Xperia 5 IV kuoret

Tämä Sonyn upea uutuusmalli on hyvä suojata Xperia 5 IV kuorilla, että puhelimesi säilyy ehjänä. Puhelimessa on lasipinta myös takana, joten puhelin voi olla liukas pidettävä kädessä. Xperia 5 IV suojakuoret suojaavat puhelintasi iskuja ja kolhuja vastaan, mutta saat suojakuorilla myös pitävämmän otteen puhelimesta. Näiden lisäksi erilaisilla Xperia 5 IV kuorilla saat tehtyä puhelimestasi persoonallisemman näköisen eikä samanlaista puhelinta varmasti tule joka päivä vastaan. Kun sopiva suojakuori on valittu, suosittelemme suojaamaan puhelimen suuren näytön sopivalla Xperia 5 IV panssarilasilla, että näyttö ei pääse hajoamaan ja tee puhelimesta käyttökelvotonta. Lisätarvikevalikoimastamme löydät lisäksi puhelimelle esimerkiksi sopivat kaapelit ja laturit, joilla helpotat puhelimen käyttöä. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Xperia 5 IV

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Valitse huippuluokan suojakuoret huippuluokan puhelimeen

    Sony on pitkän linjan puhelinvalmistaja, joka on tunnettu laadukkaista laitteistaan, joissa etenkin kameran laatuun on keskitytty. Tätä samaa linjaa jatkaa syyskuussa 2022 julkaistu Sony Xperia 5 IV puhelin, jonka Zeissin optiikalla varustettu kolmoiskamera takaa kuviesi onnistumisen. Puhelimessa on nykystandardein verrattain pieni näyttö, sen ollessa vain 6,1 tuumaa. Upean puhelimen ulkonäön viimeistelee tyylikkäät musta, vihreä ja valkoinen värimaailma. Muista kuitenkin, että puhelimen akilleen kantapäänä voidaan pitää sen kestävyyttä iskuja vastaan. Onneksi tähän löytyy ratkaisu, nimittäin Sony Xperia 5 IV suojakuorilla parannat puhelimen iskunkestävyyttä moninkertaiseksi.

    Muistathan, että ostamasi Sony Xperia 5 IV ansaitsee hyvät suojakuoret, jotta yhteinen matkanne olisi mahdollisimman miellyttävä ja pitkä. Selaile siis rauhassa Xperia 5 IV suojakuoriamme. Olemme varma, että löydät sinun käyttöösi mieluisat tuotteet tuossa tuokiossa. Vaikeinta voi olla vain itselle mieluisan värin valitseminen, sillä löydät valikoimastamme mm. mustia, valkoisia, ruusukultaisia, sinisiä, pinkkejä, violetteja, ruskeita ja läpinäkyviä kuoria.

    Osta useammat Sony Xperia 5 IV kuoret samalla kertaa

    Suurimmalla osalla ihmisistä on vähintään kahdet eri suojakuoret samalle puhelimelle. Tekemämme tutkimuksen mukaan monet ihmiset haluavat vaihdella Sony Xperia 5 IV puhelimeen eri tilanteisiin sopivia suojakuoria. Näin puhelimen ilmettä pystyy vaihtamaan hetkessä. Tyypillisin tilanne on, että esimerkiksi lenkkeilyä varten paikoilleen asetetaan super ohuet ja kevyet Xperia 5 IV kuoret. Kun urheilusuoritus on tehty, voidaan tilalle vaihtaa käyttöä helpottava lompakko suojakotelo, jolloin ajokortti ja pankkikortti kulkee helposti puhelimen kanssa samassa paikassa. Osta siis useammat Xperia 5 IV kuoret samalla kertaa, sillä vaihtelu virkistää!

    Jos ostat yli 20€:lla, tarjoamme sinul

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä