Sony Xperia XA1 kuoret

Sony Xperia XA1 kuoret kannattaa hankkia mahdollisimman pikaisesti heti puhelimen oston jälkeen, jottei vain pääse sattumaan mitään vahinkoja uuden laitteen kanssa. Tarjoamme kaikille tilauksille myös supernopean 1-3 päivän toimituksen!.

Tuotteet

1 tuote

Sony Xpera XA1 kuoret ovat järkevä investointi

Sony Xperia XA1 kuorilla sinun on mahdollista pidentää puhelimesi käyttöikää parhaassa tapauksessa jopa merkittävästi. Tämän takia Xperia XA1 kuorten voidaan sanoa olevaan järkevä hankinta heti puhelimen hankinnan jälkeen. Parastahan on, että sinun ei tarvitse käyttää kuin vain muutamia euroja rahaa ja saat paitsi hyvän suojan, myös upean ulkonäön uuden puhelimesi kumppaniksi.

Jokaiselle puhelimenkäyttäjälle on varmasti sattunut tilanne, jossa laite on vahingossa päässyt lipsahtamaan näpeistä ja pudonnut maahan. Useissa tällaisissa tilanteissa itse laite on saattanut rikkoontua todennäköisesti ainakin näytöstä, mutta myös runko on saattanut naarmuuntua. Nykyisissä puhelimissa näyttö on kaikista tärkein osa, joten sen rikkoontuminen tai naarmuuntuminen on hyvin ikävää ja aiheuttaa varmasti harmitusta. Kannattaa pyrkiä ennakoimaan tällainen tilanne ja suojata Sony Xperia XA1 kuorilla, jotka suojaavat paitsi runkoa, parhaassa tapauksessa myös näyttöä. Parhaiten suojaat näytön asettamalla Sony Xperia XA1 yhteensopivan panssarilasin, joka toimii näytön suojalasina.

Sony Xperia XA1 kuorissa kuljetat myös kortit ja setelit

Sony Xperia XA1 kuorista parhaat ovat kirjamaiset lompakkosuojakotelot, joiden kansien väliin asetat puhelimen suojaan arjen kolhuilta ja muilta vaaroilta. Mikä sitten erottaa lompakkomalliset Sony Xperia XA1 kuoret muista kannellisista flip covereista? Ainoa ero pelkän kannellisen flip coverin ja lompakkomallisen Sony Xperia XA1 kuoren välillä on, että lompakko suojakotelossa on lisänä myös yhdestä kolmeen korttipaikkoja ja setelitasku muutamille seteleille.

Sony Xperia XA1 kuorissa yhdistyy suojaavuus, käytettävyys ja monipuolinen värimaailma. Kannellisissa kuorissa suojaavuus on paras mahdollinen, joka johtuu pitkälti siitä, että niissä Sony Xperia XA1 puhelin on paketoitu kaikista kattavimmin. Käytettävyyttä ilmentää kaikista parhaiten juuri korttipaikat ja setelitasku, mutta myös vaakatasossa laitetta pitävä mekanismi on näppärä: saat asetettua puhelimesi kylkiasentoon ja videoiden katsominen on helpompaa kuin koskaan ennen! 

Lompakon ominaisuuksia sisältäviä kuoria on saatavana lähes kaikissa perusväreissä: mustana, valkoisena, sinisenä, punaisena, pinkkinä, ruskeana ja violettina. Väreistä suosituin on ehdottomasti musta, joten jos se miellyttää sinun värisilmääsi, niin sinun kannattaa tilata omat mustat Sony Xperia XA1 kuoresi mahdollisimman nopeasti!