Nokia näytöt ja varaosat

Nokian varaosat ovat saapuneet! Mobiilitukusta löydät nyt uusimpien Nokia puhelinten varaosat esimerkiksi näytöt. Toimitamme ne halutessasi ilmaisella kirjepostilla suoraan kotiisi 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta tai esimerkiksi supernopealla maksullisella expresspaketilla. Tilauksen voit tehdä vaikka yöllä sillä verkkokauppamme on aina avoinna. Expresstoimitus on perillä jo seuraaavana arkipäivänä ja pääset heti töihin. Vaihtaessasi varaosat itse et joudu jonon jatkoksi liikkeessä tai lähettämään rikkinäistä puhelinta mihinkään. Samalla olet osana kestävämpää kehitystä. Nokia näytön mukana saat kaikki tarvittavat työkalut ja verkkokaupastamme löydät kattavat ohjeet näytön asennukseen. Muistat vain valita mukaan liiman tai teipin kumpaa sitten mieluummin käytätkin. Tilaa nyt Nokia puhelinten varaosat Mobiilitukusta ja koe onnistumisen iloa!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokian varaosat nyt Mobiilitukusta! 

    Mobiilitukusta löydät nyt Nokia puhelimien varaosat. Esimerkiksi näytöt ovat nyt tilattavissa kaikkiin uusimpiin Nokian malleihin. Näyttö on herkin osa puhelimesta menemään rikki. Vaikka olisit suojannut sen kuinka hyvin panssarilasilla ja suojakuorella, voi silti puhelimen tippuessa maahan kulma olla väärä ja lasi rikkoutua. Enää näytön rikkoutuminen ei kuitenkaan tarkoita satojen eurojen menetystä tai pahimmillaan kokonaan uuden Nokian puhelimen ostamista. Nyt saat Mobiilitukusta nopeasti ja helposti suoraan kotiisi uuden näytön ja voit asentaa sen aivan itse. Paketin mukana saat tarvittavat työkalut ja kaupastamme löydät lisäksi teipin tai liiman, jolla kiinnittää Nokia puhelimen näyttö. Kaikki on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi aina mallikohtaisia ohjevideoita myöten. Mitään ei tarvitse lähteä erikseen ostamaan tai etsimään. Saat kaiken valmiina pakettina suoraan kotiin 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

    Tyytyväiset asiakkaat

    Mobiilitukulla on jo yli 200 000 tyytyväistä asiakasta, sillä tuotteemme ovat laadukkaita ja asiakaspalvelumme mitä parhainta. Jos emme jotain tiedä, etsimme vastauksen ja autamme sinua aina parhaan kykymme mukaan. Et koskaan jää kysymystesi kanssa yksin. Meihin voit ottaa yhteyttä aina sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Oli se sitten puhelimitse tai chatissa. Tilaamasi tuotteet voit myös tarvittaessa noutaa suoraan varastoltamme Joensuusta, jolloin saat uuden Nokian näytön sekä työkalut heti matkaasi. 

    Pidempi käyttöikä puhelimelle

    Vaihtamalla rikkoutuneen Nokia puhelimen näytön tilalle uuden, saat myös samalla kalliille puhelimellesi lisää käyttöikää ja tuet Suomalaista yritystä tilaamalla uuden osan Mobiilitukusta. Tuotteemme ovat laadukkaita ja sisältävät 12 kk valmistajan takuun

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä