Motorola Moto G8 Plus kuoret

Motorola Moto G8 Plus on saapunut suomen markkinoille. Tällä puhelimella nappaat tärkeimmät hetket ja tilanteet kameran linssiin ja muistot pysyvät ikuisesti.

Tuotteet

1 tuote

Motorola Moto G8 Plus – tästä luurista teho ei lopu

Motorola Moto G8 Plus puhelimessa on isokokoinen 6,3 tuuman MaxVision – näyttö, joka herättää leffat ja videot eloon. Uppoudu keskelle elokuva- tai pelimaailmaa ja nauti elävästä Dolby-stereoäänestä. Motorola Moto G8 Plussan Qualcomm Snapdragon 665 -kahdeksanydinprosessori, sisäänrakennetut tekoälytoiminnot sekä 4 Gt:n RAM-muisti lupaavat erittäin nopeaa suorituskykyä pitkään. Motorola Moto G8 Plus on myös varustettu pikaladattavalla ja pitkäkestoisella akulla. Yhdellä latauksella akku kestää jopa puolitoista päivää ja vain 15 minuutin TurboPower-pikalatauksella saat jopa 8 tuntia lisää käyttöaikaa.

Suojatarvikkeilla pidät puhelimesi siistinä ja ehjänä

Motorola Moto G8 Plus mallille suosittelemme hankkimaan siihen sopivat suojakuoret tai – kotelot. Näiden tuotteiden avulla puhelimeesi ei tule naarmuja ja se pysyy ehjänä pitkään. Puhelimesi pysyy tyylikkäänä ja sen arvo ei laske virheettömän olemuksensa ansioista. Kannattaa vielä viimeistellä suojaus näytön panssarilasilla. Tämä ohut ja huomaamaton suojatuote on ”halpa vakuutus” puhelimesi herkälle näytölle, eikä se vaikuta kosketukseen laisinkaan. Tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi sopivat suojatarvikkeet kotimaisesta Mobiilitukusta! Meillä on aina ilmainen toimitus kotimaisiin toimituksiin!