Sony Xperia XZ2 kuoret

Sony Xperia XZ2 kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Parhaassa tapauksessa ne jopa pelastavat puhelimesi ikävän tiputuksen sattuessa.. Toimitamme kaikki Sony Xperia XZ2 kuoret ja tilauksen 1-3 arkipäivän kuluessa.

Tuotteet

1 tuote

Sony Xperia XZ2 kuoret suojaavat puhelimen täydellisesti

Sony Xperia XZ2 kuorilla suojaat hienon puhelimesi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Lisäksi pidennät puhelimesi käyttöikää huomattavasti. Sony Xperia XZ2 suojakuoret kannattaa hankkia jo puhelimen ostamista suunniteltaessa tai viimeistään heti laitteen ostamisen jälkeen. Mikä olisikaan harmittavampaa, kuin että uusi laite tippuisi heti ensimmäisinä päivinä ja vaurioitusi? Onneksi tämä on estettävissä tilaamalla ajoissa sopivat Sony Xperia XZ2 kuoret, kuten kansiläpälliset lompakko suojakotelot. Kun sinulla on suojaa puhelimen sivuissa, takaosassa ja näytön päällä, niin sinun ei tarvitse pelätä pudotuksia tai muitakaan kolhuja.

Millainen kuori on paras Sony Xperia XZ2 puhelimeen?

Sony Xperia XZ2 kuoria ostaessa kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia suojaukselta hakee ja tarvitsee. Jos sinulle on tärkeintä, että saa hyvän otteen liukkaaseen puhelimeen, niin on Ultraohut suojakuori loistava valinta. Se on materiaaliltaan luisumatonta TPU-muovia, joten loistava näppituntuma on taattu. Lisäksi ultraohut Xperia XZ 2 kuori on kauttaaltaan läpinäkyvä ja ainoastaan 0.5mm paksu, joten puhelimen oma design säilyy ja se mahtuu taskuun samalla tavalla kuin aina ennenkin. Viime aikoina suuren suosion ovat saaneet lompakkomalliset Sony Xperia XZ2 kuoret, joihin saa kätevästi sujautettua tärkeimmät maksukortit mukaan kauppaan lähtiessä. Lompakkomallinen kuori onkin kätevyyden lisäksi erinomainen vaihtoehto, sillä näytön päälle tuleva läppä suojaa Sony Xperia XZ2 laitettasi sen ollessa repussasi tai laukussasi. Tärkeintä on kuitenkin, että suojakuoret ovat sinulle mieluisimpia.

Panssarilasi toimii Sony Xperia XZ2 kuorien kanssa täydellisesti

Päädyit valinnassasi mihin tahansa Sony Xperia XZ2 kuoreen, niin kannattaa suojaukseen yhdistää vielä näytön panssarilasi. Iskunkestävä panssarilasi on ehdoton lisävaruste nykyajan älypuhelimissa, sillä se suojaa näyttöä pudotuksia ja iskuja vastaan. Tavan muovisiin suojakalvoihin verrattuna panssarilasi on erittäin helppo asentaa ja täysin huomaamaton näytöllä. Myös tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena kuin ilman panssarilasia. Sony Xperia XZ2 on suojattu suojakuorilla ja panssarilasilla kauttaaltaan, joten pieniä pudotuksia ei tarvitse enää säikähtää! Tyylikkäät Sony Xperia XZ2 kuoret ja panssarilasit kannattaa klikata ostoskoriin ja tutustua sen jälkeen vielä kattavaan lisävarustevalikoimaamme, josta löydät kaikki tarvikkeet, joita saatat tarvita. Esimerkiksi latauskaapeliin saat helposti lisäpituutta Belkinin 1.8 metrin mittaisella kaapelilla tai vanhat Micro-USB kaapelit vaihdat helposti yhteen sopiviksi Huawein Micro-USB - USB-C –Adapterilla. Tervetuloa suojaamaan luurisi tyylillä ja tekemään ostoksia kotimaiseen Mobiilitukkuun!