OnePlus Nord näytöt ja varaosat

Sattuiko vahinko ja kalliin puhelimen lasi meni rikki? Nyt Mobiilitukusta saat myös OnePlus puhelimille uudet näytöt, jotka voit vaihtaa aivan itse ilman ulkopuolisen apua. OnePlus näytöille tarjoamme kattavan 12kk valmistajan takuun ja laatu on taattu.

Tuotteet

29 tuotetta

Uudet näytöt myös OnePlus puhelimiin

Älypuhelinten lasiset näytöt ovat suurimmassa riskissä rikkoutua puhelimen tippuessa maahan. Usein suojakuori suojaa puhelimen runkoa ja panssarilasi puhelimen etuosaa. Vaikka olisit suojannut OnePlus puhelimesi kuinka hyvin tahansa, on riski silti aina olemassa ja joskus vahinkoja vain sattuu. Ei ole mitään mieltä ostaa uutta puhelinta täysin toimivan tilalle vain siksi, että näytössä on esimerkiksi halkeama. Siksi haluamme tarjota asiakkaille nyt myös OnePlus puhelinten näytöt. Jokaiselle puhelinmallille löydät oman ohjevideon, jonka avulla osaat tehdä työn aivan itse ja saat tilauksesi mukana kaikki tarvittavat työkalut, joita tarvitset. Lisää ostovaiheessa vain mukaan liima tai teippi. Täysin riippuen siitä, kuinka haluat uuden osan OnePlus puhelimeesi kiinnittää. 

Puhelimen korjaaminen on ekologista

Koska vanhan OnePlus puhelimen korjaaminen itse tuo puhelimelle lisää käyttöikää on se myös vastuullinen ekoteko. Vaihtamalla uuden näytön puhelimeesi toimit ekologisesti ja ajattelet samalla myös luontoa. Vaihtamalla rikkoutuneen osan itse, saat puhelimelle rutkasti lisää käyttöikää ja voit säästää useita satoja euroja. Et joudu elämään ilman puhelinta useita päiviä tai ehkä jopa viikkoa puhelimen ollessa korjauksessa, vaan voit tehdä uuden OnePlus näytön vaihdon heti tilauksen saavuttua perille. Tarjoamme kaikille tilauksille ilmaisen kirjetoimituksen, joka on perillä 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen teosta. Tilauksen voit tehdä koska vain. Vaikka vahinko sattuisi yöllä voit hoitaa asian saman tien, sillä verkkokauppamme on auki 24h vuorokaudessa. Kiireellisissä tapauksissa suosittelemme maksullista expresspakettia, joka on perillä heti seuraavana päivänä. 

Kattava takuu OnePlus näyttöihin

Koska panostamme laatuun tarjoamme kaikkiin OnePlus näyttöihin kattavan 12kk valmistajan takuun. Tuotteet ovat aina joko alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia ja niillä on 30 päivän vaihto -ja palautusoikeus. Riittää, että varmistat näytön toimivuuden ennen asennusta liittämällä sen kiinni puhelimeen. Tämän jälkeen voit liimata osan paikoilleen ja OnePlus puhelimesi on jälleen kuin uusi. 

Mahtava ja osaava asiakaspalvelumme auttaa aina parhaansa mukaan kysymyksessä, kuin kysymyksessä. Yhteyttä voit ottaa niin puhelimitse, viestitse, sähköpostilla tai chatilla. Mikä vain on sinulle itsellesi paras tapa.