Xiaomi näytöt ja varaosat

Xiaomi ei ehkä ole vielä yleisimpiä puhelinmalleja Suomessa, mutta sen suosio kasvaa koko ajan. Nyt saat myös uusimpiin Xiaomi puhelimiin Mobiilitukusta varaosat kuten uudet näytöt. Kaikki tarvittavat työkalut tulevat yhdessä tilauksesi mukana ja voit alkaa työhön heti paketin saavuttua suoraan kotiisi. Tarjoamme nimittäin jokaiselle tilaukselle ilmaisen kirjetoimituksen, joka on perillä 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Tilaamalla uuden Xiaomi puhelimen näytön ja vaihtamalla sen itse voit säästää eurojen lisäksi myös aikaa, sillä et joudu lähettämään tai viemään puhelinta mihinkään ja odottamaan osan vaihtoa. Voit tehdä työn rauhassa itse vaikka keskellä yötä lasten nukkuessa. Aamulla puhelimessasi on uusi näyttö ja kaikki tarvittava on taas kätesi ulottuvilla. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi varaosat nyt Mobiilitukusta

    Mobiilitukusta löydät jo useimpien puhelinmallien varaosat ja nyt myös esimerkiksi Xiaomi puhelinten näytöt. Tilaamalla näytön verkkokaupastamme saat tilauksesi mukana kaikki tarvittavat työkalut sekä mahdollisuuden valita mukaan joko teipin tai liiman. Saat kaiken samasta paikasta parilla klikkauksella ja suoraan kotiisi toimitettuna kirjeitse. Voiko ostoksia enää tehdä tämän helpommaksi!

    Näyttö vaihdetaan ohjeiden mukaan 

    Koska tilaamasi näytön mukana saat kaiken tarvittavan voit säästää rahan lisäksi rutkasti aikaa tilaamalla Xiaomi varaosat kauttamme. Koska löydät kaiken samasta paikasta parilla klikkauksella, et joudu lähtemään etsimään tarvittavia asioita monesta paikasta. Tilauksesi saapuu suoraan kotiin ilmaisella kirjetoimituksella 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Jos uudella Xiaomi osalla on todella kova kiire voit aina valita maksullisen expresspaketin, joka on perillä jo seuraavana arkipäivänä.  Näin saat puhelimen melkein heti takaisin käyttöösi. Puhelin on kuitenkin useimpien ihmisten käden jatke, jolla hoidetaan niin laskut, ostokset kuin ystävyyssuhteetkin. 

    Tärkeintä Xiaomi puhelimen näytön vaihdossa on toimia rauhallisesti ja ohjeen mukaan. Verkkokaupassamme tarjoamme jokaiselle puhelinmallille ohjevideon, jota seuraamalla työ onnistuu varmasti myös ensikertalaiselta. Seuraat vain ohjeita ja pidät huolen, että kaikki pienimmätkin ruuvit pysyvät tallessa ja päätyvät takaisin omille paikoilleen Xiaomi puhelimeesi. Jos olet epävarma osien säilytysestä löytyvät kaupastamme myös mm. magneettimatot sekä silikoninen asennusmatto. Näiden tuotteiden avulla pienimmätkin ruuvit pysyvät koko ajan paikoillaan, eikä asennuksen onnistuminen jää puuttuvista osista kiinni. 

    Uusi näyttö on myö

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä