Motorola Moto E20 Kuoret

Motorola Moto E20 kuoret on suunniteltu istumaan täydellisesti puhelimen kanssa yhteen, joten kaikki näppäimet ja liittimet ovat edelleen vapaasti käytettävissäsi. Kuorien ensisijainen tehtävä on kuitenkin suojata upea Motorola Moto E20 puhelin, jotta voit nauttia siitä mahdollisimman pitkään. Lisäksi kuorilla voit muokata Motorola Moto E20 puhelimesi ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin haluat. Niihin voit myös yhdistellä erilaisia pidikkeitä, kiinnikkeitä tai vaikka korttitaskuja, jolloin puhelimestasi todellakin tulee uniikki! Me tarjoamme sinulle kaupan päälle aina supernopean toimituksen ja mikäli tilaat tuotteita yli 15 eurolla, niin se on myös täysin ilmainen. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, niin osaava asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Moto E20

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Mahtava valikoima Motorola Moto E20 kuoria

    Halusitpa sitten perinteiset rungon suojaavat kuoret Motorola Moto E20 puhelimelle, tai sitten suojakotelon, niin kattavasta valikoimastamme löytyy niitä molempia! Jos haluat säilyttää puhelimesi mahdollisimman ohuena, mutta hyvin suojattuna, niin suojakuoret ovat täydellinen valinta Motorola Moto E20 puhelimelle. Ne eivät kasvata puhelimen kokoa juuri ollenkaan, mutta samaan aikaan ne tuovat mukanaan erittäin hyvää suojaa kaikkia mahdollisia iskuja ja kolhuja vastaan. Lompakko suojakotelot puolestaan tarjoavat vielä astetta parempaa suojaa Motorola Moto E20 puhelimelle kuin suojakuoret, sillä niissä on kansiläppä, joka suojaa myös puhelimen näyttöä. Kansiläpässä on myös muutama paikka korteille, joten virallisen lompakon voit oikein luvan kanssa unohtaa kotiin!

    Panssarilasi on Motorola Moto E20 kuorien paras kaveri

    Löydettyäsi juuri sinulle sopivat suojakuoret tai -kotelon kannattaa siirtyä tutustumaan myös näytön suojaukseen. Kaikista tehokkain keino suojata upean Motorola Moto E20 puhelimen näyttö on panssarilasi, joka ottaa kaikki mahdolliset iskut vastaan pitäen puhelimesi näytön moitteettomassa kunnossa. Panssarilasi sopii täydellisesti yhteen Motorola Moto E20 kuorien kanssa ja yhdessä ne muodostavatkin uskomattoman tehokkaan suojan arjen ikäviä tapahtumia vastaan. Panssarilasin asentaminen on myös hyvin yksinkertaista, sillä sen kiinnittäminen tapahtuu staattisesti. Sinun täytyy vain huolehtia, että Motorola Moto E20:n näyttö on riittävän puhdas, jotta väliin ei jää pieniäkään roskia tai pölyä, jotka aiheuttavat ikävän näköisiä ilmakuplia. Asennuksen voit hoitaa kuorien kanssa tai ilman, ihan miten sinulle itsellesi parhaiten sopii.

    Nerokkaita

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä