Sony Xperia X kuoret

Sony Xperia X kuoret, kotelot ja muut lisätarvikkeet löydät kätevästi monipuolisesta valikoimastamme. Jotkut saattavat pohtia, miksi hankkia Sony Xperia kuoret.. Erillisiä toimituskuluja sinulle ei aiheudu tilaamisesta, koska postikulut ovat ilmaiset.

Tuotteet

1 tuote

Mallikohtainen suojaus on aina sopivin

Sony Xperia X julkaistiin helmikuussa 2016 samaan aikaan kuin Xperia XA ja laitteet ovatkin hyvin saman tyylisiä. Xperia X on kuitenkin varusteltu paremmin, sillä se on tehokkaampi ja siinä on parempi näyttö ja kamera. Xperia XA onkin siis ns. ”kevyt versio” Xperia X verrattuna. Kuitenkin meiltä kysytään usein, että sopiiko samat kuoret molempiin puhelimiin? Valitettavasti ei, sillä laitteissa on pieni kokoero. Valikoimastamme löytyy molemmille malleille omat laajat valikoimat kuoria, jotta löydät juuri sopivimman kuoren itsellesi.

Onko Sony Xperia X pakko suojata?

Xperia X ei ole pakko suojata kuorilla, niin kuin mitään laitetta, mutta se on erittäin suotavaa. Älypuhelimet ovat nykyisin iso osa elämäämme, meillä on tallennettuna kaikki tärkeä puhelimiimme, kuten kalenteri merkinnät tai vuosien varrella otetut valokuvat. On myös tärkeää olla tavoitettavissa, sillä nykyisin huolestutaan, jos tärkeää ihmistä ei saa kiinni useampaan päivään, eikä tiedä, että hänen puhelimensa onkin rikki. Emme siis usko, että haluat Xperia X rikkoutuvan ja siksi on tärkeää ostaa kuoret ja tarvittava suoja siihen. Löydä siis sopivimmat Xperia X kuoret ja säilytä laitteesi ehjänä. Mielestämme parhaat kuoret ovat juuri sinun näköisesi, joten valitse persoonaasi sopivin vaihtoehto ja leikittele väreillä! Haetko kuitenkin jotain muuta, kuin perus lompakkokoteloa tai silikonimaisia S-line kuoria, jotka ovat kylläkin loistava valinta? Kokeile särmikkäitä Armor suojakuoria, joilla takaat, että Xperia X erottuu joukosta! Armor kuorista, niin kuin muistakin kuorista löydät kattavan värivalikoiman.

Xperia X lisävarusteilla enemmän irti

Kuorien lisäksi on tärkeää muistaa suojata Xperia X laitteesi näyttö. Tämä onnistuu helposti näytön panssarilasilla, joka kiinnittyy helposti laitteesi näyttöön staattisesti. Vaikka monet ajattelevat, että Xperia X näyttö on hyvin suojattu, kun ostat siihen läpällisen lompakkokotelon, mutta mitäpäs jos se tipahtaakin läppä auki maata kohti? Tämän vuoksi suosittelemme panssarilasin käyttöä kaikkien kuorien kanssa. Tutustu myös muihin Xperia X lisävarusteisiin helposti valittuasi etusivulta laitteesi mallin ja selaamalla alaspäin. Näillä lisävarusteillä saat puhelimestasi kaiken irti ja tilaat ne helposti suoraan kotiin kotimaisesta Mobiilitukusta!