Motorola näytöt ja varaosat

Mobiilitukusta löydät nyt myös varaosat uusimpiin Motorola puhelimiin. Jos puhelin sattuu tipahtamaan ja arvokas näyttö menee rikki ei tarvitse enää sijoittaa satoja euroja uuteen puhelimeen tai uuden näytön asennukseen.

Tuotteet

14 tuotetta

Motorola varaosat suoraan kotisohvalta

Nyt voit tilata uudet Motorola puhelinten varaosat, kuten näytöt vaikka suoraan kotisohvaltasi mihin vuorokauden aikaan tahansa. Verkkokauppamme on auki 24h vuorokaudessa eli voit tehdä tilauksen mihin vuorokauden aikaan tahansa. Arkipäivisin asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan. Olivatpa kysymyksesi kuinka haastavia tahansa yritämme aina parhaamme mukaan etsiä ratkaisun sekä oikeat vastaukset. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, viestillä, chatilla tai sähköpostilla. Pääasia, että yhteydenottotapa on juuri sinulle itsellesi sopiva. Mobiilitukulla on jo yli 200 000 tyytyväistä asiasta, joten voit olla varma, että saat mahtavaa asiakaspalvelua. 

Laadukkaat tuotteet - kattava takuu

Motorola näytöille myönnämme kattavan 12 kk valmistajan takuun. Näytöt ovat aina alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia. Riittää, että tarkistat tuotteen toimivuuden liittämällä sen Motorola puhelimeesi ennen liimausta. Näin voimme olla varmoja, että uusi näyttö ei ole rikkoutunut esimerkiksi kuljetuksen aikana. Toimimalla näin saat takuulla priiman tuotteen, etkä joudu tekemään turhaa työtä eli irroittamaan jo asennettua näyttöä uudelleen. Muistathan aina toimia rauhallisesti ja ohjeiden mukaan ja asennus onnistuu varmasti. Tärkeintä on seurata tarkasti ohjeita ja huolehtia, että kaikki pienet ruuvit pysyvät varmasti asennuksen ajan tallessa ja päätyvät takaisin omille paikoilleen Motorola puhelimeen. Verkkokaupastamme löydät myös silikoniset asennusmatot sekä magneettimatot huolehtimaan pienimpienkin osien säilytyksestä. 

Kaikki tarvittava mukana

Tilatessasi Motorola puhelimeen uuden näytön saat pakettisi mukana kaikki tarvittavat työkalut. Mitään ei tarvitse lähteä etsimään erikseen vaan löydät kaiken tarvittavan verkkokaupastamme. Mukaan voit klikata liiman tai teipin, joilla kiinnittää uusi osa paikoilleen. Lisäksi löydät jokaisen Motorola puhelinmallin näytön kohdalta kattavan ohjevideon, jonka avulla ensikertalainenkin onnistuu varmasti. 

Vaihtamalla uudet Motorola varaosat, kuten näytön itse, olet mukana kestävämpää kehitystä ja samalla toimit ekologisesti sekä vastuullisesti. Näin säästät paitsi luonnonvaroja myös omaa aikaasi sekä rahaa. Pahimmassa tapauksessa uuden näytön vaihto alan liikkeessä voi maksaa useita satoja euroja, mutta tekemällä työn itse saat uuden näytön paikoilleen edullisemmin ja mahdollisesti myös nopeammin. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun, mihin vuorokauden aikaan tahansa!