Sony Xperia XZ Premium kuoret

Sony Xperia XZ Premium kuoret saattavat olla se ainoa erottava tekijä, onko sinun puhelimesi ehjä vielä huomennakin. Sinun ei tarvitse upottaa suuria summia rahaa, jotta puhelimesi kestäisi kolhuja aiempaa paremmin ja säilyisi näin ehjänä pidempään.

Tuotteet

1 tuote

Sony Xperia XZ Premium – monipuoliset kuoret upeaan puhelimeen

Sony Xperia XZ Premium kuorilla suojaat uuden ja upean puhelimesi kaikilta siihen kohdistuvilta osumilta ja naarmuilta. Ikäväähän se olisi, jos arvokas puhelin sattuisi saamaan itseensä osumia jo parin päivän käytön jälkeen. Sony Xperia XZ Premium kuoret on tehty kestämään ja suojaamaan puhelinta tehokkaasti, joten voit huoletta rymytä päivänvalossa tai yön pimeydessä.

Kaikkien XZ Premium kuorien ensisijaisena tehtävänä on tosiaankin pitää puhelimesi ehjänä ja jatkaa yhteistä taivaltanne mahdollisimman pitkäksi. Kuoria on olemassa erilaisia Sony XZ Premium puhelimeen: lompakkomallisia suojakoteloita, sekä ohuempia vain taustaa ja sivuja suojaavia Sony XZ Premium kuoria. Lompakkomalliset suojakotelot ovat erittäin monikäyttöisiä tarjoten korttipaikat sekä setelitaskun, joissa saa kuljetettua maksamiseen tarvittavat välineet näppärästi puhelimen kanssa samassa paikassa. Värivaihtoehtoja on jopa seitsemän erilaista, joten löydät varmasti omaa silmääsi miellyttävän värin. Olisiko musta, valkoinen, pinkki, ruskea vai kenties sininen täydellinen Sony Xperia XZ Premium kuori juuri sinulle?

Pehmeäpintainen Sony Xperia XZ Premium kuori pysyy kädessä kuin liimattu

TPU-geelistä valmistetut XZ Premium kuoret tuntuvat silikonimaisen pehmeiltä, joten niitä on miellyttävä pitää kädessä. Tämän lisäksi ne myös suojaavat puhelintasi erinomaisesti, eikä sinun tarvitse enää huolehtia pysyykö laite kaltevalla pinnalla. Kyllä nimittäin varmasti pysyy! TPU geeliset Sony Xperia XZ Premium puhelimen kuoret eivät taatusti liu’u ja tarjoavat ennen näkemätöntä kestävyyttä ja käytettävyyttä.

Pehmeäpintaisia Xperia XZ Premium kuoria on saatavan useissa väreissä ja niiden hienoutena on läpikuultavuus, jonka osittain läpinäkyvä materiaali mahdollistaa. Suojat on tarkoitettu kattamaan puhelimen sivut ja takapuolen, ja jotkin mallit (esimerkiksi S-Line) nousevat näytön reunojen yläpuolelle suojaamaan näyttöä hajoamiselta.

Sony Xperia XZ Premium kuoret hankittu, mitäs minä vielä tarvitsisin?

Oletko kova valokuvaamaan ja haluat ottaa upeita otoksia puhelimellasi? Ehkäpä Fish-eye linssi tarjoaisi hyvän lisämausteen uusiin Instagram kuviisi. Helposti mukana kuljetettavassa linssisetissä on kolme erilaista linssiä, joita voidaan käyttää minkä tahansa puhelimen kameran kanssa. Itsensä kuvaamisen saa vietyä täysin uudelle tasolle selfietikun avulla. Ovatpahan kaikki kerrankin samassa kuvassa!