Xperia L4 Kuoret

Sony Xperia L4 kuorten tärkein tehtävä on turvata puhelinta ja pitää sitä ehjänä. Lähes yhtä tärkeää on, että ne tuovat puhelimeen lisää käytettävyyttä, uusia värejä ja paremman tuntuman.. Tarpeen tullen voit taittaa kotelon käteväksi katselutelineeksi.

Tuotteet

1 tuote

Sony Xperia L4 kuoret pelastavat puhelimesi

Jokainen on varmasti jossain vaiheessa pudottanut puhelimensa ja pelännyt samalla sen rikkoontumista. Moni on selvinnyt pelkällä säikähdyksellä, mutta monelle on tullut suru puseroon, kun arvokkaan älypuhelimen näyttö on rikkoontunut pudotuksen seurauksena. Me Mobiilitukussa teemme kaikkemme, jotta sinun Sony Xperia L4 puhelimesi on tehokkaasti suojattu rikkoontumiselta. Löydät valikoimastamme useita eri mallisia ja värisiä kuoria, joiden tärkeimpänä tehtävänä on puhelimen suojaaminen.

Yli 95%:ssa pudotuksista suojakuoret yhdessä näytön panssarilasin kanssa pitävät puhelimen ehjänä. Tämän vuoksi onkin kannattavaa hankkia Xperia L4 kuoret mahdollisimman pikaisesti puhelimen ostamisen jälkeen. Näin tyylikkäästi muotoiltu puhelin ja sen suuri 6.2” kokoinen näyttö säilyvät varmasti ehjänä.

Käytä puhelinta kuin ennen, mutta turvallisemmin 

Puhelimen suojakuoret tuovat Sony Xperia L4 puhelimeen täysin uudenlaisen pinnan. Muovista valmistettu puhelin tuntuu kädessä nimittäin harmittavan liukkaalta. Onneksi pehmeästä tpu muovista valmistetut suojat tekevät puhelimen ulkopinnasta hieman karheamman ja siitä saa paremmin kiinni. Hyvä ote takaa, että laite ei pääse putoamaan tai liukumaan pöydän pinnalta.

Sony Xperia L4 puhelimessa on takapuolella kolme kameraa, joista tärkein on 13 megapikselin pääkamera. Hieman puhelimen rungosta ulkonevat kameraobjektiivit ovat jatkuvasti alttiita naarmuuntumaan. Onneksi kuorissa on huomioitu tämä, jolloin kameran linssit eivät pääse naarmuuntumaan. Näin puhelin pysyy kauttaaltaan hyvässä kunnossa, eikä naarmuunnu tai rikkoonnu. 

Näppäimet ja liittimet ovat kätevästi käytössä

Kun olet asettanut Xperia L4 suojan paikoilleen, voit käyttää sitä kuin ennenkin. Laitteen USB-C latausportti sekä sivunäppäimet ovat täydellisesti käytettävissäsi, sillä latausporttia varten on tehty sopivat aukot. Voitkin asettaa USB-C liittimellä varustetun kaapelin puhelimeesi samalla tavalla kuin ennenkin. Näppäinten painaminen onnistuu myös kätevästi, sillä niiden kohdalle on kuoreen leikattu aukot, tai sitten tehty omat näppäinpainikkeet.

Tervetuloa tutustumaan suureen puhelinten lisätarvikkeiden valikoimaamme. Löydät valikoimastamme tuhansia tuotteita sadoille eri puhelimille. Kun teet tilauksen, sinulla on siinä kattava 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Asiakaspalvelumme auttaa sinua myös kaikissa kysymyksissäsi, joten tervetuloa tilaamaan Sony Xperia L4 puhelintarvikkeita!