Sony Xperia XZ / XZs kuoret

Sony Xperia XZ ja XZs kuoret ovat voittajan valinta ihmiselle, joka haluaa huolehtia arvokkaasta laitteestaan sen ansaitsemalla tavalla. Puhelin on meillä kädessä monen monta tuntia päivässä, ja siksi Sony Xperia XZ ja XZs kuoret ovat luonnollinen lisä puhelimen suojaksi. Ilman suojaa puhelimesi on haavoittuvainen monenlaisille arjen haasteille ja sattumille ja Sony Xperia XZ ja XZs kuoret ovatkin meidän mielestämme ns. halpa henkivakuutus laitteellesi. Kuoria löytyy monenlaisia ja moneen makuun. Saatavilla on esimerkiksi ohuita, värikkäitä, käytännöllisiä lompakkomallin tuotteita ja vaikkapa käsintehtyjä Krusellin tuotteita. Mieti siis mikä on sinulle tärkeintä, ja valikoi omat Sony Xperia XZ ja XZs kuoret jo tänään. Me lupaamme loistavan asiakaspalvelun sekä huippunopean 1-3 arkipäivän toimituksen - täysin ilmaiseksi!

Xperia XZ / XZs

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia XZ ja XZs kuoret - huippukameran suojaksi

    Sony julkaisi syyskuussa 2016 Xperia perheeseensä uuden Xperia XZ mallin, joka on varustettu huipulla 23 megapixelin kameralla. Sony Xperia XZ ja sen perijä XZs on siis unelmapuhelin jokaiselle, joka rakastaa kuvasta ja haluaa kuvien onnistuvan! Jotta sinun Xperia XZ tai XZs säilyisi ehjänä ja voisit nauttia siitä mahdollisimman pitkään, niin kannattaa harkita sen suojausta ja kuorien ostoa.  Nykyisin on lähes kaikille itsestäänselvyys, että älypuhelin kannattaa suojata, mutta silti vieläkin näkee älypuhelimia ilman minkäänlaista suojausta. Nämä ihmiset jotka eivät ole ostaneet kuoria älypuhelimeensa oppivat kyllä, kun puhelin on muutaman kerran tipahtanut.

    Suojakuoret Xperia XZ ja XZs puhelimiin – mistä aloitan?

    Ensin kannattaa miettiä millaisen suojauksen haluat tai tarvitset Xperia XZs laitteellesi? Haluatko tyylikkäät ja näyttävät kuoret? Vai kenties jotain mahdollisimman suojaavaa, koska olet ennenkin onnistunut tiputtamaan puhelimesi? Nämä molemmat voi yhdistää helposti, kun hankit mieluisesi kuoren ja yhdistät siihen näytön panssarilasin, joka huolehtii että Xperia XZs näyttö ei pääse rikkoutumaan. Täytyy muistaa, että jokaisella on oma maku ja eri ihmiset pitävät eri asioista tyylikkäinä. Siksi paras Xperia XZ tai XZs kuori on juuri se sinulle mieluisin.

    Tykkäätkö kuorista, joissa tulee läppä näytön päälle, mutta et kaipaa korttipaikkoja? Lisäksi haluat kotelon olevan ryhdikäs ja tyylikäs. Tähän suosittelemme Xperia XZs Dux Suojakoteloa, joka on jämäkkä kotelo magneettikiinnityksellä ja sen saa näyttävässä kultaisessa tai tumm

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä