Xperia 1 II Kuoret

Sony Xperia 1 II on todella tyylikäs ja arvokas tehopaketti, jonka suojaamista ei todellakaan kannata unohtaa. Kattavasta suojakuori valikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin, niin värin, materiaalin tai ominaisuuksien perusteella.

Tuotteet

9 tuotetta

Sonyn uusi huippupuhelin Xperia 1 II on ehdoton lippulaivamalli

Xperia 1 II on ehdottomasti yksi kesän odotetuimmista puhelimista, ja ihan syystäkin. Puhelin on ahdettu täyteen tehoa ja se mm. tukee 5G-verkkoyhteyksiä alle 6 gigahertsin taajuusalueilla. Myös näyttö on taattua laatua, 21:9-kuvasuhteella Sony uutuus erottuu edelleen kilpailijoistaan, tässä yksi hyvä syy lisää hankkia panssarilasi. Pitkulaisempi kuvasuhde soveltuu mukavasti esim. monien samalla kuvasuhteella kuvattujen elokuvien katseluun. Sonyn mukaan näyttö tarjoaa uuden Motion Blur Reduction -toiminnon, jonka myötä liike näytöllä toistuu 90 hertsin virkistystaajuutta vastaavalla tavalla. Sony Xperia 1 II puhelin on todellinen tehopaketti oikein viimeisen päälle, joten se näkyy myös hinnassa. Puhelin on tulossa ennakkomarkkinointiin hintaan 1199€, joten se on ensiarvoisen tärkeää suojata mahdollisimman monipuolisesti.

Sony Xperia 1 II suojakuoret istuvat täydellisesti puhelimeesi

Monipuolinen ja onnistunut puhelimen suojaus on yllättävän helppoa ja yksinkertaista. Valikoimamme suojakuorilla ja panssarilaseilla saat täydellistä suojaa arjen kolhuja ja naarmuja vastaan Sony Xperia 1 II puhelimellesi. Sulavalinjaiseen puhelimeen on saatavilla tyylinsä mukaisia suojakuoria, jotka tyylikkyyden lisäksi parantavat myös kestävyyttä huimasti. Suojakuoret on suunniteltu varta vasten käyttäjä ystävällisiksi, joten sinun ei koskaan tarvitse erikseen irrotella niitä, mikäli et halua. Kuulokkeet, napit ja muut liittimet ovat aina saatavilla, joten puhelimesi on jatkuvasti tehokkaasti suojattuna! 

Sony Xperia 1 II tuotteet: Mobiilitukusta löydät kaiken mitä tarvitset

Me Mobiilitukun poppoo halutaan tarjota meidän asiakkaille kaikki tarvittava helposti yhdestä ja samasta paikasta. Suojakuorien ja panssarilasien lisäksi meillä on mm. kaapeleita, latureita, autotelineitä, kuulokkeita, PopSocketseja, näyttöjä ja vaikka sun mitä muuta mukavaa Xperia 1 II kuorien kaveriksi. Näin kesäisin on esimerkiksi mukava lähteä ulkoilemaan ja juuri sitä varten meillä on erilaisia telineitä ja laukkuja juuri esimerkiksi pyöräilyä ja lenkkeilyä varten. Lenkillekin on huomattavasti mukavampi lähteä kun puhelimen saa laitettua turvallisesti koteloon käsivarteen kiinni, eikä tarvitse pelätä, että puhelin lentäisi taskusta juoksun aikana.