Motorola Moto G8 Power kuoret

Motorola Moto G8 Power kuorilla pidät tämän todellisen tehomyllyn turvassa. Suurella 6.4 tuuman näytöllä varustettu loistavasti varusteltu keskihintainen puhelin pitää sisällään mm. 4k videokuvaukseen sopivan kameran sekä tehokkaan 8-ytimisen prosessorin. Puhelin onkin omiaan erityisesti videoharrastajalle, joka haluaa edullisella hinnalla loistavaa toistoa. Motorola Moto G8 Power kuoret tarjoavat totutusti vaihtoehtoja monenlaiseen makuun, piditpä sitten läpällisistä koteloista tai vain taustakauorista. Muistathan, että meiltä löydät myös tarvittavat muut lisätarvikkeet ja härpäkkeet aina latausjohdoista popsocketteihin. Tervetuloa löytämään omat suojasi ilmaisella toimituksella suoraan kotia asti!

Moto G8 Power

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto G8 Power kuoret sopivat kesän rientoihin 

    Jos olet elämäntyyliltäsi aktiivinen, etkä anna esimerkiksi koronan häiritä vapaa-aikaasi, käyt varmastikin usein ulkoilemassa tai lenkkeilemässä. Puhelimesi kulkee tällöin varmasti mukanasi, mikä tarkoittaa, että riski puhelimen putoamiseen tai muuten vain kolhiintumiseen on suuri. Motorola Moto G8 Power kuorilla pidät tärkeän kädenjatkeesi suojassa, sillä asentamalla luuriisi jonkinlaisen suojan, ei lika, pöly tai ihan vain iskut ja kolhut pääse käsiksi puhelimesi pintaan. Usein Motorola Moto G8 power suojakuorissa on materiaalina iskuja vaimentavaa TPU-muovia, joka levittää vaikkapa patikoidessasi saadun kolhun laajemmalle ympäri puhelinta, eikä paine näin hajota kännykkääsi. Mutta missä tilanteissa puhelin voi oikein pudota, jolloin kännykän kuorilla onkin tärkeä tehtävä?

    Pidä puhelimesi suojassa GPS:ää käytettäessä

    Yksi yleinen kesällä tehtävä harrastus on kävely ja patikoiminen luonnossa. Tällöin saatat navigoida vaikkapa pitkin luontoreittiä tai metsää puhelimessasi olevan GPS:n avulla. Motorola Moto G8 Power puhelimen pinta on melko liukas, jonka vuoksi, kun kävely ja näytön tuijottaminen yhdistetään luontoon ja metsään, voi helposti kompastua vaikkapa polulla olevaan juureen. Näissä hetkissä Motorola Moto G8 Power kuoret tulevat apuun! Jos puhelin lentää maahan ja huonolla tuurilla osuu kiveen tai juureen, pitävät kotelot ja kuoret puhelimen turvassa. Tähän lisäksi, kun olet ollut järkevä ja hankkinut Moto G8 Power panssarilasin kaveriksi, on puhelimesi suoja kaikki suunnat kattava.

    Voiko kuorien kanssa käyttää pyöräilytelinettä?

    Kesäisin saatat käydä vaikkapa maastopyöräilemässä, ja silloin kuori tai kotelo voisi ajatella olevan tiellä telineeseen laittoa. Näin ei kuitenkaan tapahdu meidän suojissamme, sil

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä