Sony Xperia X kuoret

Sony Xperia X kuoret, kotelot ja muut lisätarvikkeet löydät kätevästi monipuolisesta valikoimastamme. Jotkut saattavat pohtia, miksi hankkia Sony Xperia kuoret. Syy on kuitenkin yksinkertainen ja järkeenkäyvä, koska Sony Xperia X kuoret saattavat olla ainoa erottava tekijä, onko puhelimesi ehjä vielä viikon, kuukauden tai vuoden päästä käyttöönotosta. Harvapa meistä haluaa hankkia uuden puhelimen, kun edellinen on hajonnut pienestä putoamisesta tai osumasta. Sony Xperia X kuoret ovat myös erinomainen keino vaihtaa persoonattoman puhelimen ulkonäkö pirteämmäksi ja mielekkäämmäksi. Valitse puhelimesi uudeksi väriksi jokin lempiväreistäsi esimerkiksi pinkki, punainen tai sininen. Erillisiä toimituskuluja sinulle ei aiheudu tilaamisesta, koska postikulut ovat ilmaiset. Toimitamme tilaamasi Sony Xperia X kuoret sinulle vikkelästi vain 1-3 arkipäivässä!

Xperia X

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Mallikohtainen suojaus on aina sopivin

    Sony Xperia X julkaistiin helmikuussa 2016 samaan aikaan kuin Xperia XA ja laitteet ovatkin hyvin saman tyylisiä. Xperia X on kuitenkin varusteltu paremmin, sillä se on tehokkaampi ja siinä on parempi näyttö ja kamera. Xperia XA onkin siis ns. ”kevyt versio” Xperia X verrattuna. Kuitenkin meiltä kysytään usein, että sopiiko samat kuoret molempiin puhelimiin? Valitettavasti ei, sillä laitteissa on pieni kokoero. Valikoimastamme löytyy molemmille malleille omat laajat valikoimat kuoria, jotta löydät juuri sopivimman kuoren itsellesi.

    Onko Sony Xperia X pakko suojata?

    Xperia X ei ole pakko suojata kuorilla, niin kuin mitään laitetta, mutta se on erittäin suotavaa. Älypuhelimet ovat nykyisin iso osa elämäämme, meillä on tallennettuna kaikki tärkeä puhelimiimme, kuten kalenteri merkinnät tai vuosien varrella otetut valokuvat. On myös tärkeää olla tavoitettavissa, sillä nykyisin huolestutaan, jos tärkeää ihmistä ei saa kiinni useampaan päivään, eikä tiedä, että hänen puhelimensa onkin rikki. Emme siis usko, että haluat Xperia X rikkoutuvan ja siksi on tärkeää ostaa kuoret ja tarvittava suoja siihen. Löydä siis sopivimmat Xperia X kuoret ja säilytä laitteesi ehjänä. Mielestämme parhaat kuoret ovat juuri sinun näköisesi, joten valitse persoonaasi sopivin vaihtoehto ja leikittele väreillä! Haetko kuitenkin jotain muuta, kuin perus lompakkokoteloa tai silikonimaisia S-line kuoria, jotka ovat kylläkin loistava valinta? Kokeile särmikkäitä Armor suojakuoria, joilla takaat, että Xperia X erottuu j

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä