Motorola Edge 20 Lite 5G kuoret

Motorola Edge 20 Lite 5G suojakuoret suojaavat puhelintasi lialta, iskuilta ja naarmuilta. Uusi ja hieno puhelimesi säilyy näin uudenveroisena kauemmin ja voit käyttää sitä huolettomasti. Valikoimastamme löydät useita erilaisia suojakuorimalleja eri väreissä ja materiaaleissa. Pelkkä suojakuori ei kuitenkaan suojaa puhelintasi täysin, vaan puhelimeen kannattaa ehdottomasti hankkia siihen sopiva Motorola Edge 20 Lite 5G panssarilasi. Panssarilasi suojaa puhelimen näytön iskuilta ja naarmuilta. Panssarilasi on helppo asentaa ja näytön tuntuma pysyy samana, koska panssarilasia tuskin huomaa näytön päällä. Meiltä löytyy myös kaapelit, laturit ja muut lisätarvikkeet joita puhelimesi mahdollisesti tarvitsee. Tilaa meiltä sopivat Motorola Edge 20 Lite 5G suojatarvikkeet ja saat nopean ja maksuttoman toimituksen yli 15 euron tilauksiin!

Edge 20 Lite 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Keskihintainen puhelin huippuominaisuuksilla

     Motorolan uutuusmalliston yksi jäsen on Motorola Edge 20 Lite 5G. Kyseessä on keskihintaluokan puhelin, jossa on huippuominaisuudet. Puhelimesta löytyy malliston mukaisesti 6,7 tuuman suuri näyttö, 108 megapikselin takakamera, suuri akku ja nopea pikalataus. Tämä upea puhelin kannattaa ehdottomasti suojata asiaankuuluvilla Motorola Edge 20 Lite 5G suojakuorilla ja näytönsuojilla. Näin uusi hieno puhelimesi säilyy uudenveroisena pitkään ja puhelimen käyttöikä pitenee.

     Motorola Edge 20 Lite 5G suojakuorien valinta

     Valikoimastamme löytyy runsas määrä erilaisia suojakuoria eri väreissä, materiaaleissa ja jopa kuvioissa. Näillä saat muokattua puhelimestasi juuri itsesi näköisen. Pelkkien takakuorten lisäksi meiltä löytyy lompakkokoteloita, jotka suojaavat samalla puhelimen näyttöä kansiläpällään. Motorola Edge 20 Lite 5G lompakkokoteloista löytyy myös korttipaikat 1-3 kortille, joten saat tärkeimmät korttisi kuljetettua aina mukanasi ja voit parhaassa tapauksessa jättää perinteisen lompakon kotiin. Perinteisistä takakuorista löytyy useampaa eri mallia. Jos olet mahdollisimman huomaamattoman kuoren ystävä, on läpinäkyvä ultraohut suojakuori valintasi. Tämän lisäksi löytyy myös jämäkämpiä takakuoria, jotka suojaavat tehokkaasti puhelimen takaosaa ja reunoja. Puhelimen suojaus kannattaa ehdottomasti viimeistellä sopivalla Motorola Edge 20 Lite 5G panssarilasilla, joka suojaa kallisarvoisen puhelimesi herkimmän osan eli näytön iskuja ja kolhuja vastaan. Panssarilasi on samalla halpa vakuutus puhelimellesi, koska rikkinäisen näytön korjaus voi maksaa parhaimmillaan useita satoja euroja.

     Lisätarvikkeet kuntoon

     Verkkokaupastamme l&ou

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä