Puhelimen Varaosat

Puhelimen varaosilla päivität puhelimesi uuteen aikaan ilman suuria kustannuksia. Onko näyttösi rikki, tai akku ei enää kestä koko päivää? Onko puhelimesi takakansi naarmuilla tai sen värit ovat haalistuneet? Tee järkiteko ja vaihda rikkinäinen osa puhelimen varaosavalikoimamme avulla. Tarjoamme korjaamiseen tarvittavat työkalut, ohjeet ja alkuperäistä laatua vastaavaan varaosan. Vaihtamalle rikkinäiset osat itse voit säästää satoja euroja huolto- tai vakuutuskuluissa ja vaihtaminen on yllättävän helppoa! Olipa sinulla sitten rikkinäinen iPhone tai vaikkapa hajonnut Huawein puhelin, tule ja korjaa puhelimesi itse! Toimitamme tuotteet ilmaiseksi suoraan kotiisi, ja tarpeen tullen asiakaspalvelumme auttaa sinua korjaamiseen liittyvissä asioissa!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Puhelimen varaosat – mitä voin itse korjata? 

    Puhelimet kallistuvat koko ajan ja mitä enemmän niihin rahaa sijoitetaan, sitä tärkeämmiksi laitteet meille myös tulevat. Mutta mitä jos puhelin hajoaa jostain kohtaa – voiko asialla tehdä jotain vai onko uuden hankinta edessä? Vastaus on, että tietysti voi ja se on yllättävän helppoa! Alla kerromme erilaisia tilanteita, joissa puhelimesi korjaus meiltä löytyvillä puhelimen varaosilla onnistuu aivan itse. Itse tekemällä voit säästää noin puolen tunnin työllä jopa useita satoja euroja!

    Puhelimen varaosista näytön vaihto on isoin säästö!

    Yleisin hajoava osa on aina näyttö. Melkein puolet puhelimen pinta-alasta on lasia ja se onkin herkin osa, joka voi rikkoontua. Huonoimmassa tuurissa iskun ei tarvitse olla edes kovinkaan kova, että halkeamia ilmenee. Siksi puhelimen varaosia on saatavilla todella laajasti, ja varsinkin keskihintaisille puhelimille varaosat ovat edullisia ja vaihtaminen on ohjeiden avulla helppoa ja nopeaa. Kaikkiin valikoimamme varaosiin tarjotaan mahdollisuus tarvittaviin työkaluihin samaan aikaan, jotta vaihtaminen olisi helppoa ja nopeaa. Puhelimen näytön vaihtamiseen tarjotaan tuotesivuilla aina ohjeet ja asiakaspalvelumme neuvoo ja ohjaa tarvittaessa. Varaosat ovat aina varustettu 12 kuukauden takuulla, ja laatu on alkuperäistä vastaava. Vaihtamalla näytön itse, voit säästää satoja euroja huoltokustannuksiin verrattuna! 

    Vaihda puhelimesi akku varaosavalikoimastamme

    <

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä