukaisesti näyttö tulee liittää puhelimeen ja testata ennen liimausta. Näin voit olla varma, että olet saanut laadukkaan ja priiman tuotteen. Jos näyttö jäisi jostain syystä asentamatta tai sille ei olisikaan enää tarvetta, on tuotteilla 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tämä tietenkin myös täysin ilmaisena asiakaspalautuksena. 

    Näyttöjen lisäksi saatavilla myös akkuja ja takakansia

    Kaupastamme löydät myös Huawei puhelimien näyttöjen lisäksi akkuja sekä takakansia. Tilauksen mukana saat aina kaikki tarvittavat työkalut ja tuotteen sivuilta löyd

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä