Motorola Moto G50 5G Kuoret

Mahtavaa, että löysit juuri meidän Motorola Moto G50 5G kuorien ja muiden suojatuotteiden pariin! Valikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin, sillä valinnan pääset tekemään lukuisten värien, kuvioiden tai materiaalin perusteella. Onnistuneeseen Motorola Moto G50 5G:n suojaukseen et tarvitse kuin kaksi tuotetta, suojakuoren ja panssarilasin. Näillä kahdella tuotteella laitteesi on suojattu kauttaaltaan, eikä sinun tarvitse enää pelätä jokaista kolhua ja iskua. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä esimerkiksi liittyen Motorola Moto G50 5G kuoriin tai oikeastaan mihin tahansa muuhun, niin iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Verkkokauppamme palvelee 24/7, joten voit tehdä valintasi kaikessa rauhassa. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Moto G50 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto G50 5G - kattava varustelu edulliseen hintaan

    Uuden sukupolven 5G-mobiiliverkkoja tukevien älypuhelinten hinnat ovat tulleet roimasti alaspäin viime kuukausina, ja Motorolan Moto G50:n myötä 5G-puhelimen saa taskuunsa alle 200 eurolla. 199 euron uutuus on toistaiseksi suositus hinnaltaan halvin 5G-älypuhelin Suomessa. Tuki 5G:lle ei ole kuitenkaan jää Motorola Moto G50:n ainoaksi valttikortiksi. Hintaansa nähden puhelimelta voi teknisiin tietoihin peilaten odottaa kohtalaisen paljon, sillä 90 hertsin näyttö, uudenkarhea järjestelmäpiiri ja tuorein, lähellä puhdasta vakio-Androidia oleva Android 11 -ohjelmisto tekevät uutuudesta lupaavan paketin. Jotta voit nauttia tämän mahtavan puhelimen toimivuudesta mahdollisimman pitkään, kannattaa se suojata kauttaaltaan. Parhaiten tässä onnistut suojakuorilla ja panssarilasilla.

    Kuorilla Motorola Moto G50 5G:lle uusi värimaailma

    Puhelimen tämänhetkiset värivaihtoehdot ovat vihertävä Aqua Green ja sinertävän harmaa Steel Grey. Mikäli nämä eivät niin paljoa omaa silmää miellytä, niin ei hätää! Suojakuorilla saat muokattua Motorola Moto G50 5G:stä juuri sen näköisen kuin haluat. Valikoimastamme löytyy kuoria jokaiseen lähtöön, sillä pääset tekemään valintasi värien, kuvioiden, materiaalin kuin myös ominaisuuksien perusteella. Jos puolestasi haluat säilyttää Motorola Moto G50 5G puhelimen upean värimaailman näkyvillä, mutta samaan aikaan suojattuna, niin Ultraohut Suojakuori on erinomainen vaihtoehto. Se on täysin läpinäkyvä ja superohut, joten et edes huomaa suojakuoren paikallaan oloa. Eikun rohkeasti tutustumaan Motorola Moto G50 5G suojakuorien kattavaan valikoimaamme!

    Täydellinen Motorola Moto G50 5G

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä