Motorola näytöt ja varaosat

Mobiilitukusta löydät nyt myös varaosat uusimpiin Motorola puhelimiin. Jos puhelin sattuu tipahtamaan ja arvokas näyttö menee rikki ei tarvitse enää sijoittaa satoja euroja uuteen puhelimeen tai uuden näytön asennukseen. Tästä lähtien voit tehdä työn itse ja onnistumisen ilon lisäksi säästät jopa satoja euroja. Kaiken lisäksi saat uuden varaosan puhelimeesi ilmaisella kirjepostilla 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Uuden Motorola näytön mukana saat työhön tarvittavat työkalut eikä mitään tarvitse lähteä etsimään erikseen. Ohjeet asennukseen ovat saatavilla kunkin Motorola mallin nettisivuilla. Verkkokauppamme on aina avoinna ja valmiina sinua varten missä milloinkin olet ja sattuipa vahinko mihin vuorokauden aikaan tahansa. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola varaosat suoraan kotisohvalta

    Nyt voit tilata uudet Motorola puhelinten varaosat, kuten näytöt vaikka suoraan kotisohvaltasi mihin vuorokauden aikaan tahansa. Verkkokauppamme on auki 24h vuorokaudessa eli voit tehdä tilauksen mihin vuorokauden aikaan tahansa. Arkipäivisin asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan. Olivatpa kysymyksesi kuinka haastavia tahansa yritämme aina parhaamme mukaan etsiä ratkaisun sekä oikeat vastaukset. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, viestillä, chatilla tai sähköpostilla. Pääasia, että yhteydenottotapa on juuri sinulle itsellesi sopiva. Mobiilitukulla on jo yli 200 000 tyytyväistä asiasta, joten voit olla varma, että saat mahtavaa asiakaspalvelua. 

    Laadukkaat tuotteet - kattava takuu

    Motorola näytöille myönnämme kattavan 12 kk valmistajan takuun. Näytöt ovat aina alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia. Riittää, että tarkistat tuotteen toimivuuden liittämällä sen Motorola puhelimeesi ennen liimausta. Näin voimme olla varmoja, että uusi näyttö ei ole rikkoutunut esimerkiksi kuljetuksen aikana. Toimimalla näin saat takuulla priiman tuotteen, etkä joudu tekemään turhaa työtä eli irroittamaan jo asennettua näyttöä uudelleen. Muistathan aina toimia rauhallisesti ja ohjeiden mukaan ja asennus onnistuu varmasti. Tärkeintä on seurata tarkasti ohjeita ja huolehtia, että kaikki pienet ruuvit pysyvät varmasti asennuksen ajan tallessa ja päätyvät takaisin omille paikoilleen Motorola puhelimeen. Verkkokaupastamme löydät myös silikoniset asennusmatot sekä magneettimatot huolehtimaan pienimpienkin osien säilytyksestä. 

    Kaikki tarvittava mukana

    Tilatessasi Motorola puhelimeen uuden näytön saat pakettisi mukana kaikki tarvittavat työkalut. Mitään ei tarvitse lähteä etsimään erikseen vaan löydät kaiken tarvittavan verkkokaup

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä