Apple näytöt ja varaosat

Apple iPhone varaosat saat nopeasti ja helposti Mobiilitukusta. Tilaamalla Mobiilitukusta, kirjetoimitus tuo esimerkiksi uuden näytön 1-3 arkipäivän kuluessa suoraan kotiisi ilmaiseksi.. Paketin mukana saat tarvittavat työkalut ja pääset heti töihin.

Tuotteet

54 tuotetta

Apple iPhone varaosat nyt verkkokaupasta!

Tippuiko arvokas iPhone ja näyttö meni rikki? Uuden Apple iPhone näytön vaihdattaminen alan liikkeessä voi viedä satoja euroja. Ei hätää!  Mobiilitukulta löydät Apple iPhone varaosat eli myös uuden näytön puhelimeesi. Kaupastamme löytyvän selkeän ohjevideon avulla Apple iPhone puhelimen näytön vaihto on helppoa ja nopeaa tehdä myös itse. Vaikka et olisi koskaan tehnyt mitään vastaavaa, videon avulla osaat tehdä sen takuuvarmasti ja jopa ensikertalainen osaa sen. Videolla saat yksityiskohtaiset ohjeet ja selkeän kuvan, kuinka Apple iPhone näytön vaihto tehdään. Saat kaikki tarvittavat työkalut tilauksen mukana ja voit suorittaa vaihdon heti paketin saatuasi ja juuri silloin, kun se sinulle sopii parhaiten. Vaikka sitten yöllä lasten jo nukkuessa. 

Apple iPhone näytöt nopeasti suoraan kotiin

Koska puhelin on monelle käden jatke, sillä suoritetaan hyvin monia toimintoja. Maksetaan laskut, hoidetaan sähköpostit sekä pidetään yhteyttä ystäviin ja perheenjäseniin. Vaihtamalla näytön itse, säästät erityisesti aikaa, sillä puhelinta ei tarvitse lähettää mihinkään ja sen jälkeen odottaa sen saapumista takaisin. Tilaat vain netistä uudet osat ja ne saapuvat ilmaisena kirjetoimituksena suoraan kotiisi 1-3 arkipäivän kuluessa. Valitsemalla maksullisen exprespaketin, paketti toimitetaan jo seuraavana päivänä, etkä joudu elämään kohtuuttoman pitkää aikaa ilman puhelinta. 

Ekologinen teko

Vaihtamalla Apple iPhone puhelimen näytön itse, lisäät puhelimesi käyttöikää ja toimit samalla vastuullisesti sekä ekologisesti. Liian usein ihmiset päätyvät ostamaan rikkoutuneen akun tai näytön vuoksi heti uuden puhelimen, vaikka vanha olisi ollut vielä teknisesti täysin toimintakunnossa. Hoitamalla jatkossakin varaosien esimerkiksi näytön vaihdot itse, säästä rahan ja ajan lisäksi myös luontoa ja saat puhtaan omatunnon. 

Liity nyt mukaan 200 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon ja tilaa Mobiilitukusta. Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan. Jos jotain emme tiedä, otamme yhdessä selvää. Tervetuloa ostoksille!