Xperia 10 III Kuoret

Sony Xperia 10 III kuoret ovat tärkein hankinta heti uuden puhelimen jälkeen. Valikoimamme suojakuorilla pidät Sony Xperia 10 III puhelimesi moitteettomassa kunnossa vielä pitkään, sillä ne suojaavat laitetta kaikilta mahdollisilta kolhuilta ja naarmuilta. Täydellisen suojauksen saat hankkimalla kuorien kaveriksi vielä panssarilasin. Eikun rohkeasti tutustumaan valikoimaan, sillä pääset valitsemaan tuotteet useiden upeiden värien, kuvioiden ja materiaalien joukosta. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä esimerkiksi liittyen Sony Xperia 10 III puhelimeen liittyen, niin ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Tilatessasi tuotteita yli 15 eurolla tarjoamme sinulle toimituksen täysin ilmaiseksi suoraan kotiovellesi. Oikein lämpimästi tervetuloa tekemään löytöjä kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Xperia 10 III

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia 10 III - suojaaminen kannattaa

    Sony Xperia 10 III sisältää edelleen edeltäjänsä tavoin 6,0 tuuman AMOLED-näytön 60 hertsin virkistystaajuudella ja kolme takakameraa. Tärkeä uudistus edeltäjään verrattuna on päivitetty 5G-mobiiliverkkotuki. Toinen merkittävä päivitys Sony Xperia 10 III:lle on huomattavasti suurempi akku, sillä nyt puhelimessa on jopa 4500 mAh:n edestä virtaa ja se tukee todella kätevää 30 watin pikalatausta. Kyseessä on siis kaikin puolin tehokas ja monipuolinen puhelin, jonka suojaaminen kuorilla todellakin kannattaa. Suojakuorien avulla vältyt mahdollisilta huoltoreissuilta, sillä upea puhelimesi säilyy moitteettomassa kunnossa vielä pitkään!

    Millaiset kuoret kannattaa hankkia Sony Xperia 10 III puhelimelle?

    Tähän kysymykseen meillä on hyvin yksinkertainen vastaus. Parhaat Sony Xperia 10 III kuoret ovat sellaiset, jotka sopivat juuri sinulle ja kohtaavat sinun käyttötarpeesi. Helpottaakseni valintaasi voin kertoa, että liikkeelle kannattaa lähteä siitä, että mietit millaiseen käyttöön kuoret tulevat ja millaisia tilanteita Sony Xperia 10 III puhelimellesi sattuu arjessa. Jos esimerkiksi koet, että tarvitset enemmän suojaa niin voisin suositella sinulle meidän lompakko suojakoteloita, joiden kansiläppä suojaa samalla myös näyttöä. Kansiläpässä on myös paikka muutamalle kortille, joten virallista lompakkoa et enää tarvitse!

    Jos taas haluat säilyttää Sony Xperia 10 III puhelimesi mahdollisimman ohuena, niin suosittelen sinulle normaaleita rungon suojaavia kuoria. Kuorien ansiosta Sony Xperia 10 III puhelimesi on suojattu erittäin hyvin takaa ja sivusta, mutta silti se on samaan aikaan mukavan ohut ja mahtuu paremmin esimerkiksi farkkujen taskuun. K

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä