Motorola Moto G8 Plus kuoret

Motorola Moto G8 Plus on saapunut suomen markkinoille. Tällä puhelimella nappaat tärkeimmät hetket ja tilanteet kameran linssiin ja muistot pysyvät ikuisesti. Motorola Moto G8 Plus -puhelimen 48 MP:n kennon sekä Night Vision -toiminnon ansiosta valokuvistasi tulee intensiivisiä niin päivällä kuin yöllä. Quad Pixel -kamera yhdistää neljä pikseliä yhdeksi ja lopputuloksena nelikertainen valoherkkyys, uskomattoman terävät valokuvat ja videot kaikissa valaistusolosuhteissa. Muista suojata tämä upea puhelin siihen kuuluvilla suojatarvikkeilla, jotka löydät kotimaisesta Mobiilitukusta!

Moto G8 Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

    Motorola Moto G8 Plus – tästä luurista teho ei lopu

    Motorola Moto G8 Plus puhelimessa on isokokoinen 6,3 tuuman MaxVision – näyttö, joka herättää leffat ja videot eloon. Uppoudu keskelle elokuva- tai pelimaailmaa ja nauti elävästä Dolby-stereoäänestä. Motorola Moto G8 Plussan Qualcomm Snapdragon 665 -kahdeksanydinprosessori, sisäänrakennetut tekoälytoiminnot sekä 4 Gt:n RAM-muisti lupaavat erittäin nopeaa suorituskykyä pitkään. Motorola Moto G8 Plus on myös varustettu pikaladattavalla ja pitkäkestoisella akulla. Yhdellä latauksella akku kestää jopa puolitoista päivää ja vain 15 minuutin TurboPower-pikalatauksella saat jopa 8 tuntia lisää käyttöaikaa.

    Suojatarvikkeilla pidät puhelimesi siistinä ja ehjänä

    Motorola Moto G8 Plus mallille suosittelemme hankkimaan siihen sopivat suojakuoret tai – kotelot. Näiden tuotteiden avulla puhelimeesi ei tule naarmuja ja se pysyy ehjänä pitkään. Puhelimesi pysyy tyylikkäänä ja sen arvo ei laske virheettömän olemuksensa ansioista. Kannattaa vielä viimeistellä suojaus näytön panssarilasilla. Tämä ohut ja huomaamaton suojatuote on ”halpa vakuutus” puhelimesi herkälle näytölle, eikä se vaikuta kosketukseen laisinkaan. Tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi sopivat suojatarvikkeet kotimaisesta Mobiilitukusta! Meillä on aina ilmainen toimitus kotimaisiin toimituksiin!

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä