Xperia 5 II Kuoret

Valikoimamme Sony Xperia 5 II suojakuoret ovat edullinen vakuutus kallisarvoiselle puhelimellesi. Niiden avulla pidennät laitteesi käyttöikää, kun se on suojattu pudotuksia ja muita kolhuja vastaan. Meidän Sony Xperia 5 II kuorien avulla saat myös halutessasi lisää väriä ja persoonallisuutta tähän harmaaseen arkeen! Kunhan kuoret ovat löytyneet, niin älä missään nimessä unohda suojata Sony Xperia 5 II:n upeaa näyttöä. Helpoin ja edullisin vaihtoehto tähän on ehdottomasti Q&E -panssarilasi. Suojatuotteiden löydyttyä ostoskoriisi käyppä kurkkaamassa meidän lisätarvike -osiomme, siellä on toinen toistaan ihmeellisempiä vempeleitä. Tilatessasi meiltä saat aina kaupan päälle supernopean & ilmaisen toimituksen, sekä mitä mukavinta asiakaspalvelua. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Xperia 5 II

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia 5 II kuoret nyt helposti netistä

    Kattava valikoimamme jatkaa kasvamistaan ja nyt meiltä löytyy myös toinen toistaan upeampia suojakuoria Sony Xperia 5 II:lle. Voit valita juuri sinulle sopivat tuotteet niin värien, materiaalien, kuin myös ominaisuuksien perusteella. Suojakuorien ja -tuotteiden lisäksi meillä on reilu kokoelma myös erilaisia lisätarvikkeita Sony Xperia 5 II:lle. Ehkäpä tarvitset pidempää tai nopeampaa kaapelia? Tai kenties uudet kuulokkeet tai autolaturin? Meiltä löytyy kaikkea! Mikäli et löydä jotain tarvitsemaasi, niin otathan rohkeasti meihin yhteyttä, niin selvitetään tilanne. Kun sopivat tuotteet ovat löytyneet ja tilauksesi on valmis, niin me toimitamme sen mitä pikimmiten suoraan kotiovellesi, ja vieläpä täysin ilmaiseksi! 

    Suosituimmat kuoret Sony Xperia 5 II:lle

    Meidän suosituin tuote on ehdottomasti Ultraohut suojakuori, eikä ihme. Se on todella ohut ja huomaamaton, mutta samaan aikaan suojaa puhelintasi joka puolelta. Materiaalina Sony Xperia 5 II Ultraohuessa kuoressa on käytetty pehmeää TPU-muovia, joka on kokonaan läpinäkyvä, eli puhelimesi näyttävät kuviot ja värit jäävät kivasti näkyviin. 

    Toinen todella suosittu vaihtoehto on lompakko suojakotelot, joita on saatavissa monissa eri väreissä. Suosituin on silti aina toimiva ja perinteinen musta, mutta mikäli kaipaat hieman vaihtelua, niin eikun rohkeasti testaamaan vähän pirteämpiäkin värejä Sony Xperia 5 II:lle! Lompakko suojakoteloissa on 2-3 korttipaikkaa, sekä erillinen setelitasku, joten tärkeimmät kortit kulkevat aina mukanasi. Suojakotelon saa myös taitettua telineeksi, joten lempisarjojesi katselu onnistuu entistäkin mukavammin! 

    Viimeistele Sony Xperia 5 II:n suojaus 

    Kun olet löytänyt sopivat suojakuoret, niin seuraavaksi kannattaa tutustua pa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä