Motorola Edge 20 Pro 5G kuoret

Motorola Edge 20 Pro 5G kuoret löydät Mobiilitukusta. Meiltä löytyy valikoimaa huomaamattomista ultraohuista suojakuorista aina läpälliisiin lompakkokoteloihin asti.. Suojakuoren valinnassa tärkein kriteeri on millaiseen käyttöön suojakuoren haluat.

Tuotteet

1 tuote

Suojaa hieno uutuuspuhelimesi Motorola Edge 20 Pro 5G suojakuorilla

Motorola julkaisi uutuusmallistonsa kesällä 2021. Tämän malliston ehdoton lippulaiva on Motorola Edge 20 Pro 5G, joka on hieman edistyneempi teknisiltä ominaisuuksiltaan verrattuna kahteen muuhun julkaistuun malliin. Myös tästä puhelimesta löytyy suuri 6,7 tuuman näyttö 144 hertsin virkistystaajuudella, tehokas prosessori ja laadukas takakamera. Puhelimen takapinta on lasia, joten puhelin on liukas pitää kädessä. Tässä tuleekin esille yksi tärkeä ominaisuus eli pito, jonka vuoksi Motorola Edge 20 Pro 5G suojakuoret on tärkeä hankkia. Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia Motorola Edge 20 Pro 5G suojakuoria eri väreissä, materiaaleissa ja eri ominaisuuksilla. Pelkkien takakuorten etuna on, että näyttö on aina heti käytettävissä nopeasti, eikä suojakotelon avaamiseen tarvitse uhrata aikaa. Jos haluat suojaavamman vaihtoehdon, on Motorola Edge 20 Pro 5G lompakkokotelo valintasi. Lompakkokoteloissa on kansiläppä, joka suojaa näyttöä ja kansiläpässä on korttipaikat 1-3 kortille, joten saat tärkeimmät kortit aina mukaasi. Kuoren valinnassa onkin tärkeintä se, millaisilla ominaisuuksilla kuoren haluat. Tämän lisäksi kuorista löytyy runsaasti eri värejä ja kuvioita, joilla voit muuttaa puhelimesi ulkonäköä persoonallisemmaksi ja itsesi näköiseksi.

Näytön suojaus on ehdottoman tärkeää

Kun suojakuori on valittu, seuraavaksi on näytön suojauksen vuoro. Takakuorien kanssa näytön suoja on ehdoton, mutta suosittelemme käyttämään näytön suojaa myös lompakkokoteloiden kanssa, koska puhelimen tippuessa kotelon kiinnitys voi aueta ja puhelin tippua näyttö edellä maahan. Meiltä löytyvillä Motorola Edge 20 Pro 5G panssarilaseilla suojaat puhelimesi näytön tehokkaasti naarmuilta, iskuilta ja kolhuilta. Motorola Edge 20 Pro panssarilasi on suunniteltu siten, että se hajoaa iskun kohdistuessa näyttöön, mutta jättää alla olevan näytön ehjäksi. Näin säästyt mahdolliselta kalliilta näytön korjaukselta. Tilaa meiltä sopivat Motorola Edge 20 Pro 5G suojatarvikkeet ja saat kaupan päälle maksuttoman ja nopean toimituksen yli 25 euron tilauksiin!