Motorola Edge 20 5G kuoret

Motorolan uutuuspuhelimesta löytyy huippuominaisuudet hieman edullisemmassa paketissa verrattuna muiden merkkien lippulaivapuhelimiin. Uusi upea puhelin kannattaakin suojata sopivilla Motorola Edge 20 5G kuorilla, jotka suojaavat puhelintasi kolhuja ja iskuja vastaan. Löydät valikoimastamme runsaasti Motorola Edge 20 5G suojakuoria eri väreissä ja materiaaleissa. Kun suojakuori on valittu, kannattaa näyttö suojata asiaankuuluvalla Motorola Edge 20 5G panssarilasilla, jotta saat suojattua myös puhelimen herkimmän osan iskuilta ja naarmuilta. Tällöin voit käyttää puhelintasi huolettomasti, kun se on suojattu kauttaaltaan. Meiltä löydät myös puhelimellesi tarvittavat lisätarvikkeet. Tilaa meiltä sopivat Motorola Edge 20 5G suojatarvikkeet ja saat samalla erittäin nopean ja maksuttoman toimituksen yli 15 euron tilauksiin. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen verkkokauppaan!

Edge 20 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Motorola Edge 20 5G pysyy ehjänä sopivilla suojakuorilla

     Motorolan uutuuspuhelimessa on upea 6,7 tuuman OLED- näyttö 144 hertsin virkistystaajuudella, kolme takakameraa joista pääkamera 108 megapikselin kennolla ja suuri 4000 milliampeeritunnin akku. Nämä ovat huippupuhelimen ominaisuuksia, mutta puhelimen hinta on kuitenkin varsin maltillinen näihin ominaisuuksiin verrattuna. Upean puhelimen hankinnan jälkeen ensimmäisenä vuorossa on suojakuorien hankinta. Valikoimastamme löytyvillä Motorola Edge 20 5G suojakuorilla suojaat puhelimesi ja se säilyy pitkään uudenveroisena. Puhelimeen kohdistuvat iskut ja kolhut ovat arkipäivää, joten puhelimesta kannattaa pitää hyvää huolta.

     Sopivan suojakuoren valinta

     Meiltä löydät runsaasta valikoimasta varmasti mieluisen Motorola Edge 20 5G suojakuoren. Jos haluat huomaamattoman suojan puhelimellesi, läpinäkyvä ultraohut kuori on yksi vaihtoehto. Tämän lisäksi meiltä löytyy myös paksumpia ja iskuja paremmin vastaanottavia takakuoria, jotka suojaavat myös puhelimen reunat näytön reunaan asti. Mikäli haluat suojakuorilta myös ripauksen käytännöllisyyttä, voisi lompakkomallinen kotelo tulla kyseeseen. Motorola Edge 20 5G lompakkokoteloissa on kätevä kansiläppä, joka suojaa samalla myös näyttöä. Kansiläpästä löytyy korttipaikat 1-3 kortille, joten voit parhaassa tapauksessa jättää perinteisen lompakon kotiin. Näitä eri Edge 20 5G suojakuoria löytyy useissa eri väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa. Näin saat samalla muokattua puhelimestasi persoonallisen näköisen ja voit erottua massasta.

     Suojauksen viimeistely panssarilasilla

     Jotta puhelimen suojaus olisi täydellinen, kannattaa suojakuorien kaveriksi hankkia vielä sopiva Motorola Edge 20 5G panssarilasi. Panssarilasi on halpa vakuutus puhelimen suurelle 6,7 tuuman näytölle, koska näytön mennessä rikki on edessä yleensä satoja euroja maksava näyt&o

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä