Sony Xperia L3 kuoret

Sony Xperia L3 tarvitsee suojakseen ainakin suojakuoret, eikä näytön suojaamistakaan kannata unohtaa. Jotta puhelin olisi kaikista tehokkaimmin turvassa arjen rikkoontumisen varalta, kannattaa sinun valita joko sivuja ja taustaa tehokkaasti suojaava kuori tai kansiläpällinen lompakko suojakotelo. Nämä yhdessä Xperia L3 näytön panssarilasin kanssa paketoivat laitteen niin hyvään turvaan, ettei sinun tarvitse huolestua mistään siihen kohdistuvista osumista tai iskuista. Sony Xperia L3 kuoret on tehty kestämään ja näyttämään hyvältä. Saat räätälöityä omasta puhelimestasi täysin omaan käyttöön sopivan laitteen valitsemalla siihen sopivat lisätarvikkeet. Helpota omaa puhelimen käyttöäsi ja tee se samalla kertaa tyylikkäästi tutustumalla kymmeniin eri värisiin suojatuotteisiin. Tarjoamme kaikkiin Sony Xperia L3 suojakuoriin ilmaisen ja nopean toimituksen!

Xperia L3

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Suojaa Sony Xperia L3 kuorilla

    Suurella 5,7” näytöllä varustettu Sony Xperia L3 puhelin on saapunut Suomeen vuoden 2019 kevättalvella. Tämä edullisen hintaluokan laite on varustettu dual kameralla. Suuren näytön ja hyvän kameran suojaamiseen kannattaakin panostaa! Suojakuoret saattavat olla sinulle kuin pelastava enkeli, etenkin siinä tapauksessa, jos satut pudottamaan Sony Xperia L3 puhelimesi. Tällöin on kuorten vuoro astua esiin ja suojata laitetta rikkoontumiselta. Sen ne tekevät erinomaisesti ja saat nauttia ehjästä laitteesta huomattavasti pidempään! Kukapa ei haluaisi pitää arvokasta älypuhelinta ehjänä mahdollisimman pitkään.

    Voit valita sinun Xperia L3 puhelimesi suojaksi joko kansiläpällisen suojakotelon tai sitten pelkkiä sivuja ja taustaa suojaavat kuoret. Molemmat tarjoavat kattavaa suojaa puhelimelle, joten siitä ei tarvitse huolestua. Lompakko suojakotelon hyvänä puolena on, että se suojaa puhelimen joka puolelta: näytön, rungon, näppäimet ja sivut. Kansiläppä pysyy kiinni magneettisesti joko erillisellä läpällä tai kotelon kansiläppään sijoitetuilla magneeteilla. Kotelot ovatkin erinomainen tapa suojata Sony Xperia L3 puhelinta rikkoontumiselta. 

    Miksi valita Xperia L3 suojakuoret?

    Sony Xperia L3 puhelimeen on tarjolla lukuisia erilaisa kuoria aina läpinäkyvistä ja ohuista vaihtoehdoista kirkkailla väreillä viimeisteltyihin jämäköihin vaihtoehtoihin. Voitkin pitää joko puhelimen oman värimaailman esillä tai sitten suojata sen omalla lempivärilläsi. Valinta on sinun. Suosituin väri on musta, valkoinen, kulta ja ruusukulta. Emme kuitenkaan ole unohtaneet muita värejä, vaan voit tehdä sinun Xperia L3:sta helposti ja edullisesti myös pinkin, sinisen, punaisen, violetin tai hopean. Kuorten värivaihtoehtoja on lukuisia!

    Kaikki Sony Xperia L3 kuoret on valmistettu ku

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä