Samsung näytöt ja varaosat

Nyt löydät Mobiilitukusta varaosat uusimpiin Samsung puhelimiin. Valikoimastamme löytyvät näytöt sekä akut, jotka voit vaihtaa aivan itse. Tilauksen teet nopeasti ja helposti vaikka suoraan kotisohvaltasi keskellä yötä. Verkkokauppamme palvelee 24h vuorokaudessa ja toimitustavaksi voit valita aina ilmaisen kirjetoimituksen, jolloin paketti saapuu suoraan kotiisi 1-3 arkipäivän kuluessa. Samsung puhelimien näyttö tai akku on helppo vaihtaa ohjevideoiden avulla. Kaikki tarvittavat työkalut tulevat tilauksen mukana ja liima tai teippi on helppo klikata ostoskoriin mukaan. Mitään ei tarvitse lähteä etsimään erikseen, vaan saat kaiken samassa paketissa tilaamasi Samsung puhelimen näytön tai akun kanssa. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun! Verkkokauppamme on aina auki.

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung puhelimien näytöt ja akut Mobiilitukusta

    Vaikka Samsung puhelimesi näyttö tai akku tulisi tiensä päähän ei se tarkoita, että koko puhelin pitäisi vaihtaa uuteen. Voit tarvittaessa vaihtaa Samsung puhelimen osat aivan itse tilaamalla ne suoraan kotiisi verkkokaupastamme. Jokaiseen tilaukseen tarjoamme ilmaisen kirjetoimituksen, joka tuo paketin sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Vaihtamalla rikkoutuneet osat uusiin sen sijaan, että ostaisit kokonaan uuden puhelimen, toimit vastuullisesti sekä ekologisesti. Säästät aikaa ja rahaa sekä saat puhtaan omatunnon, etkä kuormita turhaan luontoa. 

    Näytön vaihto on yksinkertaista ja helppoa

    Näytön vaihto on usein yksinkertaisempaa, kuin mitä luulisi. Vaikka et olisi koskaan tehnyt mitään vastaavaa, nyt onnistut siinä varmasti. Kaikki tarvittavat työkalut saat tilaamasi Samsung näytön tai akun mukana. Klikkaat vain ostovaiheessa mukaan vielä liiman tai teipin, jos sellaista ei satu kotoa löytymään valmiina ja koko paketti on kasassa. 

    Tilaamasi tuotteen sivuilta löydät juuri sinun Samsung puhelimellesi tehdyn videohjeen ja seuraamalla näitä ohjeita huolellisesti ja rauhallisesti toimien, et voi epäonnistua. Jopa ensikertalainen osaa vaihtaa näytön tai akun aivan itse Samsun puhelimeensa. Ehkä innostutkin niin, että jatkossa vaihdat myös ystävien ja tuttavien mahdollisesti rikkoutuneiden puhelimien osat. Kovasti innostuneita asiakkaita varten kaupastamme löytyvät myös erilliset antistaattiset silikooniset asennusmatot sekä magneettiset ruuvimatot. Näillä tuotteilla varmistat etteivät pienet ruuvit pääse katoamaan asennuksen aikana, eikä asennus mene kadonneiden ruuvien takia pieleen. 

    Jo yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

    Mobiilitukulla on jo yli 200 000 tyytyväistä asiakasta, mikä kertoo s

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä