Motorola Moto E40 Kuoret

Mikäli etsit parhaita Motorola E40 kuoria, niin olet saapunut juuri oikeaan paikkaan! Valikoimastamme löytyy toinen toistaan näyttävämpiä värejä, tyylikkäitä kuvioita sekä ihania materiaaleja, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin

Tuotteet

18 tuotetta

Motorola Moto E40 kuoret pitävät puhelimen turvassa

Uusi Motorola Moto E40 on täällä tehostamassa luovuuttasi enemmän kuin koskaan ennen. 48 MP:n kolmoiskamerajärjestelmällä voit ottaa terävämpiä ja kirkkaampia valokuvia sekä videoita päivällä tai yöllä - missä tahansa ympäristössä ja missä tahansa valaistuksessa. Upeita kuvia pääset ihastelemaan ultra-wide 6,5 tuuman HD+ -näytöllä. Jotta upea Motorola Moto E40 puhelin säilyisi mahdollisimman pitkään toimintakuntoisena, niin se kannattaa ehdottomasti suojata kunnolla. Parhaiten tässä onnistut valikoimamme suojakuorilla ja panssarilasilla. Yhdessä kuori ja panssarilasi muodostavat Motorola Moto E40 puhelimeen täydellisen suojan, joten voit jatkaa arkeasi jälleen astetta rennommalla mielellä. Kuoria meiltä löytyy toinen toistaan upeamman näköisiä, joten eikun rohkeasti tutustumaan valikoimaan.

Millaiset kuoret Motorola Moto E40 puhelimeen?

Tähän kysymykseen ei ole olemassa yhtä täydellistä vastausta, joten liikkeelle kannattaa lähteä siitä, että mietit millaiseen käyttöön suojakuoret sinun Motorola Moto E40 puhelimelle tulisivat. Mikäli kaipaat käytännöllisyyttä ja astetta kattavampaa suojaa samassa paketissa, niin lompakko suojakotelot ovat erittäin hyvä valinta. Niiden kansiläppään mahtuu muutama tärkein kortti mukaan, sekä samalla se suojaa myös hieman näyttöä.

Jos taas haluat pitää Motorola Moto E40 puhelimesi mahdollisimman ohuena, mutta samalla suojattuna, niin rungon suojaavat kuoret ovat täydellinen valinta. Suojakuoret eivät käytännössä kasvata Motorola Moto E40 puhelimesi kokoa lainkaan, mutta samaan aikaan ne huolehtivat siitä, että puhelimesi runko säilyy turvassa kaikkia iskuja ja kolhuja vastaan.

Laaja valikoima lisätarvikkeita

Valikoimamme ei rajoitu pelkästään Motorola Moto E40 kuoriin ja muihin suojatuotteisiin, vaan lisäksi meiltä löytyy lukuisia lisätarvikkeita jokaiselle puhelimelle. Motorola Moto E40 puhelimen kuoriin voit yhdistellä esimerkiksi erilaisia pidikkeitä, kiinnikkeitä tai vaikkapa korttitaskuja, joiden avulla saat tehtyä puhelimestasi todellakin persoonallisen. Meillä on myös tehokkaampia latureita, kestävämpiä kaapeleita ja vesitiiviitä suojapusseja, joten kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa myös siihen osioon. Motorola Moto E40 kuoret on suunniteltu niin, että ne jättävät kaikki tarvittavat näppäimet ja liittimet vapaasti käytettäväksesi, joten sinun ei erikseen tarvitse aina irrotella niitä.