Sony Xperia 1 III Kuoret

Sony Xperia 1 III on jatkoa super tyylikkäälle ja tehokkaalle mallille, jonka suojaamista ei missään nimessä kannata unohtaa. Muistathan myös suojata puhelimesta sen tärkeimmän alueen eli näytön.. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

14 tuotetta

Sony Xperia 1 III kuoret turvaavat upean laitteen

Viimeisin huippupuhelin Sonylta kantaa nimeä Xperia 1 III. Kyseessä on jatkoa super suositulle ja todella tehokkaalle edeltäjälle, joten se on todellakin suojaamisen arvoinen puhelin. Tiesitkö, että suojaamisen ei tarvitse olla hankalaa saatikka kallista? Valikoimamme Sony Xperia III kuorilla hankit täydellisen suojan ja turvan kallisarvoiselle puhelimellesi kaikkia iskuja, kolhuja ja muita ikäviä tapahtumia vastaan. Kun puhelin on hyvin suojattu, niin voit taas jatkaa normaalia arkea huomattavasti rennommalla mielellä, kun jokaista pudotusta ei tarvitse jännittää ja pelätä. Suojakuorilla voit myös muokata puhelimestasi juuri sellaisen kuin haluat, sillä saatavilla on useita erilaisia värejä ja kuvioita.

Viimeistele suojaus panssarilasilla

Sopivien Sony Xperia 1 III kuorien löydyttyä kannattaa siirtyä valitsemaan näytönsuojaa. Nykyaikaisissa puhelimissa näyttö on nimittäin juuri se laitteen tärkein alue, mutta valitettavan usein se on samalla myös kaikista herkin mahdollisille ikäville osumille. Välttyäksesi mahdollisilta korjauksilta tai huoltoreissuilta suosittelemme hankkimaan näyttöä varten panssarilasin, joka pitää upean Sony Xperia 1 III näytön koskemattomana ja kuin uutena vielä pitkään. Valikoimamme panssarilasit sopivat täydellisesti kuorien kanssa ja ne ovat täysin läpinäkyviä ja ohuita, joten et edes huomaa niiden paikallaan oloa. Panssarilasit on myös hyvin yksinkertaista asentaa Sony Xperia 1 III puhelimeen, voit tehdä sen joko suojakuorien kanssa tai ilman. Paketin mukana tulee selkeät ohjeet ja sinun täytyy vain puhdistaa näyttö riittävän tarkasti, jotta väliin ei jää mitään roskia tai pölyä.

Lisätarvikkeet viimeisen päälle

Sony Xperia 1 III:ssa on edelleen tuttu ja turvallinen 3,5mm kuulokeliitäntä USB-C liitännän lisäksi. Saadaksesi kaiken hyödyn irti upean puhelimesta kannattaa päivittää esimerkiksi laturi ja kaapeli kuntoon, jotta puhelimen saa ladattua mahdollisimman nopeasti. Meiltä löytyy myös lähes rikkoontumattomia kaapeleita, jos kaipailet sellaista, joka kestää vielä pitkään. Kaikkia kaapeleita ja kuulokkeita voit käyttää samaan aikaan Sony Xperia 1 III kuorien kanssa, sillä tarvittavat painikkeet ja liitännät jäävät vapaasti käytettäväksi. Sony Xperia 1 III kuoriin voit myös halutessasi yhdistellä erilaisia pidikkeitä ja korttitaskuja, jotta saat suojakuoristakin kaiken ilon irti!