Xperia 5 III Kuoret

Upouusi, näyttävä ja tehokas Sony Xperia 5 III on puhelin, johon kannattaa ehdottomasti hankkia kunnolliset suojakuoret ja -tuotteet. Valikoimamme kuorilla ja muilla tuotteilla varmistut siitä, että voit nauttia mahtavasta Sony Xperia 5 III puhelimestasi vielä pitkään, sillä ne ovat kuin edullinen vakuutus puhelimelle! Pääset tekemään valintasi lukuisten tuotteiden joukosta, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin. Tilatessasi Sony Xperia 5 III kuoria ja mitä tahansa meidän muita tuotteita yli 15 eurolla, tarjoamme kaupan päälle täysin ilmaisen toimituksen. Mikäli sinua askarruttaa jokin tai sinulla heräsi kysymyksiä, niin ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Kotimainen verkkokauppamme palvelee sinua 24/7, joten eikun lämpimästi tervetuloa tekemään löytöjä!

Xperia 5 III

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia 5 III - huippupuhelimen edullisempi versio

    Xperia 5 III jatkaa muotoilultaan Sonylle tutuilla linjoilla sisältäen esimerkiksi edelleen 21:9-kuvasuhteen näytöt. Samalla Sony on kuitenkin tehnyt erittäin mielenkiintoisia uudistuksia Xperia 5 III kameroiden osalta, ja uusi huippupuhelin sisältää ensimmäistä kertaa älypuhelimissa optisen zoomin telekameran vaihtuvalla polttovälillä yhdistettynä nopean automaattitarkennuksen dual pixel PDAF -kennoon. Myös puhelimen sisällä on mielenkiintoisia uudistuksia, sillä Sony Xperia 5 III sisältää Qualcommin Snapdragon 888 -huippupiirin, joka on suorituskyvyltään ehdottomasti Android-puhelinten kärkeä. Puhelin on toistaiseksi Suomessa saatavilla  mustana, vihreänä ja pinkkinä, mutta suojakuorilla voit muokata ulkonäön juuri sellaiseksi kuin haluat!

    Parhaat Sony Xperia 5 III kuoret

    Meiltä usein kysytään, että millaiset kuoret ovat parhaat puhelimeen ja meillä on tähän hyvin yksinkertainen vastaus. Parhaimmat kuoret ovat sellaiset, jotka sopivat juuri sinulle. Sony Xperia 5 III kuoria on saatavilla useissa erilaisissa väreissä, kuvioissa, materiaaleissa ja ominaisuuksisa, joten liikkeelle kannattaa lähteä siitä, että mietit mitä kaikkea kuorilta tarvitset. Mikäli haluat säilyttää Sony Xperia 5 III puhelimen virtaviivaisen ulkomuodon, niin rungot suojaavat kuoret ovat täydellinen valinta. Mikäli taas arvostat käytettävyyttä ja suojaavuutta, niin lompakko suojakotelot voisivat sopia sinulle. Kotelon kansiläppä paitsi suojaa näyttöä, niin siihen saa myös mukaan muutaman tärkeimmän kortin, joten virallisen lompakon voit vihdoin unohtaa kotiin ihan luvan kanssa! Kansiläppä myös taittuu telineeksi, joten pääset nauttimaan lempisarjoistasi missä ja milloin halu

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä