Sony Xperia XZ2 kuoret

Sony Xperia XZ2 kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Parhaassa tapauksessa ne jopa pelastavat puhelimesi ikävän tiputuksen sattuessa. Monesti riittää yksi huono päivä, kun tuntuu että mikään ei onnistu ja tavarat tipahtelevat käsissä, tällöin on myös puhelimesi suuressa vaarassa!  Suojauksen lisäksi Sony Xperia XZ2 suojakuoret tekevät laitteestasi persoonallisen ja juuri sen näköisen kuin itse haluat. Valitse siis sinulle mieluisin ja sopivin vaihtoehto materiaalin ja kuoren mallin suhteen ja yhdistä siihen lempivärisi tai kuviosi. Suosittelemme valitsemaan esimerkiksi iskunkestävän kuoren ja lisäämään siihen vielä näytön panssarilasin, jolloin laitteesi on suojattu kauttaaltaan. Toimitamme kaikki Sony Xperia XZ2 kuoret ja tilauksen 1-3 arkipäivän kuluessa. Tervetuloa ostoksille!

Xperia XZ2

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia XZ2 kuoret suojaavat puhelimen täydellisesti

    Sony Xperia XZ2 kuorilla suojaat hienon puhelimesi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Lisäksi pidennät puhelimesi käyttöikää huomattavasti. Sony Xperia XZ2 suojakuoret kannattaa hankkia jo puhelimen ostamista suunniteltaessa tai viimeistään heti laitteen ostamisen jälkeen. Mikä olisikaan harmittavampaa, kuin että uusi laite tippuisi heti ensimmäisinä päivinä ja vaurioitusi? Onneksi tämä on estettävissä tilaamalla ajoissa sopivat Sony Xperia XZ2 kuoret, kuten kansiläpälliset lompakko suojakotelot. Kun sinulla on suojaa puhelimen sivuissa, takaosassa ja näytön päällä, niin sinun ei tarvitse pelätä pudotuksia tai muitakaan kolhuja.

    Millainen kuori on paras Sony Xperia XZ2 puhelimeen?

    Sony Xperia XZ2 kuoria ostaessa kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia suojaukselta hakee ja tarvitsee. Jos sinulle on tärkeintä, että saa hyvän otteen liukkaaseen puhelimeen, niin on Ultraohut suojakuori loistava valinta. Se on materiaaliltaan luisumatonta TPU-muovia, joten loistava näppituntuma on taattu. Lisäksi ultraohut Xperia XZ 2 kuori on kauttaaltaan läpinäkyvä ja ainoastaan 0.5mm paksu, joten puhelimen oma design säilyy ja se mahtuu taskuun samalla tavalla kuin aina ennenkin. Viime aikoina suuren suosion ovat saaneet lompakkomalliset Sony Xperia XZ2 kuoret, joihin saa kätevästi sujautettua tärkeimmät maksukortit mukaan kauppaan lähtiessä. Lompakkomallinen kuori onkin kätevyyden lisäksi erinomainen vaihtoehto, sillä näytön päälle tuleva läppä suojaa Sony Xperia XZ2 laitettasi sen ollessa repussasi tai laukussasi. Tärkeintä on kuitenkin, että suojakuoret ovat sinulle mieluisimpia.

    Panssarilasi toimii Sony Xperia XZ2 kuorien kanssa täydellisesti

    Päädyit valinnassasi

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä