Sony Xperia XA2 kuoret

Sony Xperia XA2 kuoret suojaavat puhelimesi kolhuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Kun olet juuri ostanut uuden Sony Xperia XA2 puhelimen, kannattaa siihen hankkia suojakuoret mahdollisimman pikaisesti, jotta ikäviä yllätyksiä ei kerkeä tapahtumaan.

Tuotteet

1 tuote

Sony Xperia XA2 kuoret turvaavat puhelimellesi pitkän iän

Sonyn Xperia perhe sai jälleen uuden tulokkaan, kun Sony Xperia XA2 julkaistiin. Se on ulkoasultaan hieman uudenlainen, nimittäin muotoilu on kulmaton, jonka ansiosta puhelin istuu täydellisesti käteesi, mutta muistathan suojata Sony Xperia XA2:n kuitenkin kuorilla. Niiden avulla pidennät puhelimesi käyttöikää merkittävästi pidemmäksi. Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman erilaisia Sony Xperia XA2 suojakuoria, jotta löydät käyttöösi varmasti soveltuvimman vaihtoehdon. Valitse mustat, läpinäkyvät, siniset, pinkit tai kultaiset Sony Xperia XA2 kuoret ja teet siitä pirteästi erilaisemman.

Kun hankit Sony Xperia XA2 puhelimeesi oikeanlaiset kuoret, voit olla varma, että se kestää ehjänä pitkään. Turvaa sinulle ja puhelimellesi pitkä yhteinen taival hankkimalla sen suojaksi joko kuoret tai suojakotelo. Kotelon hyvänä puolena on, että se suojaa myös näyttöä rikkoontumiselta. Käännä vain kansiläppä näytön päälle ja saat sen suojattua kotelon sisälle hyvinkin tehokkaasti.

Haluan Sony Xperia XA2 suojakuoret, mutta millaiset?

Sony Xperia XA2 kuoria valitessa kannattaa ensin miettiä mitä ominaisuuksia kuorelta tarvitsee. Jos haet mahdollisimman ohutta ja huomaamatonta suojaa, niin Ultraohut suojakuori on sinulle loistava valinta. Se on ainoastaan 0,5mm paksu ja läpinäkyvä, joten puhelimen oma design säilyy taustakuorta käytettäessä. Lisäksi se antaa loistavan näppituntuman liukkaaseen puhelimeen.

Jos taas tykkäät käyttää lompakko mallista Sony Xperia XA2 kuorta, johon saat kätevästi tärkeimmät korttisi mukaan, niin Dux suojakotelo on loistava valinta. Dux suojakotelo on muotoilultaan ohut, joten se ei kasvata laitteesi kokoa juurikaan ja kauniit metallinvärit sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Myös läpällinen Sony Xperia XA2 kuori on hyvä vaihtoehto, sillä läppä suojaa puhelimen näyttöä sen ollessa repussasi tai laukussasi. Oli lopullinen Sony Xperia XA2 kuoresi mikä tahansa, niin suosittelemme lämpimästi näytön panssarilasin käyttöä näytön suojaksi. 

Sony Xperia XA2 kuoret sopivat myös urheilukoteloiden kanssa käytettäväksi

Sony Xperia XA2 kuorien valinnan jälkeen kannattaa vielä kurkata kattavaan lisävarustevalikoimaamme, josta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet laitteellesi. Jos harrastat esimerkiksi lenkkeilyä tai kuntosalilla käyntiä, niin on lantiolle kiinnitettävä Puhelimen juoksupussi sinulle oiva valinta. Joustavan, mutta napakan kuminauhan ansiosta juoksupussi on mukava ja pysyy paikoillaan vyötärölläsi. Materiaaliltaan juoksupussi on roiskeen kestävää paksua nylonia ja ”kansiosan” läpi voit käyttää Sony Xperia XA2 laitteesi kosketusnäyttöä normaalisti. Toimitamme kaikki Xperia XA2 kuoret ja muut lisätarvikkeet nopeasti 1-2 arkipäivässä!