Motorola Moto G20 Kuoret

Mahtavaa nähdä sinut täällä! Motorola Moto G20 suojakuori valikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin, sillä valintasi pääset tekemään lukuisien värien, kuvioiden tai materiaalien perusteella

Tuotteet

11 tuotetta

Motorola Moto G20 kuorilla turvaat upean laitteen

Motorola Moto G20 on varustettu 6,5 tuuman IPS LCD -näytöllä, jonka tarkkuus on 1600×720 pikseliä 20:9-kuvasuhteella. Puhelimen hintaluokassa näytön erikoisuus on tuki tavanomaista 60 hertsiä suuremmalle, liiketoistoa sulavoittavalle 90 hertsin virkistystaajuudelle. Takana on 48 megapikselin pääkameran lisäksi 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, sekä 2 megapikselin makro- ja syvyyskamerat. Etukamera on puolestaan 13-megapikselinen, joten komeiden kuvien nappaaminen millä tahansa kameralla onnistuu taatusti. Muita Moto G20:n ominaisuuksia ovat vielä 5 000 milliampeeritunnin akku 10 watin latauksella ja Motorola lupaakin akun kestävän jopa kaksi päivää täydellä latauksella. Kyseessä on siis ehdottomasti kunnollisen suojauksen arvoinen puhelin, joten eikun rohkeasti tutustumaan mahtavaan Motorola Moto G20 suojakuori valikoimaamme!

Motorola Moto G20 kuorilla persoonallisuutta

Puhelin on nykypäivänä suurelle osalle meistä todella näppärä ja tarpeellinen väline jopa työntekoon ja se kulkeekin monella meistä joka paikassa mukana. Tästä syystä siitä kannattaa tehdä persoonallinen ja trendikäs, sillä Motorola Moto G20 voi olla jopa osa sinun asustettasi. Parhaiten tässä onnistut valikoimamme suojakuorilla, joita löytyy toinen toistaan upeammissa väreissä, kuvioissa ja materiaaleissa. Kuorien avulla voit siis muokata Motorola Moto G20 puhelimesi värimaailman kokonaan uudelleen ja näin saat tehtyä siitä huomattavasti persoonallisemman. Valittavanasi on perinteisiä rungon suojaavia kuoria, kuin myös lompakko mallisia suojakoteloita, joiden näppärä kansiläppä paitsi suojaa näyttöä, niin sinne mahtuu myös mukaan muutamat tärkeimmät kortit.

Motorola Moto G20 kuoriin voit yhdistellä vaikka mitä

Motorola Moto G20 suojakuoria voit entisestään muokata juuri sinulle sopiviksi tai enemmän sinun näköiseksesi. Niihin voi yhdistellä erilaisia pidikkeitä, kuten esimerkiksi PopSocketseja, jotka helpottavat puhelimen käyttöä nimenomaan yhdellä kädellä. Motorola Moto G20 kuoriin on mahdollista kiinnittää myös vaikka erillisiä korttitaskuja, joten pankkikorttia ei tarvitse piilottaa puhelimen ja kuoren väliin. Myös erilaisia sormipidikkeitä ja -nauhoja on mahdollista yhdistellä, jotka helpottavat juurikin puhelimen käyttöä. Nykyään puhelimet alkavat nimittäin olla aika kookkaita, joten pieni apu on aina tervetullutta.