Sony Xperia 1 kuoret

Sony Xperia 1 kuoret ovat puhelimesi tärkeimpiä tarvikkeita, ja ne kannattaa ottaa käyttöön heti kun puhelinkin otetaan. Kun olet juuri ostanut uuden Sony Xperia 1 puhelimen, asenna kuoret paikallaan. Kuoret suojaavat laitettasi iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta. Mikä olisikaan ikävämpää kuin uuden laitteen kolhiintuminen tai pahimmassa tapauksessa rikkoontuminen heti ensimetreillä? Onneksi toimitamme Sony Xperia 1 kuoret ja muut lisätarvikkeet nopeasti suoraan kotiisi 1-3 arkipäivässä. Valitse käyttöösi esimerkiksi ultraohut Sony Xperia 1 kuori ja yhdistä siihen näytön panssarilasi, niin puhelimesi säilyy ohuena, mutta iskunkestävänä. Tällä yhdistelmällä on laitteesi suojattu kauttaaltaan, eikä pudotuksia tarvitse pelätä. Muistathan, että meillä maksat ainoastaan tuotteista, joten posti- ja toimituskuluja ei meillä ole. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

Xperia 1

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia 1 on lippulaiva puhelin kirkkaimmasta päästä

    Sony Xperia perheen uusin lippulaiva puhelin on saapunut! Kesäkuussa myyntiin tullut puhelin on Sonyn suurin ja tehokkain, mitä he ovat koskaan aikaisemmin tehneet. 21:9 suhteen näyttö, ilman notcheja  tai punch holeja, on todella näyttävän näköinen. Tottakai markkinoiden tehokkain chippi löytyy tämä luurin pellin alta. Jos olet pohtinut tämän lippulaivan hankkimista, muista suojata se siihen kuuluvilla varusteilla. Suojakuoria ja panssarilasi ovat yleisimmät ja suosituimmat tarvikkeet, ja ne kannattaa hankkia ennen puhelinta, näin saat suojattua kalliin puhelimesi heti käyttöönotossa.

    Sony Xperia 1 puhelimen näytöllä kannattaa pitää panssarilasia

    Sony Xperia 1 suojakuoret valittuasi kannattaa vielä näyttö suojata. Näyttö on jo jonkin verran suojassa esimerkiksi lompakko suojakotelon läpän takana, mutta yleensä laitteen tippuessa käsistä, on se käytön aikana auki asennossa, jolloin näyttö on ilman suojaa alttiina iskuille. Sony Xperia 1 näytön panssarilasi on lähes pakollinen lisävaruste, jotta saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään. Panssarilasi on helppo asentaa paikoilleen ja on kaiken lisäksi täysin huomaamaton, joten tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena kuin laitteen omalla näytöllä. Suosittelemme panssarilasia käytettäväksi kaikkien Sony Xperia 1 kuorien kanssa. 


    Sony Xperia 1 puhelimelle löytyy laaja valikoima erilaisia urheiluun liittyviä lisävarusteita

    Sony Xperia 1 kuorien ja panssarilasi ostosten jälkeen kannattaa vielä tsekata laajaan lisävarustevalikoimaamme, josta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet laitteellesi. Jos harrastat erilaisia urheilulajeja, niin on lantiolle kiinnitettävä Puhelimen juoksupussi&n

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä