Motorola Moto G9 Play Kuoret

Motorola Moto G9 Play kuoret on tehty pitämään puhelin ehjänä ja ehkäisemään sen runkoon tai näyttöön tulevat naarmut. Näin sinun on mahdollista pitää puhelimesi uudenveroisena päivästä toiseen.. Puhelin pysyy turvassa myös akun lataamisen aikana.

Tuotteet

1 tuote

Motorola Moto G9 Play kuoret rikkoontumista vastaan

Jos haluat pitää Moto G9 Play puhelimen ehjänä vailla minkäänlaisia naarmuja tai kolhuja, olet tullut oikeaan paikkaan. Löydät Mobiilitukusta kaikki kätevät suoja- ja lisätarvikkeet uuteen puhelimeesi, kuten puhelimen päälle asetettavat suojakuoret sekä näyttöä tehokkaasti suojaavat panssarilasit. Napsauta kuoret Moto G9 Playn rungon ympärille, eikä sinun tarvitse pelätä enää laitteeseen muuten niin helposti ilmestyviä käytön jälkiä. Suojus on puhelintasi varten ja sen tehtävänä on suojata sitä kaikelta ikävältä.

Vuonna 2020 julkaistun Motorola Moto G9 Playn näyttö on kooltaan huikeat 6,5”. Lasinen näyttö yhdistettynä puhelimen kovamuoviseen runkoon, tekevät siitä kuitenkin pelottavan liukkaan pitää kädessä. Onneksi tämä ongelma on helppo ratkaista joko pehmeillä ja luistamattomilla kuorilla tai nahkaisilla koteloilla. Enää ei puhelin pääse putoamaan ja rikkoontumaan.

Kuorten asentaminen on helppoa

Voimme varmuudella luvata, että saat helposti asetettua suojakuoret turvaamaan puhelintasi. Työnnä puhelin ensin näppäinpuoli edellä suojan sisään ja paina sitten toinen puoli paikoilleen. Joustavat materiaalit antavat hieman periksi ja imaisevat puhelinlaitteen tukevasti sisäänsä. Voit olla varma, ettei Moto G9 pääse irtoamaan pois paikoiltaan, vaan laite on turvassa vauhdikkaammassakin menossa.

Kun haluat irrottaa kuoren, toista vain asennusvaiheen operaatio takaperin: Irrota suojuksen kulma vääntämällä se puhelimen reunuksen yli. Tämän jälkeen saat irrotettua loppuosan helposti hivuttamalla luuria pikkuhiljaa pois reunuksen alta. Suojakuoret on tosin tehty sellaisiksi, että niitä ei tarvitse ottaa koskaan pois paikoiltaan. Voit käyttää kaikkia laitteen toimintoja, kuten kameraa, sormenjälkitunnistinta, näppäimiä ja kuulokeporttia, vaivattomasti suojuksen ollessa paikoillaan.

Mobiilitukku 100% suomalainen verkkokauppa

Motorola Moto G9 Playlle tarkoitetut suoja- ja lisätarvikkeet ovat tulleet valikoimaamme vuoden 2020 syksyllä. Meillä on kuitenkin pitkä kokemus muiden puhelimien suojaamisesta, sillä olemme tarjonneet kuoria, koteloita, panssarilaseja ja muita lisätarvikkeita jo vuodesta 2013 alkaen. Voitkin luottaa, että tarjoamme sinulle kattavan valikoiman hyväksi havaittuja puhelimen suojia. Ostosten tekeminen on helppoa verkkokaupassamme, eikä sinun tarvitse olla huolissaan turvallisuudesta. Me tiedämme, mitä teemme ja sinä voit keskittyä uusien Moto G9 tarvikkeiden ostamiseen!