Sony Xperia XZ1 Compact kuoret

Sony Xperia XZ1 Compact kuorien tärkeyttä ei välttämättä edes ymmärrä ennen kuin laite tipahtaa ensimmäisen kerran käsistä kivikovalle lattialle. Parhaassa tapauksessa laite säilyy ehjänä ja selviät säikähdyksellä, mutta huonoimmassa tapauksessa laitteesi onkin jo entinen. Onneksi pudotuksia, naarmuja ja likaa vastaan pystyt suojaamaan laitteesi yhteensopivilla Sony Xperia XZ1 Compact kuorilla. Sony Xperia XZ1 Compact kuoret istuvat täydellisesti laitteesi päälle jättäen tarvitsemasi näppäimet ja liittimet vapaiksi käyttöä varten. Valitse sinulle sopivimmat Sony Xperia XZ1 Compact kuoret ja yhdistä siihen näytön panssarilasi suojaamaan laitteesi näyttö. Kaikki tilaukset toimitetaan 1-3 arkipäivässä suoraan kotiisi paketteja lukuunottamatta, joten ei kun odottelemaan postikuulun kolahdusta!

Xperia XZ1 Compact

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia XZ1 Compact kuoret – kuorilla suojaa arkeen

    Sony Xperia XZ1 Compact ja Xperia XZ1 julkaistiin yhdessä samaan aikaan Xperia perheen jatkeeksi. Ne ovat jatkoa Sony Xperia XZ, XZs ja XZ Premiun malleille. Sony Xperia XZ1 Compact on nimensäkin mukaan kooltaan kompaktikokoinen, joten verrattuna lähes kaikkiin uusiin älypuhelimiin on se loistavan kokoinen vaikkapa farkkujen taskuun. Vaikka Sony Xperia XZ1 Compact onkin pieni kokoinen, niin on se yhtä tärkeää suojata kuin isommat älypuhelimet. Suojaamisen lisäksi kuoret tekevät puhelimesta ryhdikkäännäköisen ja puhelimen voi yhdistää yhteensopivilla kuorilla osaksi vaikkapa asukokonaisuuttasi.

    Jokainen on varmasti joskus tiputtanut älypuhelimen käsistään maahan ja säikähdyksen määrä on ollut suuri, etenkin jos laite on ollut suojaamaton. Tai jos perheestä löytyy lapsia, niin täytyy olla huolellinen, ettei jätä puhelinta paikkaan, josta lapset saattavat tiputtaa sen. Yksikin kohtalokas pudotus voi olla huonoimmassa tapauksessa laitteen loppu. Sony Xperia XZ1 Compact kuorilla ja panssarilasilla suojattuna on kauttaaltaan suojattu, eikä vauhdikkaan arjen pudotukset vahingoita laitettasi. Löydettyäsi sinun käyttötarkoitukseesi sopivimmat Xperia XZ1 Compact kuoret suosittelemme lisäksi käytettävän iskun kestävää panssarilasia kaikkien kuorien kanssa. Tuntuma panssarilasilla on kuin omalla lasilla ja se suojaa Sony Xperia XZ1 Compact laitteen herkimmän osan eli näytön. Kuorilla ja panssarilasilla takaat Sony Xperia XZ1 Compact laitteellesi pidemmän käyttöiän ja näin saat nauttia siitä pidemmän aikaa. 

    Sony Xperia XZ1 Compact kuoret – vanhat laturit uusiokäyttöön

    Sony Xperia XZ1 Compact on varustettu uudella USB-C liitinportilla, joten jos vanha puhelimesi on ollut varusteltu

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä