Motorola Edge 20 Lite 5G kuoret

Motorola Edge 20 Lite 5G suojakuoret suojaavat puhelintasi lialta, iskuilta ja naarmuilta. Uusi ja hieno puhelimesi säilyy näin uudenveroisena kauemmin ja voit käyttää sitä huolettomasti.. Panssarilasi suojaa puhelimen näytön iskuilta ja naarmuilta.

Tuotteet

1 tuote

Keskihintainen puhelin huippuominaisuuksilla

Motorolan uutuusmalliston yksi jäsen on Motorola Edge 20 Lite 5G. Kyseessä on keskihintaluokan puhelin, jossa on huippuominaisuudet. Puhelimesta löytyy malliston mukaisesti 6,7 tuuman suuri näyttö, 108 megapikselin takakamera, suuri akku ja nopea pikalataus. Tämä upea puhelin kannattaa ehdottomasti suojata asiaankuuluvilla Motorola Edge 20 Lite 5G suojakuorilla ja näytönsuojilla. Näin uusi hieno puhelimesi säilyy uudenveroisena pitkään ja puhelimen käyttöikä pitenee.

Motorola Edge 20 Lite 5G suojakuorien valinta

Valikoimastamme löytyy runsas määrä erilaisia suojakuoria eri väreissä, materiaaleissa ja jopa kuvioissa. Näillä saat muokattua puhelimestasi juuri itsesi näköisen. Pelkkien takakuorten lisäksi meiltä löytyy lompakkokoteloita, jotka suojaavat samalla puhelimen näyttöä kansiläpällään. Motorola Edge 20 Lite 5G lompakkokoteloista löytyy myös korttipaikat 1-3 kortille, joten saat tärkeimmät korttisi kuljetettua aina mukanasi ja voit parhaassa tapauksessa jättää perinteisen lompakon kotiin. Perinteisistä takakuorista löytyy useampaa eri mallia. Jos olet mahdollisimman huomaamattoman kuoren ystävä, on läpinäkyvä ultraohut suojakuori valintasi. Tämän lisäksi löytyy myös jämäkämpiä takakuoria, jotka suojaavat tehokkaasti puhelimen takaosaa ja reunoja. Puhelimen suojaus kannattaa ehdottomasti viimeistellä sopivalla Motorola Edge 20 Lite 5G panssarilasilla, joka suojaa kallisarvoisen puhelimesi herkimmän osan eli näytön iskuja ja kolhuja vastaan. Panssarilasi on samalla halpa vakuutus puhelimellesi, koska rikkinäisen näytön korjaus voi maksaa parhaimmillaan useita satoja euroja.

Lisätarvikkeet kuntoon

Verkkokaupastamme löydät myös tarvittavat lisätarvikkeet Motorola Edge 20 Lite 5G puhelimellesi. Oli tarve sitten kaapeleille, latureille tai erilaisille otetta parantaville lisätarvikkeille, löydät ne varmasti kaupastamme! Suosittuja lisätarvikkeita ovat olleet esimerkiksi Popsocketit, jotka kiinnitetään puhelimen takakanteen. Näiden avulla puhelimesta saa hyvän otteen ja puhelimen saa tarvittaessa vaikka pöydälle pystyasentoon leffahetkiä varten. Tilaa meiltä Motorola Edge 20 Lite 5G suojatarvikkeet ja saat samalla maksuttoman ja nopean toimituksen yli 25 euron tilauksiin!