Xperia 1 II Kuoret

Sony Xperia 1 II on todella tyylikäs ja arvokas tehopaketti, jonka suojaamista ei todellakaan kannata unohtaa. Kattavasta suojakuori valikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin, niin värin, materiaalin tai ominaisuuksien perusteella. Sony Xperia 1 II puhelimessa on yksi markkinoiden upeimmista näytöistä, joten senkään suojaamista ei kannata unohtaa. Panssarilasimme suojaavat näyttöä täydellisesti, mutta samalla ne ovat kuitenkin sen verran ohuita, että tuntuma on edelleen sama kuin lasia ei olisi lainkaan. Suojakuoret ja panssarilasi ovat todella edullinen vakuutus Sony Xperia 1 II puhelimelle. Löydettyäsi sopivat kuoret, käyppä rohkeasti kurkkaamassa meidän lisätarvikkeet osio! Meiltä tilatessasi saat aina nopean ja ilmaisen toimituksen, sekä erinomaista asiakaspalvelua. Tervetuloa tekemään löytöjä kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Xperia 1 II

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sonyn uusi huippupuhelin Xperia 1 II on ehdoton lippulaivamalli

    Xperia 1 II on ehdottomasti yksi kesän odotetuimmista puhelimista, ja ihan syystäkin. Puhelin on ahdettu täyteen tehoa ja se mm. tukee 5G-verkkoyhteyksiä alle 6 gigahertsin taajuusalueilla. Myös näyttö on taattua laatua, 21:9-kuvasuhteella Sony uutuus erottuu edelleen kilpailijoistaan, tässä yksi hyvä syy lisää hankkia panssarilasi. Pitkulaisempi kuvasuhde soveltuu mukavasti esim. monien samalla kuvasuhteella kuvattujen elokuvien katseluun. Sonyn mukaan näyttö tarjoaa uuden Motion Blur Reduction -toiminnon, jonka myötä liike näytöllä toistuu 90 hertsin virkistystaajuutta vastaavalla tavalla. Sony Xperia 1 II puhelin on todellinen tehopaketti oikein viimeisen päälle, joten se näkyy myös hinnassa. Puhelin on tulossa ennakkomarkkinointiin hintaan 1199€, joten se on ensiarvoisen tärkeää suojata mahdollisimman monipuolisesti.

    Sony Xperia 1 II suojakuoret istuvat täydellisesti puhelimeesi

    Monipuolinen ja onnistunut puhelimen suojaus on yllättävän helppoa ja yksinkertaista. Valikoimamme suojakuorilla ja panssarilaseilla saat täydellistä suojaa arjen kolhuja ja naarmuja vastaan Sony Xperia 1 II puhelimellesi. Sulavalinjaiseen puhelimeen on saatavilla tyylinsä mukaisia suojakuoria, jotka tyylikkyyden lisäksi parantavat myös kestävyyttä huimasti. Suojakuoret on suunniteltu varta vasten käyttäjä ystävällisiksi, joten sinun ei koskaan tarvitse erikseen irrotella niitä, mikäli et halua. Kuulokkeet, napit ja muut liittimet ovat aina saatavilla, joten puhelimesi on jatkuvasti tehokkaasti suojattuna! 

    Sony Xperia 1 II tuotteet: Mobiilitukusta löydät kaiken mitä tarvitset

    Me Mobiilitukun poppoo halutaan tarjota meidä

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä