Xperia 10 III Kuoret

Sony Xperia 10 III kuoret ovat tärkein hankinta heti uuden puhelimen jälkeen. Täydellisen suojauksen saat hankkimalla kuorien kaveriksi vielä panssarilasin.. Oikein lämpimästi tervetuloa tekemään löytöjä kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

17 tuotetta

Sony Xperia 10 III - suojaaminen kannattaa

Sony Xperia 10 III sisältää edelleen edeltäjänsä tavoin 6,0 tuuman AMOLED-näytön 60 hertsin virkistystaajuudella ja kolme takakameraa. Tärkeä uudistus edeltäjään verrattuna on päivitetty 5G-mobiiliverkkotuki. Toinen merkittävä päivitys Sony Xperia 10 III:lle on huomattavasti suurempi akku, sillä nyt puhelimessa on jopa 4500 mAh:n edestä virtaa ja se tukee todella kätevää 30 watin pikalatausta. Kyseessä on siis kaikin puolin tehokas ja monipuolinen puhelin, jonka suojaaminen kuorilla todellakin kannattaa. Suojakuorien avulla vältyt mahdollisilta huoltoreissuilta, sillä upea puhelimesi säilyy moitteettomassa kunnossa vielä pitkään!

Millaiset kuoret kannattaa hankkia Sony Xperia 10 III puhelimelle?

Tähän kysymykseen meillä on hyvin yksinkertainen vastaus. Parhaat Sony Xperia 10 III kuoret ovat sellaiset, jotka sopivat juuri sinulle ja kohtaavat sinun käyttötarpeesi. Helpottaakseni valintaasi voin kertoa, että liikkeelle kannattaa lähteä siitä, että mietit millaiseen käyttöön kuoret tulevat ja millaisia tilanteita Sony Xperia 10 III puhelimellesi sattuu arjessa. Jos esimerkiksi koet, että tarvitset enemmän suojaa niin voisin suositella sinulle meidän lompakko suojakoteloita, joiden kansiläppä suojaa samalla myös näyttöä. Kansiläpässä on myös paikka muutamalle kortille, joten virallista lompakkoa et enää tarvitse!

Jos taas haluat säilyttää Sony Xperia 10 III puhelimesi mahdollisimman ohuena, niin suosittelen sinulle normaaleita rungon suojaavia kuoria. Kuorien ansiosta Sony Xperia 10 III puhelimesi on suojattu erittäin hyvin takaa ja sivusta, mutta silti se on samaan aikaan mukavan ohut ja mahtuu paremmin esimerkiksi farkkujen taskuun. Koska puhelimen näyttö jää kuitenkin alttiiksi, niin suosittelen hankkimaan kuorien kaveriksi panssarilasin.

Kesää varten urheiluvälineet kuntoon

Kun sopivat suojakuoret ovat löytyneet Sony Xperia 10 III puhelimelle, niin kannattaa käydä tutustumassa meidän lisätarvike valikoimaan. Erityisesti urheilu & ulkoilu osastoa olemme päivittäneet näin saapuvan kesän kunniaksi. Sieltä löytyy näppäriä telineitä ja pidikkeitä esimerkiksi pyöräilyyn ja lenkkeilyyn. Suureen suosioon noussut maastopyöräily on esimerkiksi laji, jota varten kannattaa hankkia kunnon teline pyörän runkoon tai tankoon. Siinä kulkee esimerkiksi juuri Sony Xperia 10 III kuorineen kaikkineen, joten sinun ei tarvitse murehtia, että pysyykö se taskussa.