Sony Xperia 1 kuoret

Sony Xperia 1 kuoret ovat puhelimesi tärkeimpiä tarvikkeita, ja ne kannattaa ottaa käyttöön heti kun puhelinkin otetaan. Kun olet juuri ostanut uuden Sony Xperia 1 puhelimen, asenna kuoret paikallaan.. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

1 tuote

Sony Xperia 1 on lippulaiva puhelin kirkkaimmasta päästä

Sony Xperia perheen uusin lippulaiva puhelin on saapunut! Kesäkuussa myyntiin tullut puhelin on Sonyn suurin ja tehokkain, mitä he ovat koskaan aikaisemmin tehneet. 21:9 suhteen näyttö, ilman notcheja  tai punch holeja, on todella näyttävän näköinen. Tottakai markkinoiden tehokkain chippi löytyy tämä luurin pellin alta. Jos olet pohtinut tämän lippulaivan hankkimista, muista suojata se siihen kuuluvilla varusteilla. Suojakuoria ja panssarilasi ovat yleisimmät ja suosituimmat tarvikkeet, ja ne kannattaa hankkia ennen puhelinta, näin saat suojattua kalliin puhelimesi heti käyttöönotossa.

Sony Xperia 1 puhelimen näytöllä kannattaa pitää panssarilasia

Sony Xperia 1 suojakuoret valittuasi kannattaa vielä näyttö suojata. Näyttö on jo jonkin verran suojassa esimerkiksi lompakko suojakotelon läpän takana, mutta yleensä laitteen tippuessa käsistä, on se käytön aikana auki asennossa, jolloin näyttö on ilman suojaa alttiina iskuille. Sony Xperia 1 näytön panssarilasi on lähes pakollinen lisävaruste, jotta saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään. Panssarilasi on helppo asentaa paikoilleen ja on kaiken lisäksi täysin huomaamaton, joten tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena kuin laitteen omalla näytöllä. Suosittelemme panssarilasia käytettäväksi kaikkien Sony Xperia 1 kuorien kanssa. 


Sony Xperia 1 puhelimelle löytyy laaja valikoima erilaisia urheiluun liittyviä lisävarusteita

Sony Xperia 1 kuorien ja panssarilasi ostosten jälkeen kannattaa vielä tsekata laajaan lisävarustevalikoimaamme, josta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet laitteellesi. Jos harrastat erilaisia urheilulajeja, niin on lantiolle kiinnitettävä Puhelimen juoksupussi sinulle oiva valinta. Joustavan, mutta napakan kuminauhan ansiosta juoksupussi on mukava ja pysyy paikoillaan vyötärölläsi. Materiaaliltaan juoksupussi on roiskeen kestävää paksua nylonia ja ”kansiosan” läpi voit käyttää Sony Xperia 1 laitteesi kosketusnäyttöä normaalisti.

Muistathan, että kaikki Sony Xperia 1 kuoremme jättävät kaikki liittimet ja näppäimet vapaiksi, joten suojakuoria ei tarvitse irrottaa esimerkiksi latauksen ajaksi. Ja muistathan myös sen, että toimitamme kaikki tilaukset nopealla 1-2 arkipäivän toimitusajalla suoraan kotiisi ja toimituskulut ovat aina 0€. Tutustu siis kattavaan Sony Xperia 1 suojakuori ja lisävaruste valikoimaamme ja tilaa tarvitsemasi tuotteet helposti muutamalla klikkauksella. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!