Sony Xperia 10 kuoret

Sony Xperia 10 on ehdottomasti oikeanlaisen suojauksen arvoinen puhelin. Meiltä Mobiilitukusta löydät taatusti sopivat kuoret juuri sinun tarpeisiisi! Kuoret suojaavat laitettasi mahdollisilta iskuilta, naarmuilta ja lialta. Näin sinun ei tarvitse turhaan säikähtää, vaikka puhelimelle jotain sattuisikin. Sony Xperia 10 suojakuorien kaveriksi kannattaa ehdottomasti hankkia myös panssarilasi, jotta puhelin säilyisi ehjänä joka puolelta mahdollisimman kauan. Suojakuorien lisäksi myös lisätarvikkeet kuten laturit, kaapelit, autotelineet ja aika lailla kaiken tarvittavan löydät valikoimastamme Sony Xperia 10 puhelimelle. Ja muistathan, että tilatessasi tuotteita Sony Xperia 10:lle meiltä, saat nopean ja ilmaisen toimituksen suoraan kotiovellesi. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Xperia 10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia 10 kuorilla suojaus kuntoon

    Sony esitteli uudet Xperia sarjalaiset helmikuussa 2019. Sony Xperia 10 on edullisempi versio sarjan lippulaivasta joka kantaa nimeä Xperia 1. Puhelimessa on 6” tuuman IPS LCD Full HD+ näyttö ja sormenjälkilukija on oikealla kyljellä. Sony Xperia 10:n kamera on puolestaan 13 megapikseliä ja etukamera 8 megapikseliä. Sony Xperia 10 on siis oikein lupaava versio teknisiltä ominaisuuksiltaan keskiverto hintaluokan puhelimeksi. Se erottuu kuitenkin massasta erityisesti suuresti uudistetulla ja parannellulla näytöllä. Näyttö sisältää poikkeuksellisen 21:9 kuvasuhteen, jonka avulla kaikki videot näkyvät huomattavasti paremmin ja kuva on suurempi verrattuna muihin saman hintaisiin puhelimiin. Puhelin on ulkoisesti siro ja kevyt (165g), joten se kannattaa ehdottomasti suojata kuorien avulla. Valikoimamme Sony Xperia 10 suojakuoret jättävät kaikki tarvittavat liittimet ja näppäimet aina käytettäväksi, joten ladatessasi puhelinta tai kuunnellessasi musiikkia sinun ei tarvitse ottaa kuoria pois.

    Sony Xperia 10 piristä puhelintasi suojakuorilla

    Kun etsit itsellesi sopivia suojakuoria, kannattaa lähteä liikkeelle heti alkuun sillä, että mietit mitä ominaisuuksia oikein tarvitset Sony Xperia 10 puhelimesi kaveriksi. Jos haluat ehdottomasti pitää muutamaa tärkeää korttia aina mukanasi, kannattaa tutustua lompakko mallisiin suojakuoriin. Jos taas haluat pitää Sony Xperia 10 laitteesi virtaviivaisena ja ohuena niin takakuoret ovat mainio valinta. Pyrimme muuttamaan ja päivittämään perinteistä puhelimen suojausta, joten värivalikoimastamme löytyy varmasti kaikille ne sopivat kuoret! Muistathan myös kuorien lisäksi hankkia Sony Xperia 10 puhelimesi näytön suojaksi panssarilasin tai vähintään suojakalvon. Panssarilasi on 9 kertaa kovempaa materiaa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä