Sony Xperia XZ2 Compact kuoret

Sony Xperia XZ2 Compact on kooltaan nimensäkin mukaisesti kompakti ja taskuun sopiva, mutta täynnä tehoa ja huikeita ominaisuuksia.  Sony Xperia XZ2 Compact kuoret suojaavat laitettasi iskuja, kolhuja ja likaa vastaan.

Tuotteet

1 tuote

Sony Xperia XZ2 Compact kuoret ovat suojauksen A ja O

Sony Xperia XZ2 Compact julkaistiin Xperia perheeseen samaan aikaan ”isoveljensä” Sony Xperia XZ2 kanssa ja on samalla Sony Xperia XZ1 Compactin seuraaja. Jos sinä satuit ostamaan tämän upean laitteen tai haaveilet sen ostamisesta, niin kannattaa muistaa, että tarpeellisten suojavarusteiden ostaminen on kaiken A ja O laitteen säilymisen kannalta. Sony Xperia XZ2 Compact kuorilla saat jo hyvän suojan laitteellesi.

Suojakuoret kannattaa valita omien tarpeiden mukaan, eli mieti tarkkaan mitä ominaisuuksia kuorilta haet. Tykkäätkö enemmän lompakko suojakotelosta vai simppelistä taustakuoresta? Entä haluatko, että laitteesi säilyy mahdollisimman ohuena? Vai onko sinulle tärkeintä, että kuoret antavat laitteeseesi loistavan näppituntuman? Sony Xperia XZ2 Compact kuorien ulkonäön, materiaalin ja mallin päätät sinä, joten valitse sinulle juuri sopivin vaihtoehto suojakuorien ominaisuuksien suhteen. Sopivimman suojakuori mallin löydettyäsi yhdistä siihen vielä lempivärisi, jotta kuoret ovat sinun makuusi täydelliset. 

Sony Xperia XZ2 Compact suojauksen viimeistelet helposti panssarilasilla

Sony Xperia XZ2 Compact suojakuoret valittuasi kannattaa vielä miettiä laitteesi herkimmän osan, eli näytön suojausta. Näyttö on jo jonkin verran suojassa esimerkiksi lompakko suojakotelon läpän takana, mutta yleensä laitteen tippuessa käsistä, on se käytön aikana, jolloin näyttö on ilman suojaa alttiina iskuille. Sony Xperia XZ2 Compact näytön panssarilasi on lähes pakollinen lisävaruste, jotta saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään. Panssarilasi on helppo asentaa paikoilleen ja on kaiken lisäksi täysin huomaamaton, joten tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena kuin laitteen omalla näytöllä. Suosittelemme panssarilasia käytettäväksi kaikkien Sony Xperia XZ2 Compact kuorien kanssa.

Muistathan, että kaikki Sony Xperia XZ2 Compact kuoremme jättävät kaikki liittimet ja näppäimet vapaiksi, joten suojakuoria ei tarvitse irrottaa esimerkiksi latauksen ajaksi. Ja muistathan myös sen, että toimitamme kaikki tilaukset nopealla 1-2 arkipäivän toimitusajalla suoraan kotiisi ja toimituskulut ovat aina 0€. Tutustu siis kattavaan Sony Xperia XZ2 Compact suojakuori ja lisävaruste valikoimaamme ja tilaa tarvitsemasi tuotteet helposti muutamalla klikkauksella. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!