Motorola Moto G60s kuoret

Motorola Moto G60s kuoret kannattaa hankkia tämän uutuuspuhelimen kumppaniksi. Kuoret suojaavat puhelinta arjen kolhuilta ja iskuilta ja näin pidentävät puhelimen käyttöikää. Valikoimastamme löydät sekä perinteiset takakuoret että lompakkomalliset kotelot, joiden kätevä näytön päälle taittuva kansiläppä suojaa sekä näyttöä että mahdollistaa tärkeimpien korttiesi kuljettamisen puhelimen mukana. Moto G60s kuoria löydät useissa eri väreissä, kuvioissa ja materiaaleissa, joten löydät varmasti mieleisen kuoren puhelimellesi. Suosittelemme kaikkien kuorien kanssa käytettäväksi Moto G60s panssarilasia, jotta puhelin on suojattu kauttaaltaan. Panssarilasi on edullinen ja tehokas vakuutus puhelimesi kalleimmalle osalle, eli näytölle. Tutustu myös kattavaan lisätarvikkeiden valikoimaamme ja löydä puhelimen käyttöä helpottavat lisätarvikkeet. Tervetuloa ostoksille kotimaisen Mobiilitukun verkkokauppaan! 

Moto G60s

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Motorolan uutuusmallissa on hyvät ominaisuudet

     Motorola julkaisi Moto G60s puhelinmallinsa elokuussa 2021. Kyseessä on keskihintaluokan älypuhelin noin 300 euron hinnallaan, mutta siitä löytyy monia loistavia ominaisuuksia. Puhelin on varustettu suurella 6,8 tuuman näytöllä ja näytöstä löytyy 120 hertsin virkistystaajuus, joten puhelimen käyttö on todella sulavaa. Takaa löytyy neljä kameraa, joilla saa napsittua loistavia kuvia. Kokonaisuuden kruunaa suuri 5000 mAh akku, jonka saa ladattua nopeasti täyteen 50W teholatauksella. Tällä latauksella saat päivän käyttöön tarvittavan virran jopa 12 minuutin latauksella. Tämän mahtavan kokonaisuuden saat suojattua Moto G60s suojakuorilla ja uusi, hieno puhelimesi säilyy hyvässä kunnossa pitkään.

     Moto G60s suojakuorilla saat puhelimestasi persoonallisen

     Valikoimastamme löytyy runsas määrä erilaisia Motorola Moto G60s suojakuoria, joista varmasti löydät itsesi näköisen kuoren. Jos haluat että puhelin säilyy ohuena ja sen oma väri säilyy näkyvissä, voit valita läpinäkyvän ultraohuen suojakuoren. Tämä kuori on melkein huomaamaton ja suojaa puhelimen takaosan ja sivut iskuilta ja kolhuilta. Ehdottomasti valikoimamme suosituimpia suojakuoria ovat kuitenkin kansiläpälliset lompakkokotelot, jotka antavat parhaan suojauksen puhelimellesi. Motorola Moto G60s lompakkokoteloissa on korttipaikat 1-3 kortille, joten voit parhaassa tapauksessa jättää perinteisen lompakon kotiin. Moto G60s lompakkokoteloita löytyy klassisissa väreissä kuten mustana ja ruskeana, mutta jos haluat räväkkyyttä niin valikoimastamme löytyy myös kirkkaan pinkkejä, punaisia ja vihreitä suojakoteloita. Oli valintasi suojakuoreksi mikä tahansa, suosittelemme ehdottomasti suojaamaan puhelimesi suuren näytön Moto G60s panssarilasilla. Panssarilasi on edullinen vakuutus herkästi rikkoutuvalle näytölle, sillä puhelimen tippuessa panssarilasi

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä