Motorola Moto G9 Play Kuoret

Motorola Moto G9 Play kuoret on tehty pitämään puhelin ehjänä ja ehkäisemään sen runkoon tai näyttöön tulevat naarmut. Näin sinun on mahdollista pitää puhelimesi uudenveroisena päivästä toiseen. Moto G9 Play puhelimen kuoret istuvat saumattomasti puhelimen päälle, joten USB-C liittimeen on helppo asettaa puhelimen latauskaapeli. Puhelin pysyy turvassa myös akun lataamisen aikana. Viimeistele älypuhelimesi iskunkestävyys valitsemalla näytön turvaksi kestävä panssarilasi. Kun sinulla on käytössä sekä suojakuoret että näytön panssarilasi, olet tehnyt kaiken tarvittavan Moto G9 Playn suojaamiseksi. Loppu on kiinni sinusta, kuinka huolellisesti pidät puhelimestasi huolta. Osta kaikki tarvittavat puhelintarvikkeet helposti kotimaisesta Mobiilitukusta. Toimitamme tilauksesi sinulle nopeasti!

Moto G9 Play

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto G9 Play kuoret rikkoontumista vastaan

    Jos haluat pitää Moto G9 Play puhelimen ehjänä vailla minkäänlaisia naarmuja tai kolhuja, olet tullut oikeaan paikkaan. Löydät Mobiilitukusta kaikki kätevät suoja- ja lisätarvikkeet uuteen puhelimeesi, kuten puhelimen päälle asetettavat suojakuoret sekä näyttöä tehokkaasti suojaavat panssarilasit. Napsauta kuoret Moto G9 Playn rungon ympärille, eikä sinun tarvitse pelätä enää laitteeseen muuten niin helposti ilmestyviä käytön jälkiä. Suojus on puhelintasi varten ja sen tehtävänä on suojata sitä kaikelta ikävältä.

    Vuonna 2020 julkaistun Motorola Moto G9 Playn näyttö on kooltaan huikeat 6,5”. Lasinen näyttö yhdistettynä puhelimen kovamuoviseen runkoon, tekevät siitä kuitenkin pelottavan liukkaan pitää kädessä. Onneksi tämä ongelma on helppo ratkaista joko pehmeillä ja luistamattomilla kuorilla tai nahkaisilla koteloilla. Enää ei puhelin pääse putoamaan ja rikkoontumaan.

    Kuorten asentaminen on helppoa

    Voimme varmuudella luvata, että saat helposti asetettua suojakuoret turvaamaan puhelintasi. Työnnä puhelin ensin näppäinpuoli edellä suojan sisään ja paina sitten toinen puoli paikoilleen. Joustavat materiaalit antavat hieman periksi ja imaisevat puhelinlaitteen tukevasti sisäänsä. Voit olla varma, ettei Moto G9 pääse irtoamaan pois paikoiltaan, vaan laite on turvassa vauhdikkaammassakin menossa.

    Kun haluat irrottaa kuoren, toista vain asennusvaiheen operaatio takaperin: Irrota suojuksen kulma vääntämällä se puhelimen reunuksen yli. Tämän jälkeen saat irrotettua loppuosan helposti hivuttamalla luuria pikkuhiljaa pois reunuksen alta. Suojakuoret on tosin tehty sellaisiksi, että niitä ei tarvitse ottaa koskaan pois paikoiltaan. Voit käyttää kaikkia laitteen toimintoja, kuten kameraa, sormenjälkitunnistinta, näppäimiä ja kuulokeporttia, vaivattomasti suojukse

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä