Xperia 10 II Kuoret

Sony Xperia 10 II puhelimessa on tyyliä, joten siihen kannattaa tilata myös tyylikkäät suojakuoret. Niitä valikoimassamme onkin useita erilaisia, joten saat varmasti suojattua puhelimen sinulle mieluisalla tavalla.

Tuotteet

13 tuotetta

Sony Xperia 10 II kuoret istuvat täydellisesti puhelimesi päälle

Xperia 10 II on vuonna 2020 julkaistu keksihintainen älypuhelin, jonka ulkomuoto suorastaan lumoaa käyttäjänsä. Tyylikkäästi muotoiltu ja taidokkaasti viimeistelty puhelin sopii mukavasti taskuun, sillä 6.0” kokoinen näyttö ei ole markkinoiden suurin. Puhelimen etupuoli on yhtä suurta näyttöä, sillä siinä ei juurikaan ole reunuksia. Sulavalinjaiseen puhelimeen on saatavilla tyylin mukaisia suojakuoria, jotka tuovat tyylin lisäksi kestävyyden puhelimeen.

Täydellisesti Sony Xperia 10 II puhelimen päälle istuvat suojakuoret on muotoiltu huomioimaan pienimmätkin yksityiskohdat, joten niiden käyttäminen on lähes huomaamatonta. Hyvin toimivat näppäinpainikkeet ja suuri liitinportti USB-C kaapelille takaavat, että laitteen käyttö onnistuu moitteettomasti suojien ollessa paikoillaan. Niitä ei tarvitse ottaa koskaan pois, joten Xperia 10 II on aina tehokkaasti suojattuna pudotuksilta ja rikkoontumiselta.

Pidä puhelin turvassa, mutta ohuena

Osa ihmisistä pitää puhelimen suojausta tarpeettomana ja turhana, sillä suojatuotteet tekevät puhelimesta heidän mielestään liian suurikokoisen. Onneksi Sony Xperia 10 II suojakuoret on tehty mahdollisimman siroiksi ja huomaamattomiksi, joten ulkoisiin mittoihin tulee korkeintaan millejä lisää paksuutta. Tämä ei ole paljon siitä ilosta, että nyt laite on todella hyvin turvassa kaikilta siihen kohdistuvilta osumilta. Kaikista ohuimmat suojatuotteet ovat paksuudeltaan vain uskomattomat 0,5mm!

Sony Xperia 10 II puhelimen näytön päälle on mahdollista asettaa suojakalvo tai panssarilasi. Tämä onkin suositeltavaa, sillä näin näyttö on erityisen hyvässä suojassa. Yhdessä kuorten kanssa lasi muodostaa laadukkaan suojan puhelimen ympärille, jota et normaalissa käytössä edes huomaa.

Tilaa puhelintarvikkeet, toimitamme ne nopeasti

Kun olet juuri hankkinut uuden Xperia 10 II puhelimen, haluat varmasti ottaa sen käyttöön mahdollisimman pian. Saattaa olla, että käytät puhelinta vasta, kun sinulla on siihen sopivat kuoret sekä panssarilasi kotonasi. Tulit oikeaan paikkaan, sillä toimitamme kaikki puhelintarvikkeet salaman nopeasti vain parissa arkipäivässä tilauksesta perille. Pienikokoiset suojatuotteet toimitetaan suoraan postilaatikkoon, joten pitkään sinun ei tarvitse odotella lähetyksen saapumista. Tervetuloa löytämään parhaat ja kestävimmät Sony Xperia 10 suojakuoret kotimaisesta Mobiilitukku.fi -verkkokaupasta.