Sony Xperia 5 kuoret

Sony Xperia 5 tarjoaa laadukkaat ominaisuudet hyvin käteen istuvassa paketissa. Tälle uutuus puhelimelle suosittelemme hankkimaan sopivat suojatuotteet mahdollisimman pikaisesti, jotta kallisarvoinen laitteesi selviäisi arjen kolhuista ja naarmuista. Esimerkiksi suojakuoret ja panssarilasi ovat täydellinen yhdistelmä, joiden avulla säästyt ylimääräisiltä korjaus reissuilta. Meidän valikoimamme Sony Xperia 5 suojakuorilla et ainoastaan suojaa puhelintasi, vaan niiden avulla saat myös tehtyä siitä persoonallisen näköisen. Suojatuotteiden lisäksi meiltä löytyy myös kaikki tarvittavat lisätarvikkeet puhelimesi kaveriksi, joten eikun rohkeasti tutustumaan kattavaan valikoimaamme. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Xperia 5

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

    Sony Xperia 5 tarjoaa huippupuhelimen suorituskykyä hieman kompaktimmassa koossa

    Ohuen ja näyttävän rungon ansiosta puhelin istuu mainiosti käteen, ja 6,1¨ kokoinen OLED-näyttö on todella näyttävä. Alumiini pintainen runko on kuitenkin liukas, joten se kannattaa todellakin suojata oikeanlaisten kuorien avulla. Valikoimastamme löytyy suojakuoria ja -koteloita erittäin monissa väreissä ja materiaaleissa. Tänä päivänä näyttö on ehdottomasti puhelimen tärkein osa, mutta valitettavasti samalla kuitenkin se herkin osa rikkoontumaan. Siitä johtuen kannattaakin ennakoida mahdollisia vaurioita ja hankkia esimerkiksi aina edullinen Q&E panssarilasi valikoimastamme. 

    Suojauksen lisäksi kotimaisesta verkkokaupastamme löytyy myös kaikki tarvittavat lisätarvikkeet puhelimesi kaveriksi, koska pyrimme helpottamaan sinun arkeasi tarjoamalla kaikki tuotteet yhdestä ja samasta paikasta. Mikäli kaipaat kuntosalille uusia kuulokkeita, tai sitten autoosi uutta laturia puhelimellesi, niin olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Ja muistathan, että kaupan päälle tarjoamme aina ilmaisen ja nopean toimituksen tuotteillesi, sekä tietenkin mitä mainiointa asiakaspalvelua!

     

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä