Xperia 10 II Kuoret

Sony Xperia 10 II puhelimessa on tyyliä, joten siihen kannattaa tilata myös tyylikkäät suojakuoret. Niitä valikoimassamme onkin useita erilaisia, joten saat varmasti suojattua puhelimen sinulle mieluisalla tavalla. Kansiläpällinen suojakotelo on erinomainen vaihtoehto, mikäli haluat suojata Xperia 10 II puhelimen joka puolelta. Kotelon kansiläpässä on kestävä magneettikiinnitys, joten myös näyttö on turvattuna osumilta. Sony Xperia 10 II kuoret on tehty kestämään kovassakin menossa ja antamaan puhelimeen tarvittavan turvan silloin, kun sinä olet huolimaton. Puhelimen 6.0” kokoinen näyttö on hyvässä turvassa, kun näytön päälle on asetettu panssarilasi ja rungon päälle kuoret. Yhdistele samaan pakettiin tyyliä, kestävyyttä ja tuntumaa. Mobiilitukusta 0€ toimitus suoraan kotiin!

Xperia 10 II

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia 10 II kuoret istuvat täydellisesti puhelimesi päälle

    Xperia 10 II on vuonna 2020 julkaistu keksihintainen älypuhelin, jonka ulkomuoto suorastaan lumoaa käyttäjänsä. Tyylikkäästi muotoiltu ja taidokkaasti viimeistelty puhelin sopii mukavasti taskuun, sillä 6.0” kokoinen näyttö ei ole markkinoiden suurin. Puhelimen etupuoli on yhtä suurta näyttöä, sillä siinä ei juurikaan ole reunuksia. Sulavalinjaiseen puhelimeen on saatavilla tyylin mukaisia suojakuoria, jotka tuovat tyylin lisäksi kestävyyden puhelimeen.

    Täydellisesti Sony Xperia 10 II puhelimen päälle istuvat suojakuoret on muotoiltu huomioimaan pienimmätkin yksityiskohdat, joten niiden käyttäminen on lähes huomaamatonta. Hyvin toimivat näppäinpainikkeet ja suuri liitinportti USB-C kaapelille takaavat, että laitteen käyttö onnistuu moitteettomasti suojien ollessa paikoillaan. Niitä ei tarvitse ottaa koskaan pois, joten Xperia 10 II on aina tehokkaasti suojattuna pudotuksilta ja rikkoontumiselta.

    Pidä puhelin turvassa, mutta ohuena

    Osa ihmisistä pitää puhelimen suojausta tarpeettomana ja turhana, sillä suojatuotteet tekevät puhelimesta heidän mielestään liian suurikokoisen. Onneksi Sony Xperia 10 II suojakuoret on tehty mahdollisimman siroiksi ja huomaamattomiksi, joten ulkoisiin mittoihin tulee korkeintaan millejä lisää paksuutta. Tämä ei ole paljon siitä ilosta, että nyt laite on todella hyvin turvassa kaikilta siihen kohdistuvilta osumilta. Kaikista ohuimmat suojatuotteet ovat paksuudeltaan vain uskomattomat 0,5mm!

    Sony Xperia 10 II puhelimen näytön päälle on mahdollista asettaa suojakalvo tai panssarilasi. Tämä onkin suositeltavaa, sillä näin näyttö on erityisen hyvässä suojassa. Yhdessä kuorten kanssa lasi muodostaa laadukkaan suojan puhelimen ympärille, jota et normaalissa käytössä edes huomaa.

    Tilaa puhelintarvikkeet, toimitamme ne nopeasti

    Kun olet juuri hankkinut uuden Xperia 10 II puhelime

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä