Motorola Moto G30 Kuoret

Tärkeimmät varusteet upouuteen Motorola Moto G30 puhelimeen ovat suojakuori ja panssarilasi. Niillä kahdella tuotteella puhelin on suojattu kauttaaltaan ja voit taas jatkaa päivittäistä käyttöä astetta rennommin. Panssarilasi pitää kallisarvoisen näytön uudenveroisena ja suojakuori puolestaan pitää Motorola Moto G30 rungon turvassa mahdollisilta iskuilta ja naarmuilta. Suojatuotteiden lisäksi meiltä löytyy myös erilaisia ja käteviä lisätarvikkeita. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä esimerkiksi juuri Motorola Moto G30 kuorista tai mistä tahansa, niin ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Tilatessasi tuotteita yli 15 eurolla saat kaupan päälle toimituksen kotiovellesi täysin ilmaiseksi! Verkkokauppamme palvelee sinua 24/7, joten voit rauhassa tutkia kattavaa valikoimaamme. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Moto G30

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto G30 kuorilla uusi ulkonäkö

    Suojakuoret tuovat kaivattua turvallisuuden tunnetta puhelimen käyttöä varten, mutta niillä voit myös muokata puhelimestasi juuri sen näköisen kuin haluat. Valikoimastamme löytyy lukuisia Motorola Moto G30 kuoria niin värin, ominaisuuksien, kuin myös materiaalin perusteella, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin. Olisiko siis aika kokeilla esimerkiksi pirteätä pinkkiä tai valloittavaa violettia? Niiden ansiosta puhelin löytyy heti sieltä laukun pohjalta, eikä se huku yhtä helposti vaikkapa sohvatyynyjen väliin. Ne ovat oikein mukavaa vaihtelua aina perinteiseen mustaan ja erityisesti näin kevään saapuessa piristävät päivää entisestään. Meillä on myös muutamia upeita designeja Motorola Moto G30 kuoriin, joten jos pidät kuvioiduista suojatuotteista niin ne voisivat sopia sinulle.

    Motorola Moto G30 kuoret sopivat puhelimeen täydellisesti

    Kaikki meidän kuoret ja kotelot on suunniteltu istumaan Motorola Moto G30 puhelimeen täydellisesti. Kaikki näppäimet, liitännät ja kaiuttimet jäävät vapaasti käytettäväksi, joten sinun ei tarvitse irrottaa Motorola Moto G30:stä kuoria erikseen joka kerta kun lataat puhelinta tai kuuntelet musiikkia kuulokkeiden kautta. Ne myös suojaavat Motorola Moto G30 puhelintasi ja varmistavat, että laitteesi säilyy ehjänä ja siistinä. Suosittelemme lämpimästi kuitenkin hankkimaan vielä kaveriksi panssarilasin, joka pitää upean näytön vahingoittumattomana. Panssarilasi ottaa vastaan kaikki mahdolliset iskut ja kolhut, joita kaikille aina sattuu silloin tällöin. Ne on myös helppo asentaa paikalleen ja ne sopivat täydellisesti yhteen Motorola Moto G30 kuorien kanssa.

    Loistavia lisävarusteit

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä