Sony Xperia XZ Premium kuoret

Sony Xperia XZ Premium kuoret saattavat olla se ainoa erottava tekijä, onko sinun puhelimesi ehjä vielä huomennakin. Sinun ei tarvitse upottaa suuria summia rahaa, jotta puhelimesi kestäisi kolhuja aiempaa paremmin ja säilyisi näin ehjänä pidempään. Jo 10-30 euron suuruisella investoinnilla Sony Xperia XZ Premium kuoriin saat puhelimeesi huomattavasti enemmän kestävyyttä ja samalla myös käytettävyyttä. Valitsit sitten mitkä Sony Xperia XZ Premium kuoret tahansa, muistathan silti suojata näytön. Näyttöhän se on myös tässä puhelinmallissa se kaikista heikoin ja siten helpoiten rikkoontuva kohta. Kuun teet tilauksen verkkokauppaamme, toimitamme tilauksesi kuljetukseen viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä, joten saat Sony Xperia XZ Premium kuoresi nopeasti ilman postikuluja!

Xperia XZ Premium

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia XZ Premium – monipuoliset kuoret upeaan puhelimeen

    Sony Xperia XZ Premium kuorilla suojaat uuden ja upean puhelimesi kaikilta siihen kohdistuvilta osumilta ja naarmuilta. Ikäväähän se olisi, jos arvokas puhelin sattuisi saamaan itseensä osumia jo parin päivän käytön jälkeen. Sony Xperia XZ Premium kuoret on tehty kestämään ja suojaamaan puhelinta tehokkaasti, joten voit huoletta rymytä päivänvalossa tai yön pimeydessä.

    Kaikkien XZ Premium kuorien ensisijaisena tehtävänä on tosiaankin pitää puhelimesi ehjänä ja jatkaa yhteistä taivaltanne mahdollisimman pitkäksi. Kuoria on olemassa erilaisia Sony XZ Premium puhelimeen: lompakkomallisia suojakoteloita, sekä ohuempia vain taustaa ja sivuja suojaavia Sony XZ Premium kuoria. Lompakkomalliset suojakotelot ovat erittäin monikäyttöisiä tarjoten korttipaikat sekä setelitaskun, joissa saa kuljetettua maksamiseen tarvittavat välineet näppärästi puhelimen kanssa samassa paikassa. Värivaihtoehtoja on jopa seitsemän erilaista, joten löydät varmasti omaa silmääsi miellyttävän värin. Olisiko musta, valkoinen, pinkki, ruskea vai kenties sininen täydellinen Sony Xperia XZ Premium kuori juuri sinulle?

    Pehmeäpintainen Sony Xperia XZ Premium kuori pysyy kädessä kuin liimattu

    TPU-geelistä valmistetut XZ Premium kuoret tuntuvat silikonimaisen pehmeiltä, joten niitä on miellyttävä pitää kädessä. Tämän lisäksi ne myös suojaavat puhelintasi erinomaisesti, eikä sinun tarvitse enää huolehtia pysyykö laite kaltevalla pinnalla. Kyllä nimittäin varmasti pysyy! TPU geeliset Sony Xperia XZ Premium puhelimen kuoret eivät taatusti liu’u ja tarjoavat ennen näkemätöntä kestävyyttä ja käytettävyyttä.

    Pehmeäpintaisia Xperia

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä