Apple näytöt ja varaosat

Apple iPhone varaosat saat nopeasti ja helposti Mobiilitukusta. Tilaamalla Mobiilitukusta, kirjetoimitus tuo esimerkiksi uuden näytön 1-3 arkipäivän kuluessa suoraan kotiisi ilmaiseksi. Paketin mukana saat tarvittavat työkalut ja pääset heti töihin. Vaihtamalla itse näytön, säästät aikaa ja ennen kaikkea rahaa. Apple iPhone näytön vaihtoa varten löydät sivuiltamme videon, jonka avulla jokainen osaa varmasti itse huoltaa oman puhelimensa, eikä alan osaajaa tarvitse lähteä etsimään tai puhelinta lähettää yhtään mihinkään. Tilauksesi mukanana tulevat juuri iPhonelle tarkoitetut työkalut ja sinun tarvitsee klikata ostoskoriin mukaan vain tarvittava liima, jos sellaista ei satu kotona olemaan valmiiksi. Tilaa heti ja säästä aikaa sekä rahaa!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Apple iPhone varaosat nyt verkkokaupasta!

    Tippuiko arvokas iPhone ja näyttö meni rikki? Uuden Apple iPhone näytön vaihdattaminen alan liikkeessä voi viedä satoja euroja. Ei hätää!  Mobiilitukulta löydät Apple iPhone varaosat eli myös uuden näytön puhelimeesi. Kaupastamme löytyvän selkeän ohjevideon avulla Apple iPhone puhelimen näytön vaihto on helppoa ja nopeaa tehdä myös itse. Vaikka et olisi koskaan tehnyt mitään vastaavaa, videon avulla osaat tehdä sen takuuvarmasti ja jopa ensikertalainen osaa sen. Videolla saat yksityiskohtaiset ohjeet ja selkeän kuvan, kuinka Apple iPhone näytön vaihto tehdään. Saat kaikki tarvittavat työkalut tilauksen mukana ja voit suorittaa vaihdon heti paketin saatuasi ja juuri silloin, kun se sinulle sopii parhaiten. Vaikka sitten yöllä lasten jo nukkuessa. 

    Apple iPhone näytöt nopeasti suoraan kotiin

    Koska puhelin on monelle käden jatke, sillä suoritetaan hyvin monia toimintoja. Maksetaan laskut, hoidetaan sähköpostit sekä pidetään yhteyttä ystäviin ja perheenjäseniin. Vaihtamalla näytön itse, säästät erityisesti aikaa, sillä puhelinta ei tarvitse lähettää mihinkään ja sen jälkeen odottaa sen saapumista takaisin. Tilaat vain netistä uudet osat ja ne saapuvat ilmaisena kirjetoimituksena suoraan kotiisi 1-3 arkipäivän kuluessa. Valitsemalla maksullisen exprespaketin, paketti toimitetaan jo seuraavana päivänä, etkä joudu elämään kohtuuttoman pitkää aikaa ilman puhelinta. 

    Ekologinen teko

    Vaihtamalla Apple iPhone puhelimen näytön itse, lisäät puhelimesi käyttöikää ja toimit samalla vastuullisesti sekä ekologisesti. Liian usein ihmiset päätyvät ostamaan rikkoutuneen akun tai näytön vuoksi heti uuden puhelimen, vaikka vanha olisi ollut vielä teknisesti tä

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä