Xperia 5 III Kuoret

Upouusi, näyttävä ja tehokas Sony Xperia 5 III on puhelin, johon kannattaa ehdottomasti hankkia kunnolliset suojakuoret ja -tuotteet. Kotimainen verkkokauppamme palvelee sinua 24/7, joten eikun lämpimästi tervetuloa tekemään löytöjä!.

Tuotteet

15 tuotetta

Sony Xperia 5 III - huippupuhelimen edullisempi versio

Xperia 5 III jatkaa muotoilultaan Sonylle tutuilla linjoilla sisältäen esimerkiksi edelleen 21:9-kuvasuhteen näytöt. Samalla Sony on kuitenkin tehnyt erittäin mielenkiintoisia uudistuksia Xperia 5 III kameroiden osalta, ja uusi huippupuhelin sisältää ensimmäistä kertaa älypuhelimissa optisen zoomin telekameran vaihtuvalla polttovälillä yhdistettynä nopean automaattitarkennuksen dual pixel PDAF -kennoon. Myös puhelimen sisällä on mielenkiintoisia uudistuksia, sillä Sony Xperia 5 III sisältää Qualcommin Snapdragon 888 -huippupiirin, joka on suorituskyvyltään ehdottomasti Android-puhelinten kärkeä. Puhelin on toistaiseksi Suomessa saatavilla  mustana, vihreänä ja pinkkinä, mutta suojakuorilla voit muokata ulkonäön juuri sellaiseksi kuin haluat!

Parhaat Sony Xperia 5 III kuoret

Meiltä usein kysytään, että millaiset kuoret ovat parhaat puhelimeen ja meillä on tähän hyvin yksinkertainen vastaus. Parhaimmat kuoret ovat sellaiset, jotka sopivat juuri sinulle. Sony Xperia 5 III kuoria on saatavilla useissa erilaisissa väreissä, kuvioissa, materiaaleissa ja ominaisuuksisa, joten liikkeelle kannattaa lähteä siitä, että mietit mitä kaikkea kuorilta tarvitset. Mikäli haluat säilyttää Sony Xperia 5 III puhelimen virtaviivaisen ulkomuodon, niin rungot suojaavat kuoret ovat täydellinen valinta. Mikäli taas arvostat käytettävyyttä ja suojaavuutta, niin lompakko suojakotelot voisivat sopia sinulle. Kotelon kansiläppä paitsi suojaa näyttöä, niin siihen saa myös mukaan muutaman tärkeimmän kortin, joten virallisen lompakon voit vihdoin unohtaa kotiin ihan luvan kanssa! Kansiläppä myös taittuu telineeksi, joten pääset nauttimaan lempisarjoistasi missä ja milloin haluat näiden kuorien ansiosta.

Täydellinen Sony Xperia 5 III suojaus

Kaiken kattavan suojauksen saat hankkimalla Sony Xperia 5 III kuorien kaveriksi panssarilasin, joka pitää upean puhelimen mahtavan näytön moitteettomassa kunnolla vielä pitkään! Panssarilasi on tehty nimenomaan kestämään kaikki mahdolliset iskut ja kolhut, joita meillä kaikilla silloin tällöin puhelimeen kohdistuu. Sony Xperia 5 III kuoret on suunniteltu istumaan täydellisesti yhteen panssarilasin kanssa, joten puhelimesi on suojattu kauttaaltaan ja voit jatkaa arkea taas astetta rennommalla mielellä. Panssarilasimme ovat täysin läpinäkyviä ja ohuita, sekä niissä on samanlainen tuntuma kuin itse puhelimen näytössä, joten tuskin edes huomaat sen paikallaanoloa.