Motorola Moto G50 5G Kuoret

Mahtavaa, että löysit juuri meidän Motorola Moto G50 5G kuorien ja muiden suojatuotteiden pariin! Valikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin, sillä valinnan pääset tekemään lukuisten värien, kuvioiden tai materiaalin perusteella

Tuotteet

13 tuotetta

Motorola Moto G50 5G - kattava varustelu edulliseen hintaan

Uuden sukupolven 5G-mobiiliverkkoja tukevien älypuhelinten hinnat ovat tulleet roimasti alaspäin viime kuukausina, ja Motorolan Moto G50:n myötä 5G-puhelimen saa taskuunsa alle 200 eurolla. 199 euron uutuus on toistaiseksi suositus hinnaltaan halvin 5G-älypuhelin Suomessa. Tuki 5G:lle ei ole kuitenkaan jää Motorola Moto G50:n ainoaksi valttikortiksi. Hintaansa nähden puhelimelta voi teknisiin tietoihin peilaten odottaa kohtalaisen paljon, sillä 90 hertsin näyttö, uudenkarhea järjestelmäpiiri ja tuorein, lähellä puhdasta vakio-Androidia oleva Android 11 -ohjelmisto tekevät uutuudesta lupaavan paketin. Jotta voit nauttia tämän mahtavan puhelimen toimivuudesta mahdollisimman pitkään, kannattaa se suojata kauttaaltaan. Parhaiten tässä onnistut suojakuorilla ja panssarilasilla.

Kuorilla Motorola Moto G50 5G:lle uusi värimaailma

Puhelimen tämänhetkiset värivaihtoehdot ovat vihertävä Aqua Green ja sinertävän harmaa Steel Grey. Mikäli nämä eivät niin paljoa omaa silmää miellytä, niin ei hätää! Suojakuorilla saat muokattua Motorola Moto G50 5G:stä juuri sen näköisen kuin haluat. Valikoimastamme löytyy kuoria jokaiseen lähtöön, sillä pääset tekemään valintasi värien, kuvioiden, materiaalin kuin myös ominaisuuksien perusteella. Jos puolestasi haluat säilyttää Motorola Moto G50 5G puhelimen upean värimaailman näkyvillä, mutta samaan aikaan suojattuna, niin Ultraohut Suojakuori on erinomainen vaihtoehto. Se on täysin läpinäkyvä ja superohut, joten et edes huomaa suojakuoren paikallaan oloa. Eikun rohkeasti tutustumaan Motorola Moto G50 5G suojakuorien kattavaan valikoimaamme!

Täydellinen Motorola Moto G50 5G suojaus

Puhelimen suojauksen ei tarvitse olla vaikeaa saatikka kallista. Edullisimmillaan Motorola Moto G50 5G puhelimen saat suojattua alle 30 eurolla. Tämä esimerkki paketti pitää sisällään suojakuoren, kuten esimerkiksi Ultraohuen Suojakuoren, sekä kaveriksi panssarilasin, esimerkiksi Quick & Easy -panssarilasin. Suojakuorella ja panssarilasilla Motorola Moto G50 5G puhelimesi on täydellisesti suojattu ja vieläpä hyvin edulliseen hintaan, sillä hankkiessasi tuotteet meiltä sinun ei tarvitse maksaa postikuluja ollenkaan, kun tuotteiden summa ylittää 25 euroa. Lisäksi toimitamme tuotteet supernopealla priority -kirje toimituksella, joten kirje saapuu nopeasti suoraan postiluukkuusi. Sinun ei siis tarvitse erikseen lähteä Postiin jonottamaan pakettiasi.