Sony Xperia XZ1 kuoret

Sony Xperia XZ1 kuoria valitessasi suosittelemme sinua ensin miettimään mitä tarpeita sinulla on suojauksen suhteen. Muistathan yhdistää Sony Xperia XZ1 kuorien lisäksi näytön panssarilasin, jotta laitteesi on suojattu joka puolelta.

Tuotteet

1 tuote

Sony Xperia XZ1 kuoret – Suojausta sinun makuusi

Sony Xperia XZ1 ja Xperia XZ1 Compact julkaistiin samaan aikaan elokuussa 2017. Molemmat näistä malleista ovat jatkoa Xperia perheen XZ, XZs ja XZ Premium malleille. Sony Xperia XZ1 on ulkomuodoltaan edeltäjilleen uskollinen ”kulmikkaalla” ja sulavalla muotoilullaan. Sony Xperia XZ1 puhelimen suojaus on erittäin tärkeää, sillä yksikin pudotus voi olla kohtalokas. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman kuoria, jotta löydät itsellesi mieluisimman ja toimivimman vaihtoehdon. Mielestämme paras Sony Xperia XZ1 kuori on juuri sinun itsesi näköinen, joten valitse itsesi näköinen suojaus ja yhdistä siihen lempivärisi.

Sony Xperia XZ1 valikoimasta löydät esimerkiksi Armor suojakuoren, joka tuo laitteellesi särmikkyyttä ja tyylikkään ulkonäön. Armor kuori on iskunkestävä ja varusteltu esiin taitettavalla tukijalalla, joten voit katsoa vaikka Netflixiä asettamalla Xperia XZ1 laitteesi pöydälle katseluasentoon tukijalan avulla. Armor suojakuori nousee myös hieman näytön yläpuolelle suojaten laitteen näyttöä. Armor kuorien värivalikoimasta löydät upeat metalliset värit, joista nostan esille upean punaisen värin, joka on erityisen hyvännäköinen meidän silmiimme kauniin tummahkon sävynsä ansiosta. Kaikki Sony Xperia XZ1 kuoret jättävät liittimet vapaiksi, joten kuoria ei tarvitse ottaa pois esimerkiksi latauksen ajaksi. Lisäksi suosittelemme käytettäväksi Sony Xperia XZ1 näytön panssarilasia kaikkien kuorien kanssa, jotta puhelimesi on kauttaaltaan suojattu, eivätkä pienet pudotukset haittaa menoa.

Sony Xperia XZ1 Kuoret – Muistikortilla lisää tallennustilaa

Sinulle sopivimman suojauksen valittuasi Sony Xperia XZ1 laitteellesi kannattaa tutustua kattavaan lisävarustevalikoimaamme, josta löydät esimerkiksi yhteensopivat latauskaapelit, autolaturit ja muistikortit. Jos sinulle on tuttu tunne, kun esimerkiksi uutta sovellusta ladatessa tai kuvia ottaessa puhelin ilmoittaa, että tallennustila on vähissä, niin suosittelemme sinulle muistikorttia. Jatkuva turhien kuvien ja sovellusten poistaminen vie aikaa ja energiaa, joten sopivankokoisella muistikortilla ongelma on entinen. Hintaan 27,95€ saat Transcend Micro SDHC  Class 10, 32GB muistikortin, jossa on hyvin lisätilaa, eikä tarvitse turhautua enää ”muisti melkein täynnä” ilmoituksista. Sony Xperia XZ1 kuoret, panssarilasit ja kattavan lisävarustevalikoiman löydät ja tilaat helposti kotimaisesta Mobiilitukusta – vain muutama klikkaus ja tilaus on käytännössä tehty!