Motorola Moto G30 Kuoret

Tärkeimmät varusteet upouuteen Motorola Moto G30 puhelimeen ovat suojakuori ja panssarilasi. Niillä kahdella tuotteella puhelin on suojattu kauttaaltaan ja voit taas jatkaa päivittäistä käyttöä astetta rennommin.

Tuotteet

14 tuotetta

Motorola Moto G30 kuorilla uusi ulkonäkö

Suojakuoret tuovat kaivattua turvallisuuden tunnetta puhelimen käyttöä varten, mutta niillä voit myös muokata puhelimestasi juuri sen näköisen kuin haluat. Valikoimastamme löytyy lukuisia Motorola Moto G30 kuoria niin värin, ominaisuuksien, kuin myös materiaalin perusteella, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin. Olisiko siis aika kokeilla esimerkiksi pirteätä pinkkiä tai valloittavaa violettia? Niiden ansiosta puhelin löytyy heti sieltä laukun pohjalta, eikä se huku yhtä helposti vaikkapa sohvatyynyjen väliin. Ne ovat oikein mukavaa vaihtelua aina perinteiseen mustaan ja erityisesti näin kevään saapuessa piristävät päivää entisestään. Meillä on myös muutamia upeita designeja Motorola Moto G30 kuoriin, joten jos pidät kuvioiduista suojatuotteista niin ne voisivat sopia sinulle.

Motorola Moto G30 kuoret sopivat puhelimeen täydellisesti

Kaikki meidän kuoret ja kotelot on suunniteltu istumaan Motorola Moto G30 puhelimeen täydellisesti. Kaikki näppäimet, liitännät ja kaiuttimet jäävät vapaasti käytettäväksi, joten sinun ei tarvitse irrottaa Motorola Moto G30:stä kuoria erikseen joka kerta kun lataat puhelinta tai kuuntelet musiikkia kuulokkeiden kautta. Ne myös suojaavat Motorola Moto G30 puhelintasi ja varmistavat, että laitteesi säilyy ehjänä ja siistinä. Suosittelemme lämpimästi kuitenkin hankkimaan vielä kaveriksi panssarilasin, joka pitää upean näytön vahingoittumattomana. Panssarilasi ottaa vastaan kaikki mahdolliset iskut ja kolhut, joita kaikille aina sattuu silloin tällöin. Ne on myös helppo asentaa paikalleen ja ne sopivat täydellisesti yhteen Motorola Moto G30 kuorien kanssa.

Loistavia lisävarusteita

Tiesitkö jo, että valikoimastamme löytyy Motorola Moto G30 suojakuorien ja -tuotteiden lisäksi toinen toistaan jännempiä lisävarusteita? Halusimme kasvattaa valikoimaamme niin, että sinä löydät kaiken tarvittavan yhdestä ja samasta paikasta heti siitä lähtien kun olet uuden puhelimen hankkinut. Meiltä löydät esimerkiksi pidempiä ja kestävämpiä kaapeleita, tehokkaampia pikalatureita, voimapankkeja, kuulokkeita ja useita erilaisia pidikkeitä, jotka helpottavat puhelimen päivittäistä käyttöä. Esimerkiksi PopSockets -pidikkeiden avulla saat puhelimestasi huomattavasti paremman otteen ja sitä on mukavampi käyttää juuri yhdellä kädellä. Niillä saat myös tehtyä puhelimestasi todellakin ainutlaatuisen näköisen, eikä samanlaisia yhdistelmiä todennäköisesti heti tule vastaan!