Varaosat

Puhelimen näytön vaihto on parhaimmillaan todella helppoa myös itse tehtynä! Meiltä Mobiilitukusta löydät näytön vaihtamiseen tarvittavat työkalut ja tarvikkeet kuten tietysti myös itse vaihtonäytötkin! Varaosat ovat meillä aina alkuperäistä laatua vastaavia, valmistajan myöntämällä 12 kuukauden takuulla

Tuotteet

204 tuotetta

Voiko puhelimen näytön vaihtaa itse? Kyllä vain!

Puhelimen näytön vaihtamiseen liittyy monia kysymysmerkkejä, joita ihmiset pelkäävät ja kummoksuvat. Ensimmäinen kysymys on, että näytön vaihtamiseen tarvitaan erikoisia työkaluja ja koneita, ja että näytön vaihtaminen on todella kallista. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Näytön vaihtoon tarvitaan roppakaupalla hyvää mieltä, tarkkuutta ohjeiden seuraamiseen ja tilauksessa mukana tulevat tarvikkeet. Itse näyttö on valmis asennettavaksi suoraan paketista vedettäessa ja mukana tulevat työkalut riittävät asentamiseen oikein hyvin. Näyttöjen tuotesivuilta löydät myös aina kattavat asennusohjeet ja videot, joiden avulla näytön vaihtaminen onnistuu myös ensikertalaiselta. Vaihtamiseen tarvitset itse näytön ja mukana tulevien työkalujen lisäksi elastista liimaa näytön ja takalevyn kiinnittämiseen. 

Mitä vaaranpaikkoja näytön vaihtamisessa itse on? 

Kuten aiemmin totesimme, on vaihtaminen helppoa, kun vain tekee vaiheet rauhallisesti ja tarkasti neuvoja seuraten. Vaikein osio näytön vaihtamisessa on nykyisen näytön irrottaminen puhelimen rungosta. Alkuperäinen näyttö on suurimmassa osassa malleista liimattu runkoon kiinni, ja tuo liima pitää ikään kuin leikata irti näytön ja rungon välistä. Tätä tarkoitusta varten työkalujen mukana tulee kätevä ohut metallilevy, jolla irrottaminen onnistuu hieman helpommin. Kun vanha osa on saatu irrotettua, on lopputyö enemmänkin vain ruuvailua ja pikkutarkkaa siirtelyä. Liittimet irtoavat melko helposti piirilevyistä eikä irrotettavaa yleensä ole kuin akku ja näyttö. Tämän jälkeen vanha näyttö irti ja uusi tilalle ja homma alkaakin olla valmista.

Toinen vaaranpaikka vaihtamisessa on, että ruuvit tulee säilytettyä hyvin ja inventaario on kohdallaan. On todella tärkeää olla huolellinen siinä, että eri pituiset ruuvit asetetaan niille tarkoitettuihin paikkoihin, sillä liian pitkä ruuvi väärässä paikassa rikkoo LCD-paneelin. Siksi suosittelemmekin pitämään eri vaiheiden ruuvit eri paikoissa esimerkiksi Post-it lappujen päälle. Tämän avulla näytön vaihtaminen on järjestelmällistä ja mukavaa.

Tervetuloa siis hankkimaan hyvää korjaamalla näyttö itse. Tieto siitä, että se onnistu kätevästi, on loistava oppitunti tulevaisuutta varten! Muistathan, että tarjoamme ilmaisen toimituksen ja loistavan asiakaspalvelun kaikkiin kysymyksiin myös näytön vaihtamisesta. J