Motorola Moto G20 Kuoret

Mahtavaa nähdä sinut täällä! Motorola Moto G20 suojakuori valikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin, sillä valintasi pääset tekemään lukuisien värien, kuvioiden tai materiaalien perusteella. Motorola Moto G20 kuoria on saatavilla perinteisiä rungon suojaavia versioita, sekä myös lompakko mallisia suojakoteloita. Suojakotelot tuovat astetta enemmän turvaa, kiitos kansiläpän, jossa kulkee aina mukana muutamat tärkeimmät kortit. Löydettyäsi täydelliset Motorola Moto G20 kuoret kannattaa ehdottomasti muistaa myös näytön suojaus, johon ihan ykkösvalinta on panssarilasi. Tilatessasi tuotteita yli 15 eurolla saat toimituksen täysin ilmaiseksi suoraan ikiomaan postiluukkuusi! Lisäksi ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua kiperimmissäkin kysymyksissä. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen verkkokauppaan!

Moto G20

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto G20 kuorilla turvaat upean laitteen

    Motorola Moto G20 on varustettu 6,5 tuuman IPS LCD -näytöllä, jonka tarkkuus on 1600×720 pikseliä 20:9-kuvasuhteella. Puhelimen hintaluokassa näytön erikoisuus on tuki tavanomaista 60 hertsiä suuremmalle, liiketoistoa sulavoittavalle 90 hertsin virkistystaajuudelle. Takana on 48 megapikselin pääkameran lisäksi 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, sekä 2 megapikselin makro- ja syvyyskamerat. Etukamera on puolestaan 13-megapikselinen, joten komeiden kuvien nappaaminen millä tahansa kameralla onnistuu taatusti. Muita Moto G20:n ominaisuuksia ovat vielä 5 000 milliampeeritunnin akku 10 watin latauksella ja Motorola lupaakin akun kestävän jopa kaksi päivää täydellä latauksella. Kyseessä on siis ehdottomasti kunnollisen suojauksen arvoinen puhelin, joten eikun rohkeasti tutustumaan mahtavaan Motorola Moto G20 suojakuori valikoimaamme!

    Motorola Moto G20 kuorilla persoonallisuutta

    Puhelin on nykypäivänä suurelle osalle meistä todella näppärä ja tarpeellinen väline jopa työntekoon ja se kulkeekin monella meistä joka paikassa mukana. Tästä syystä siitä kannattaa tehdä persoonallinen ja trendikäs, sillä Motorola Moto G20 voi olla jopa osa sinun asustettasi. Parhaiten tässä onnistut valikoimamme suojakuorilla, joita löytyy toinen toistaan upeammissa väreissä, kuvioissa ja materiaaleissa. Kuorien avulla voit siis muokata Motorola Moto G20 puhelimesi värimaailman kokonaan uudelleen ja näin saat tehtyä siitä huomattavasti persoonallisemman. Valittavanasi on perinteisiä rungon suojaavia kuoria, kuin myös lompakko mallisia suojakoteloita, joiden näppärä kansiläppä paitsi suojaa näyttöä, niin sinne mahtuu myös mukaan muutamat tärkeimmät kortit.

    <

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä