Sony Xperia XZ / XZs kuoret

Sony Xperia XZ ja XZs kuoret ovat voittajan valinta ihmiselle, joka haluaa huolehtia arvokkaasta laitteestaan sen ansaitsemalla tavalla. halpa henkivakuutus laitteellesi.. Kuoria löytyy monenlaisia ja moneen makuun.

Tuotteet

1 tuote

Sony Xperia XZ ja XZs kuoret - huippukameran suojaksi

Sony julkaisi syyskuussa 2016 Xperia perheeseensä uuden Xperia XZ mallin, joka on varustettu huipulla 23 megapixelin kameralla. Sony Xperia XZ ja sen perijä XZs on siis unelmapuhelin jokaiselle, joka rakastaa kuvasta ja haluaa kuvien onnistuvan! Jotta sinun Xperia XZ tai XZs säilyisi ehjänä ja voisit nauttia siitä mahdollisimman pitkään, niin kannattaa harkita sen suojausta ja kuorien ostoa.  Nykyisin on lähes kaikille itsestäänselvyys, että älypuhelin kannattaa suojata, mutta silti vieläkin näkee älypuhelimia ilman minkäänlaista suojausta. Nämä ihmiset jotka eivät ole ostaneet kuoria älypuhelimeensa oppivat kyllä, kun puhelin on muutaman kerran tipahtanut.

Suojakuoret Xperia XZ ja XZs puhelimiin – mistä aloitan?

Ensin kannattaa miettiä millaisen suojauksen haluat tai tarvitset Xperia XZs laitteellesi? Haluatko tyylikkäät ja näyttävät kuoret? Vai kenties jotain mahdollisimman suojaavaa, koska olet ennenkin onnistunut tiputtamaan puhelimesi? Nämä molemmat voi yhdistää helposti, kun hankit mieluisesi kuoren ja yhdistät siihen näytön panssarilasin, joka huolehtii että Xperia XZs näyttö ei pääse rikkoutumaan. Täytyy muistaa, että jokaisella on oma maku ja eri ihmiset pitävät eri asioista tyylikkäinä. Siksi paras Xperia XZ tai XZs kuori on juuri se sinulle mieluisin.

Tykkäätkö kuorista, joissa tulee läppä näytön päälle, mutta et kaipaa korttipaikkoja? Lisäksi haluat kotelon olevan ryhdikäs ja tyylikäs. Tähän suosittelemme Xperia XZs Dux Suojakoteloa, joka on jämäkkä kotelo magneettikiinnityksellä ja sen saa näyttävässä kultaisessa tai tummansinisessä värissä. Jos kuitenkin haluat kantaa kortteja Xperia XZs kuoressa, niin valikoimastamme löytyy lomapakkokuoria useissa väreissä, jotta löydät varmasti itsellesi mieluisimman värin.

Ultraohut suojakuori on uusi hitti

 Olet varmasti miettinyt, niin kuin jokainen meistä on, että voi kunpa älypuhelinta ei tarvitsisi suojata, koska sen ohut muotoilu kärsii siitä. Tottahan se on, sillä monet kuoret tekevät puhelimesta paksumman. Xperia XZs kuorivalikoimasta löytyy kuitenkin ultraohut suojakuori, joka ei tee laitteestasi ”paksua” ja on lähes huomaamaton, sillä se on vain 0.3mm paksu. Ultraohut kuori on noussut huikeaan suosioon, mutta sen lisäksi on muistettava ostaa näytön panssarilasi suojaamaan myös näyttö. Kaikki nämä Xperia XZs tuotteet ja paljon muuta löydät ja tilaat helposti Mobiilitukusta supernopealla toimituksella!