Motorola Edge 20 5G kuoret

Motorolan uutuuspuhelimesta löytyy huippuominaisuudet hieman edullisemmassa paketissa verrattuna muiden merkkien lippulaivapuhelimiin. Löydät valikoimastamme runsaasti Motorola Edge 20 5G suojakuoria eri väreissä ja materiaaleissa.

Tuotteet

2 tuotetta

Motorola Edge 20 5G pysyy ehjänä sopivilla suojakuorilla

Motorolan uutuuspuhelimessa on upea 6,7 tuuman OLED- näyttö 144 hertsin virkistystaajuudella, kolme takakameraa joista pääkamera 108 megapikselin kennolla ja suuri 4000 milliampeeritunnin akku. Nämä ovat huippupuhelimen ominaisuuksia, mutta puhelimen hinta on kuitenkin varsin maltillinen näihin ominaisuuksiin verrattuna. Upean puhelimen hankinnan jälkeen ensimmäisenä vuorossa on suojakuorien hankinta. Valikoimastamme löytyvillä Motorola Edge 20 5G suojakuorilla suojaat puhelimesi ja se säilyy pitkään uudenveroisena. Puhelimeen kohdistuvat iskut ja kolhut ovat arkipäivää, joten puhelimesta kannattaa pitää hyvää huolta.

Sopivan suojakuoren valinta

Meiltä löydät runsaasta valikoimasta varmasti mieluisen Motorola Edge 20 5G suojakuoren. Jos haluat huomaamattoman suojan puhelimellesi, läpinäkyvä ultraohut kuori on yksi vaihtoehto. Tämän lisäksi meiltä löytyy myös paksumpia ja iskuja paremmin vastaanottavia takakuoria, jotka suojaavat myös puhelimen reunat näytön reunaan asti. Mikäli haluat suojakuorilta myös ripauksen käytännöllisyyttä, voisi lompakkomallinen kotelo tulla kyseeseen. Motorola Edge 20 5G lompakkokoteloissa on kätevä kansiläppä, joka suojaa samalla myös näyttöä. Kansiläpästä löytyy korttipaikat 1-3 kortille, joten voit parhaassa tapauksessa jättää perinteisen lompakon kotiin. Näitä eri Edge 20 5G suojakuoria löytyy useissa eri väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa. Näin saat samalla muokattua puhelimestasi persoonallisen näköisen ja voit erottua massasta.

Suojauksen viimeistely panssarilasilla

Jotta puhelimen suojaus olisi täydellinen, kannattaa suojakuorien kaveriksi hankkia vielä sopiva Motorola Edge 20 5G panssarilasi. Panssarilasi on halpa vakuutus puhelimen suurelle 6,7 tuuman näytölle, koska näytön mennessä rikki on edessä yleensä satoja euroja maksava näytön korjaus. Panssarilasi ottaa iskuja ja kolhuja vastaan. Se rikkoutuu tarpeeksi kovasta iskusta, mutta jättää alla olevan näytön ehjäksi. Tilaa meiltä sopivat Motorola Edge 20 5G suojatarvikkeet ja saat maksuttoman ja nopean toimituksen yli 25 euron tilauksiin!