Sony Xperia XZ3 kuoret

Sony Xperia XZ3 kuoret on mitoitettu istumaan täydellisesti laitteesi päälle. Ne suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja kolhuja vastaan sekä tekevät laitteestasi juuri haluamasi näköisen. Lisäksi Sony Xperia XZ3 kuoret tuovat laitteeseesi haluamasi ominaisuuksia, kuten paikkoja korteille, pitoa liukkaaseen puhelimeen tai haluamasi värin tai kuosin laitteeseesi. Omaan käyttöön sopivimmat Sony Xperia XZ3 kuoret kannattaakin valita miettimällä omia tarpeita ominaisuuksien suhteen, jonka jälkeen on helppo tutustua eri vaihtoehtoihin. Muistathan vielä lopuksi suojata laitteesi herkimmän osan, eli näytön iskunkestävällä näytön panssarilasilla. Kun laitteesi on suojattu Sony Xperia XZ3 kuorilla ja passarilasilla, niin laitteesi on suojattu kauttaaltaan. Toimitamme kaikki tilaukset nopealla ja ilmaisella 1-3 arkipäivän toimituksella!

Xperia XZ3

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia XZ3 kuoret pidentävät laitteesi elinikää

    Sony Xperia XZ3 ilmestyi kauppoihin myyntiin lokakuussa 2018 ja on Sony Xperia XZ2 laitteen seuraaja ja siitä päivitetty malli. Edeltäjäänsä verrattuna esimerkiksi akkua on hieman suurennettu, puhelin on ohuempi ja näyttö on suurempi. Jos omistat tämän upean laitteen tai haaveilet sen ostamisesta, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla Sony Xperia XZ3 kuorilla. Ne suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja kolhuja vastaan varmistaen, että saat nauttia upeasta laitteestasi mahdollisimman kauan aikaa.

    Sony Xperia XZ3 kuoret suojaavat laitettasi sekä tekevät siitä tyylikkään ja persoonallisen

    Suojaamisen lisäksi Sony Xperia XZ3 kuoret tekevät laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat. Ja mielestämme paras suoja laitteellesi on sellainen, joka näyttää sinulta itseltäsi. Totta kai Sony Xperia XZ3 kuorien valinta kannattaa aloittaa miettimällä omia tarpeita suojauksen suhteen. Tykkäätkö enemmän lompakkokotelosta, johon saa kätevästi tärkeimmät maksukortit mukaan ja läppä suojaa puhelimen näyttöä naarmuuntumiselta vai kuorista, joita käyttäessä on aina pääsy puhelimen näytölle? Haluatko, että Sony Xperia XZ3 kuoret ovat mahdollisimman suojaavat? Vai onko sinulle tärkeintä, että suoja on mahdollisimman huomaamaton? Näitä kysymyksiä mietittyäsi sinun on huomattavasti helpompi tutustua eri Sony Xperia XZ3 kuori vaihtoehtoihin, vertailla niitä ja löytää itsellesi sopivin malli. Itsellesi sopivimman mallin löydettyäsi valitse sinulle sopivin värivaihtoehto ja on Sony Xperia XZ3 kuorien sopivuus ja mieluisuus taattu.

    Sony Xperia XZ3 kuoret ja panssarilasi ovat edullinen vakuutus laitteellesi

    Sinulle sopivimmat Sony Xperia XZ3 kuoret löydettyäsi muistathan v

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä