Motorola Moto G100 5G Kuoret

Motorola Moto G100 5G kuorilla saat tehtyä modernista puhelimestasi myös kestävän ja entistä tyylikkäämmän. Lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

11 tuotetta

Motorola Moto G100 5G - toistaiseksi valmistajan tehokkain puhelin

Motorola Moto G100 5G on varustettu Qualcommin tehokkaalla Snapdragon 870 -järjestelmäpiirillä, joka on suorituskyvyssä mitattuna toiseksi paras Qualcomm-piiri. Mukana ovat luonnollisesti myös 5G-tuki ja kattava kamera kokoonpano – yhteensä uutuus puhelimessa on viisi kameraa, kolme takana ja kaksi edessä. Akunkesto ja tekniset ominaisuudet ovat olleet valmistajan vahvuuksia tähän asti ja sama jatkuu tälläkin mallilla. Aivan uutta on puolestaan mielenkiintoinen Ready For -alusta, joka tekee Motorola Moto G100 5G:sta tietokoneen korvikkeen helposti ja nopeasti siirtäen myös mobiilipelit suurelle näytölle. Puhelin siis toimii näyttöpäätteeseen liitettynä tietokoneen korvaajana käyttöliittymän muuntuessa suurelle näytölle sopivaksi. Kyseessä on siis todellakin upea tehopaketti, joka kannattaa suojata kunnolla kuorien ja panssarilasin avulla.

Osta uudet Motorola Moto G100 5G kuoret helposti kotisohvalta käsin

Uusien Motorola Moto G100 5G kuorten ostaminen on todella helppoa: tutustu valikoimaamme, löydä mieluisat suojakuoret, sekä muut tuotteet ja etene kassalle kirjoittamaan tarvittavat yhteystiedot. Kaikki tämä hoituu parhaillaan parissa minuutissa, joskin välillä mieluisten kuorten valitsemisessa saattaa mennä pitkänkin aikaa. Jos olet kahden vaiheilla, että kumpihan Motorola Moto G100 5G kuori olisi sinulle mieluisampi, niin ota ihmeessä molemmat! Näin voit kätevästi vaihdella kuoriasi viikoittain, päivittäin tai vaikkapa tunneittain. Tarvitset kuitenkin vaihtelua aina silloin tällöin.

Kun olet ostanut mieleiset kuoret verkkokauppamme kattavasta valikoimasta, saat ilmoituksen lähetyksen toimittamisesta postin kuljetukseen parhaassa tapauksessa jo samana arkipäivänä, mutta viimeistään seuraavana. Voitkin odottaa uusien Motorola Moto G100 5G kuorien saapumista suoraan kotiin postilaatikkoosi lähetystä seuraavana päivänä. Shoppailu ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Mobiilitukku suosittelee Motorola Moto G100 5G kuorten lisäksi

Kun vähintään sivut ja tausta on suojattu, kannattaa suojata myös näyttö suojalasilla (tunnetaan myös panssarilasina). Näyttö onkin tyypillisin kohta, josta nykyiset puhelimet hajoavat. Toinen hyödyllinen Motorola Moto G100 5G:n lisätarvike on käsivarteen kiinnitettävä käsivarsikotelo tai vyötäröpussi. Molemmat ovat erittäin käteviä etenkin urheilullisille henkilöille. Osa teistä on myös saattanut törmätä Motorola Moto G100 5G akun liian aikaiseen loppumiseen. Tämän voi onneksi ehkäistä kantamalla mukana varavirta voimapankkia.