Sony Xperia XZ3 kuoret

Sony Xperia XZ3 kuoret on mitoitettu istumaan täydellisesti laitteesi päälle. Ne suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja kolhuja vastaan sekä tekevät laitteestasi juuri haluamasi näköisen.

Tuotteet

1 tuote

Sony Xperia XZ3 kuoret pidentävät laitteesi elinikää

Sony Xperia XZ3 ilmestyi kauppoihin myyntiin lokakuussa 2018 ja on Sony Xperia XZ2 laitteen seuraaja ja siitä päivitetty malli. Edeltäjäänsä verrattuna esimerkiksi akkua on hieman suurennettu, puhelin on ohuempi ja näyttö on suurempi. Jos omistat tämän upean laitteen tai haaveilet sen ostamisesta, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla Sony Xperia XZ3 kuorilla. Ne suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja kolhuja vastaan varmistaen, että saat nauttia upeasta laitteestasi mahdollisimman kauan aikaa.

Sony Xperia XZ3 kuoret suojaavat laitettasi sekä tekevät siitä tyylikkään ja persoonallisen

Suojaamisen lisäksi Sony Xperia XZ3 kuoret tekevät laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat. Ja mielestämme paras suoja laitteellesi on sellainen, joka näyttää sinulta itseltäsi. Totta kai Sony Xperia XZ3 kuorien valinta kannattaa aloittaa miettimällä omia tarpeita suojauksen suhteen. Tykkäätkö enemmän lompakkokotelosta, johon saa kätevästi tärkeimmät maksukortit mukaan ja läppä suojaa puhelimen näyttöä naarmuuntumiselta vai kuorista, joita käyttäessä on aina pääsy puhelimen näytölle? Haluatko, että Sony Xperia XZ3 kuoret ovat mahdollisimman suojaavat? Vai onko sinulle tärkeintä, että suoja on mahdollisimman huomaamaton? Näitä kysymyksiä mietittyäsi sinun on huomattavasti helpompi tutustua eri Sony Xperia XZ3 kuori vaihtoehtoihin, vertailla niitä ja löytää itsellesi sopivin malli. Itsellesi sopivimman mallin löydettyäsi valitse sinulle sopivin värivaihtoehto ja on Sony Xperia XZ3 kuorien sopivuus ja mieluisuus taattu.

Sony Xperia XZ3 kuoret ja panssarilasi ovat edullinen vakuutus laitteellesi

Sinulle sopivimmat Sony Xperia XZ3 kuoret löydettyäsi muistathan vielä viimeistellä suojauksen näytön panssarilasilla. Näyttö on aina laitteen herkin osa, joten se kannattaa suojata asianmukaisesti ja tämä sujuu helpoiten näytön panssarilasilla. Panssarilasi on helppo asentaa puhelimen näytölle ja sen paikalla oloa ei edes huomaa, sillä se on ainoastaan 0.3mm paksu ja tuntuma lasilla on täysin samanlainen kuin puhelimen omalla näytöllä. Suosittelemme panssarilasin käyttöä lämpimästi kaikkien Sony Xperia XZ3 kuorien kanssa.

Tarjoamme kaikkiin tilauksiin täysin ilmaisen toimituksen kotimaisesta varastostamme, joten erillisiä toimitus-, vaihto- tai palautuskuluja ei ole! Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!