Sony näytöt ja varaosat

Valikoimamme Sonyn varaosilla onnistut taatusti korjaamaan upean puhelimesi! Olipa sitten akkusi hyytymään päin, tai näyttö kokenut kovia niin meiltä löytyy molempia. Enää sinun ei tarvitse maksaa maltaita Sonyn puhelimen korjauksesta, vaan voit hoitaa kaikki operaatiot kätevästi kotia käsin meidän varaosilla. Sivuiltamme löytyy todella hyvät video-ohjeet, joita tarkasti seuraamalla ensikertalainenkin onnistuu vaihtamaan Sonyn varaosat oikealle paikalleen. Valikoimamme Sonyn varaosat ovat myös oikeasti laadukkaita, sillä ne ovat vähintään alkuperäistä vastaavia, sekä niihin sisältyy kattava 12 kuukauden takuu. Toimitamme näyttöjen ja akkujen mukana kaikki tarvittavat työkalut, mutta halutessasi voit lisäksi hankkia esimerkiksi antistaattiset pinsetit tai asennusmaton, joista on suuri apu operaation aikana. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony varaosat helposti netistä

    Loppuuko akusta virta kesken kiireisen työpäivän tai alkaako näyttö vedellä viimeisiään? Mikäli vastasit jompaan kumpaan kyllä, niin olet tullut juuri oikeaan paikkaan! Valikoimastamme löytyy nyt suojatuotteiden lisäksi myös varaosia Sonyn puhelimille. Enää sinun ei tarvitse maksaa itseäsi kipeäksi puhelimen huollosta, vaan voit hoitaa koko operaation kätevästi vaikka omalta sohvalta käsin. Suorittamalla Sonyn puhelimen näytön tai akun vaihdon meidän varaosilla itse säästät ensinnäkin mallista riippuen jopa satoja euroja. Toisekseen säästät myös aikaa, kun puhelinta ei tarvitse lähetellä, odotella ja noutaa yhtään mistään. Viimeisimpänä, mutta ei lainkaan vähäisimpänä säästät myös luontoa. Tässä tapauksessa rikkoontuneen korjaaminen on ekologisempaa kuin kokonaan uuden puhelimen hankkiminen. Voit siis samalla aloittaa säästämisen monella osa-alueella hankkimalla Sonyn varaosat Mobiilitukusta!

    Puhelimen korjaus ei olekaan niin haastavaa

    Operaatiota varten tarvitset vain Sonyn varaosat, työkalut, liimaa tai kaksipuolista teippiä, video-ohjeet sekä malttia toimiessasi pienten osien kanssa. Tilatessasi meiltä toimitamme kaikki tarvittavat työkalut varaosien mukana, jotta onnistut Sonyn puhelimen korjauksessa. Halutessasi voit hankkia kaveriksi myös esimerkiksi asennusmaton, pinsetit tai erillisen työkalusarjan, jotka ovat suureksi avuksi Sonyn puhelimen korjauksen aikana. Sivuillamme on myös erittäin kätevät video-ohjeet, joita noudattamalla ensikertalainenkin onnistuu taatusti Sonyn puhelimen varaosien vaihtamisessa. Sonyn varaosamme ovat oikeasti laadukkaita, sillä ne ovat joko alkuperäisiä tai vähintään alkuperäistä vastaavia. Varaosiimme sisältyy myös todella kattava 12 kuukauden valmistajan takuu.

    Liity yli 300 000 tyyty

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä