Sony Xperia 1 III Kuoret

Sony Xperia 1 III on jatkoa super tyylikkäälle ja tehokkaalle mallille, jonka suojaamista ei missään nimessä kannata unohtaa. Tiesitkö, että valikoimamme suojakuorilla pidennät heti upean puhelimesi käyttöikää? Meidän Sony Xperia 1 III kuoret pitävät laitteen suojassa kaikkia mahdollisia iskuja, kolhuja, naarmuja ja likaa vastaan. Suojakuorilla voit myös vapaasti muokata puhelimestasi juuri sen näköisen kun haluat, sillä voit valita tuotteet useiden upeiden värien, materiaalien ja ominaisuuksien perusteella. Muistathan myös suojata puhelimesta sen tärkeimmän alueen eli näytön. Suosittelemme Sony Xperia 1 III puhelinta varten panssarilasia. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Xperia 1 III

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia 1 III kuoret turvaavat upean laitteen

    Viimeisin huippupuhelin Sonylta kantaa nimeä Xperia 1 III. Kyseessä on jatkoa super suositulle ja todella tehokkaalle edeltäjälle, joten se on todellakin suojaamisen arvoinen puhelin. Tiesitkö, että suojaamisen ei tarvitse olla hankalaa saatikka kallista? Valikoimamme Sony Xperia III kuorilla hankit täydellisen suojan ja turvan kallisarvoiselle puhelimellesi kaikkia iskuja, kolhuja ja muita ikäviä tapahtumia vastaan. Kun puhelin on hyvin suojattu, niin voit taas jatkaa normaalia arkea huomattavasti rennommalla mielellä, kun jokaista pudotusta ei tarvitse jännittää ja pelätä. Suojakuorilla voit myös muokata puhelimestasi juuri sellaisen kuin haluat, sillä saatavilla on useita erilaisia värejä ja kuvioita.

    Viimeistele suojaus panssarilasilla

    Sopivien Sony Xperia 1 III kuorien löydyttyä kannattaa siirtyä valitsemaan näytönsuojaa. Nykyaikaisissa puhelimissa näyttö on nimittäin juuri se laitteen tärkein alue, mutta valitettavan usein se on samalla myös kaikista herkin mahdollisille ikäville osumille. Välttyäksesi mahdollisilta korjauksilta tai huoltoreissuilta suosittelemme hankkimaan näyttöä varten panssarilasin, joka pitää upean Sony Xperia 1 III näytön koskemattomana ja kuin uutena vielä pitkään. Valikoimamme panssarilasit sopivat täydellisesti kuorien kanssa ja ne ovat täysin läpinäkyviä ja ohuita, joten et edes huomaa niiden paikallaan oloa. Panssarilasit on myös hyvin yksinkertaista asentaa Sony Xperia 1 III puhelimeen, voit tehdä sen joko suojakuorien kanssa tai ilman. Paketin mukana tulee selkeät ohjeet ja sinun täytyy vain puhdistaa näyttö riittävän tarkasti, jotta väliin ei jää mitään roskia tai pölyä.

    Lisätar

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä