Galaxy Tab S2 8.0" Suojakotelot

Samsung Galaxy Tab S2 8.0” kotelot istuvat laitteesi päälle täydellisesti ohuen muotoilunsa ansiosta. Tyylikkään ulkonäön lisäksi ne suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan.. Tervetuloa ostoksille!.

Tuotteet

4 tuotetta

Samsung Galaxy Tab S2 8.0” kotelot – Netistä tilaamalla säästät aikaa ja vaivaa

Samsung Galaxy Tab S2 8.0” kotelot löydät ja tilaat helposti Mobiilitukusta. Uuden Samsung Galaxy Tab S2 8.0” laitteen hankittuasi tai huomatessasi, että uusi kotelo pitäisi ostaa mietit, että on tuskaista lähteä etsimään liikkeestä uutta, sillä kaupat myyvät koteloita ainoastaan uusimmille malleille ja vaihtuvuus on nopeaa. Muistat, että Mobiilitukusta saat nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella tuotteet suoraan kotiisi ja päätät ryhtyä tuumasta toimeen. Uuden Samsung Galaxy Tab S2 8.0” kotelon löydät sivuiltamme muutamalla klikkauksella ja tilaus on jo käytännössä tehty. Enää ei tarvitse odottaa, kuin postiluukun kolahdusta! Tilaamalla meiltä säästät aikaa ja vaivaa.

Samsung Galaxy Tab S2 8.0” kotelot – Suojausta arkeen

Samsung Galaxy Tab S2 8.0” kotelot istuvat täydellisesti laitteesi päälle antaen sille särmikkään ulkonäön. Kotelon kansi kiinnittyy magneetilla kiinni, joten Samsung Galaxy Tab S2 8.0” ollessa repussasi tai laukussasi sinun ei tarvitse miettiä naarmuttuuko näyttö vai ei. Lisäksi kotelon saat taitettua kätevästi katseluasentoon, joten aamulla uutisia selatessasi on tablettisi oivassa luku- ja selailuasennossa. Valitessasi Samsung Galaxy Tab S2 8.0” kotelon väriä kannattaa miettiä, että erottuuhan tablettisi esimerkiksi perheenjäsentesi tableteista tai toisesta tabletistasi, jos omistat useamman kappaleen. Olisihan se töihin lähtiessä harmittavaa napata vahingossa väärä tabletti mukaan. 

Samsung Galaxy Tab S2 8.0” kotelot – Suojapussi vie suojauksen vielä pidemmälle

Samsung Galaxy Tab S2 8.0” kotelon sinulle sopivimmassa värissä löydettyäsi kannattaa vielä tarkistaa lisävarusteet kuntoon. Jos reissaat paljon ja tablettisi on paljon matkalaukussasi tai repussasi, niin Kankainen 8” tabletin Suojapussi on loistava lisävaruste sinulle! Suojapussi on valmistettu jämäkästä kankaasta ja sisällä on pehmeä teddy-vuori, joka vie Samsung Galaxy Tab S2 8.0” suojauksen vielä astetta pidemmälle. Samsung Galaxy Tab S2 8.0” mahtuu suojapussin sisälle kotelon kanssa ohuen muotoilun ansiosta. Kaikki Samsung Galaxy Tab S2 8.0” kotelot ja tilaukset toimitamme kotimaisesta varastosta suoraan kotiisi ilman erillisiä toimituskuluja. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!