Sony Xperia L3 kuoret

Sony Xperia L3 tarvitsee suojakseen ainakin suojakuoret, eikä näytön suojaamistakaan kannata unohtaa. Sony Xperia L3 kuoret on tehty kestämään ja näyttämään hyvältä.. Tarjoamme kaikkiin Sony Xperia L3 suojakuoriin ilmaisen ja nopean toimituksen!.

Tuotteet

1 tuote

Suojaa Sony Xperia L3 kuorilla

Suurella 5,7” näytöllä varustettu Sony Xperia L3 puhelin on saapunut Suomeen vuoden 2019 kevättalvella. Tämä edullisen hintaluokan laite on varustettu dual kameralla. Suuren näytön ja hyvän kameran suojaamiseen kannattaakin panostaa! Suojakuoret saattavat olla sinulle kuin pelastava enkeli, etenkin siinä tapauksessa, jos satut pudottamaan Sony Xperia L3 puhelimesi. Tällöin on kuorten vuoro astua esiin ja suojata laitetta rikkoontumiselta. Sen ne tekevät erinomaisesti ja saat nauttia ehjästä laitteesta huomattavasti pidempään! Kukapa ei haluaisi pitää arvokasta älypuhelinta ehjänä mahdollisimman pitkään.

Voit valita sinun Xperia L3 puhelimesi suojaksi joko kansiläpällisen suojakotelon tai sitten pelkkiä sivuja ja taustaa suojaavat kuoret. Molemmat tarjoavat kattavaa suojaa puhelimelle, joten siitä ei tarvitse huolestua. Lompakko suojakotelon hyvänä puolena on, että se suojaa puhelimen joka puolelta: näytön, rungon, näppäimet ja sivut. Kansiläppä pysyy kiinni magneettisesti joko erillisellä läpällä tai kotelon kansiläppään sijoitetuilla magneeteilla. Kotelot ovatkin erinomainen tapa suojata Sony Xperia L3 puhelinta rikkoontumiselta. 

Miksi valita Xperia L3 suojakuoret?

Sony Xperia L3 puhelimeen on tarjolla lukuisia erilaisa kuoria aina läpinäkyvistä ja ohuista vaihtoehdoista kirkkailla väreillä viimeisteltyihin jämäköihin vaihtoehtoihin. Voitkin pitää joko puhelimen oman värimaailman esillä tai sitten suojata sen omalla lempivärilläsi. Valinta on sinun. Suosituin väri on musta, valkoinen, kulta ja ruusukulta. Emme kuitenkaan ole unohtaneet muita värejä, vaan voit tehdä sinun Xperia L3:sta helposti ja edullisesti myös pinkin, sinisen, punaisen, violetin tai hopean. Kuorten värivaihtoehtoja on lukuisia!

Kaikki Sony Xperia L3 kuoret on valmistettu kulutusta kestävistä materiaaleista. Tämän lisäksi ne myös tarjoavat parempaa pitoa puhelimesta kuin koskaan aikaisemmin. Itse laitteen runko on liukas ja saattaa sen vuoksi pudota helposti käsistä. Kun rungon päälle on asetettu joustavasta tpu-muovista valmistetut suojakuoret, parantuu Xperia L3 puhelimesta saatava pito myös paremmaksi kuin koskaan ennen! Enää sinun ei tarvitse pelätä puhelimen putoamista käsistä. 

Kevyistä ja jämäkistä materiaaleista valmistetut puhelimen suojakuoret pitävät myös puhelimen mukavan kevyenä. Kun laitteen ulkomitat eivät pääse kasvamaan liikaa, niin se sopii edelleen mukavasti taskuun tai laukkuun. Tervetuloa tutustumaan, ihastumaan ja tilaamaan parhaat Sony Xperia L3 kuoret helposti kotimaisesta Mobiilitukusta!