Xperia L4 Kuoret

Sony Xperia L4 kuorten tärkein tehtävä on turvata puhelinta ja pitää sitä ehjänä. Lähes yhtä tärkeää on, että ne tuovat puhelimeen lisää käytettävyyttä, uusia värejä ja paremman tuntuman. Xperia L4 kuoret on suunniteltu ensisijaisesti suojaamaan puhelimen runkoa ja näyttöä, mutta niistä on apua myös moneen muuhun. Voit esimerkiksi kuljettaa suojakotelon kannessa maksukortteja ja seteleitä. Tarpeen tullen voit taittaa kotelon käteväksi katselutelineeksi. Sony Xperia L4 puhelinta on saatavana mustana ja sinisenä, mutta suojakuoret tuovat ulottuville rajattoman värimaailman. Miltä kuulostaa esimerkiksi kultainen tai pinkki puhelin? Tervetuloa tutustumaan Suomen kattavimpaan puhelintarvikkeiden valikoimaan. Toimitamme kaikki tilaukset nopeasti matkaan kotimaan varastoltamme!

Xperia L4

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia L4 kuoret pelastavat puhelimesi

    Jokainen on varmasti jossain vaiheessa pudottanut puhelimensa ja pelännyt samalla sen rikkoontumista. Moni on selvinnyt pelkällä säikähdyksellä, mutta monelle on tullut suru puseroon, kun arvokkaan älypuhelimen näyttö on rikkoontunut pudotuksen seurauksena. Me Mobiilitukussa teemme kaikkemme, jotta sinun Sony Xperia L4 puhelimesi on tehokkaasti suojattu rikkoontumiselta. Löydät valikoimastamme useita eri mallisia ja värisiä kuoria, joiden tärkeimpänä tehtävänä on puhelimen suojaaminen.

    Yli 95%:ssa pudotuksista suojakuoret yhdessä näytön panssarilasin kanssa pitävät puhelimen ehjänä. Tämän vuoksi onkin kannattavaa hankkia Xperia L4 kuoret mahdollisimman pikaisesti puhelimen ostamisen jälkeen. Näin tyylikkäästi muotoiltu puhelin ja sen suuri 6.2” kokoinen näyttö säilyvät varmasti ehjänä.

    Käytä puhelinta kuin ennen, mutta turvallisemmin 

    Puhelimen suojakuoret tuovat Sony Xperia L4 puhelimeen täysin uudenlaisen pinnan. Muovista valmistettu puhelin tuntuu kädessä nimittäin harmittavan liukkaalta. Onneksi pehmeästä tpu muovista valmistetut suojat tekevät puhelimen ulkopinnasta hieman karheamman ja siitä saa paremmin kiinni. Hyvä ote takaa, että laite ei pääse putoamaan tai liukumaan pöydän pinnalta.

    Sony Xperia L4 puhelimessa on takapuolella kolme kameraa, joista tärkein on 13 megapikselin pääkamera. Hieman puhelimen rungosta ulkonevat kameraobjektiivit ovat jatkuvasti alttiita naarmuuntumaan. Onneksi kuorissa on huomioitu tämä, jolloin kameran linssit eivät pääse naarmuuntumaan. Näin puhelin pysyy kauttaaltaan hyvässä kunnossa, eikä naarmuunnu tai rikkoonnu. 

    Näppäimet ja liittimet ovat kätevästi käytössä

    Kun olet asettanut Xperia L4 suojan paikoilleen, voit käyttää sitä kuin ennenkin. Laitteen USB-C latausportti sekä sivunäppäimet ovat täydelli

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä