Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" Suojakotelot

Suojakoteloilla saat kaiken ilon irti upeasta ja uudesta Samsung Galaxy Tab S8 Ultrasta. Kookkaalla ja supertehokkaalla Samsung Galaxy Tab S8 Ultralla työskentely, opiskelu tai ihan vain vapaa-ajasta nauttiminen helpottuu huomattavasti, sillä kotelon avulla saat asetettua tabletin juuri sopivaan asentoon. Koteloiden avulla saat myös muokattua Samsung Galaxy Tab S8 Ultran ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin haluat, sillä kattavasta valikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin! Tarjoamme kaupan päälle aina nopean toimituksen ja mikäli tilauksesi summa ylittää 15 euroa, niin se on myös täysin ilmainen. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin ammattitaitoinen ja iloinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy Tab S8 Ultra 14.6"

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Kotelot huolehtivat huippuunsa viritetystä Samsung Galaxy Tab S8 Ultrasta

    Jättikokoinen ja huipputehokas tablettilaite on täysin omassa luokassaan Android-tablettien joukossa. Älypuhelinten näytöt ovat kasvaneet viimeisen vuosikymmenen aikana nopeasti, ja Samsung on usein ollut ensimmäisten joukossa tuomassa yhä suurempia paneeleja markkinoille. Korealaisjätin Galaxy Tab S8 Ultra tuo nyt lisää tuumia puolestaan tablettilaitteiden puolella. Ominaisuuksiensa puolesta Samsung Galaxy Tab S8 Ultra haastaa kaikki kilpailijansa ja samalla myös perinteiset kannettavat tietokoneet. Jotta upea tabletti säilyisi huippukuntoisena mahdollisimman pitkään, niin siihen kannattaa hankkia kotelo, joka pitää laitteen turvassa iskuja ja kolhuja vastaan. Kotelon kanssa Samsung Galaxy Tab S8 Ultraa voi kuljettaa huolettomasti vaikka repussa tai laukussa, sillä kotelon kansiläppä huolehtii myös tabletin näytöstä.

    Koteloiden avulla kaikki ilo irti Samsung Galaxy Tab S8 Ultrasta

    Suojakotelot eivät ainoastaan tuo lisää turvallisuuden tunnetta, vaan ne sisältävät monia käteviä ominaisuuksia, joiden avulla Samsung Galaxy Tab S8 Ultran käyttö helpottuu entisestään. Kotelon saa taitettua käteväksi telineeksi kansiläpän ansiosta, jolloin esimerkiksi työskentely tai opiskelu sujuu huomattavasti helpommin Samsung Galaxy Tab S8 Ultralla. Samoin myös lempisarjojesi katselu sujuu mutkattomammin, kun voit asettaa Samsung Galaxy Tab S8 Ultra tablettisi juuri sellaiseen asentoon kuin haluat. Suojakoteloilla pääset myös muokkaamaan tablettisi ulkonäköä, sillä kattavassa valikoimassamme on toinen toistaan näyttävämpiä ja värikkäämpiä koteloita Samsung Galaxy Tab S8 Ultralle. 

    Tabletin täydellinen suojaus

    Koska kyseessä on ennennäkem&au

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä