Xperia 5 II Kuoret

Valikoimamme Sony Xperia 5 II suojakuoret ovat edullinen vakuutus kallisarvoiselle puhelimellesi. Niiden avulla pidennät laitteesi käyttöikää, kun se on suojattu pudotuksia ja muita kolhuja vastaan.. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

7 tuotetta

Sony Xperia 5 II kuoret nyt helposti netistä

Kattava valikoimamme jatkaa kasvamistaan ja nyt meiltä löytyy myös toinen toistaan upeampia suojakuoria Sony Xperia 5 II:lle. Voit valita juuri sinulle sopivat tuotteet niin värien, materiaalien, kuin myös ominaisuuksien perusteella. Suojakuorien ja -tuotteiden lisäksi meillä on reilu kokoelma myös erilaisia lisätarvikkeita Sony Xperia 5 II:lle. Ehkäpä tarvitset pidempää tai nopeampaa kaapelia? Tai kenties uudet kuulokkeet tai autolaturin? Meiltä löytyy kaikkea! Mikäli et löydä jotain tarvitsemaasi, niin otathan rohkeasti meihin yhteyttä, niin selvitetään tilanne. Kun sopivat tuotteet ovat löytyneet ja tilauksesi on valmis, niin me toimitamme sen mitä pikimmiten suoraan kotiovellesi, ja vieläpä täysin ilmaiseksi! 

Suosituimmat kuoret Sony Xperia 5 II:lle

Meidän suosituin tuote on ehdottomasti Ultraohut suojakuori, eikä ihme. Se on todella ohut ja huomaamaton, mutta samaan aikaan suojaa puhelintasi joka puolelta. Materiaalina Sony Xperia 5 II Ultraohuessa kuoressa on käytetty pehmeää TPU-muovia, joka on kokonaan läpinäkyvä, eli puhelimesi näyttävät kuviot ja värit jäävät kivasti näkyviin. 

Toinen todella suosittu vaihtoehto on lompakko suojakotelot, joita on saatavissa monissa eri väreissä. Suosituin on silti aina toimiva ja perinteinen musta, mutta mikäli kaipaat hieman vaihtelua, niin eikun rohkeasti testaamaan vähän pirteämpiäkin värejä Sony Xperia 5 II:lle! Lompakko suojakoteloissa on 2-3 korttipaikkaa, sekä erillinen setelitasku, joten tärkeimmät kortit kulkevat aina mukanasi. Suojakotelon saa myös taitettua telineeksi, joten lempisarjojesi katselu onnistuu entistäkin mukavammin! 

Viimeistele Sony Xperia 5 II:n suojaus 

Kun olet löytänyt sopivat suojakuoret, niin seuraavaksi kannattaa tutustua panssarilaseihin. Vaikka nykyaikaisissa puhelimissa valmistajat ovat hyödyntäneet monenlaista erilaista lasia vahventaakseen sitä, on näyttö silti se herkin alue rikkoontumaan Sony Xperia 5 II puhelimestasi. Erinomainen valinta Sony Xperia 5 II suojakuorien kanssa on Quick & Easy -panssarilasi, joka on vahvuudeltaan 9H. Se sopii kaikkien kuorien kanssa ja se on kokonaan läpinäkyvä. Panssarilasi on myös todella ohut ja sen tuntuma on sama kuin näytössä itse, joten et edes huomaa sen paikallaan oloa!