Motorola Moto G60s kuoret

Motorola Moto G60s kuoret kannattaa hankkia tämän uutuuspuhelimen kumppaniksi. Kuoret suojaavat puhelinta arjen kolhuilta ja iskuilta ja näin pidentävät puhelimen käyttöikää.. Tervetuloa ostoksille kotimaisen Mobiilitukun verkkokauppaan! .

Tuotteet

10 tuotetta

Motorolan uutuusmallissa on hyvät ominaisuudet

Motorola julkaisi Moto G60s puhelinmallinsa elokuussa 2021. Kyseessä on keskihintaluokan älypuhelin noin 300 euron hinnallaan, mutta siitä löytyy monia loistavia ominaisuuksia. Puhelin on varustettu suurella 6,8 tuuman näytöllä ja näytöstä löytyy 120 hertsin virkistystaajuus, joten puhelimen käyttö on todella sulavaa. Takaa löytyy neljä kameraa, joilla saa napsittua loistavia kuvia. Kokonaisuuden kruunaa suuri 5000 mAh akku, jonka saa ladattua nopeasti täyteen 50W teholatauksella. Tällä latauksella saat päivän käyttöön tarvittavan virran jopa 12 minuutin latauksella. Tämän mahtavan kokonaisuuden saat suojattua Moto G60s suojakuorilla ja uusi, hieno puhelimesi säilyy hyvässä kunnossa pitkään.

Moto G60s suojakuorilla saat puhelimestasi persoonallisen

Valikoimastamme löytyy runsas määrä erilaisia Motorola Moto G60s suojakuoria, joista varmasti löydät itsesi näköisen kuoren. Jos haluat että puhelin säilyy ohuena ja sen oma väri säilyy näkyvissä, voit valita läpinäkyvän ultraohuen suojakuoren. Tämä kuori on melkein huomaamaton ja suojaa puhelimen takaosan ja sivut iskuilta ja kolhuilta. Ehdottomasti valikoimamme suosituimpia suojakuoria ovat kuitenkin kansiläpälliset lompakkokotelot, jotka antavat parhaan suojauksen puhelimellesi. Motorola Moto G60s lompakkokoteloissa on korttipaikat 1-3 kortille, joten voit parhaassa tapauksessa jättää perinteisen lompakon kotiin. Moto G60s lompakkokoteloita löytyy klassisissa väreissä kuten mustana ja ruskeana, mutta jos haluat räväkkyyttä niin valikoimastamme löytyy myös kirkkaan pinkkejä, punaisia ja vihreitä suojakoteloita. Oli valintasi suojakuoreksi mikä tahansa, suosittelemme ehdottomasti suojaamaan puhelimesi suuren näytön Moto G60s panssarilasilla. Panssarilasi on edullinen vakuutus herkästi rikkoutuvalle näytölle, sillä puhelimen tippuessa panssarilasi voi hajota mutta se jättää alla olevan näytön useimmiten ehjäksi. Näin voit säästyä satoja euroja maksavalta korjaukselta. Valikoimastamme löydät myös kaapelit, laturit ja muut lisätarvikkeet, joita puhelimesi voisi tarvita. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!