Motorola Moto G8 kuoret

Motorola Moto G8 iso 6.4" tuuman puhelin, joka valmistettu lasista ja muovista, ja se on erittäin helposti rikkoontuva, kuten nykypäivän puhelimet ovat! Valikoimamme suojakuorilla ja -koteloilla hankit turvaa arjen kolhuja ja iskujaz vastaan. Suojatarvikkeilla saat luotua puhelimestasi itsesi näköisen! Löydettyäsi sinulle sopivat suojakuoret, muista viimeistellä suojaus näytönsuojalla. Panssarilasit ottavat vastaan koviakin iskuja, kun kalvot puolestaan antavat suojaa naarmuja vastaan. Mobiilitukusta löydät kaikki tarvittavat lisävarusteet suojatarvikkeiden lisäksi. Kaapelit, laturit, voimapankit, urheiluun liittyvät tarvikkeet, kuulokkeet ja paljon muita tuotteita yhdestä paikasta! Kaupan päälle tarjoamme myös loistavaa asiakaspalvelua, sekä supernopean toimituksen! Tervetuloa tekemään löytöjä kotimaiseen verkkokauppaan!

Moto G8

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto G8 - monta tarkoitusta suojakuorilla

    Motorola Moto G8 puhelimeen suositellaan hankkimaan suojatarvikkeet, kuten jokaiseen puhelimeen. Tämä iso 6.4" tuumanen puhelin on todella liukas ilman minkäänlaisia suojakuoria tai -koteloita. Suojatarvikkeilla on myös muitakin tehtäviä kuin hyvän otteen saaminen. Suojakuoret ja -kotelot suojaavat puhelintasi iskuilta ja kolhtuilta, joita puhelimeen tulee päivittäin. Lompakko kotelon avulla saat kortteja ja käteistä helposti samaan matkaan puhelimen kanssa. Lisäksi otetta parantavat telineet, esim PopSockets ei pysy kiinni ilman suojakuorta. Tutki, etsi ja löydä itsellesi parhaimmat suoja- ja lisätarvikkeet!

    Puhelin mukana myös autossa

    Valikoimastamme löytyy useita autotelineitä, joihin puhelimen voi asettaa. Telineiden ansiosta näet navigaattorin turvallisesti ja puhelimeen vastaaminen on yhden painalluksen päässä. Tiesitkö myös, että on olemassa autotelineitä, jotka lataavat puhelinta?
    Autolaturi on myös syytä olla kunnossa, sillä kartta-ohjelmat yms. syövät Motorola Moto G8 akkua melko paljon. Automatkan päätteeksi on mukava poistua autosta täyden akun kanssa, eikä tarvitse mennä heti puhelinta lataamaan. Latureita ja kaapeleita on saatavilla eri pituuksissa, joten jopa myös takapenkin matkustajat voivat matkan aikana latailla puhelimiaan. Motorola Moto G8 voit helposti ladata suojakuorien kanssa, joten niitäkään ei tarvitse ottaa väliaikaisesti pois.

    Motorola Moto G8 - lasinen näyttö suojataan lasilla

    Kun suojakotelo tai -kuori on löytnyt, kannattaa puhelimesi näyttö suojata. Paras ratkaisu näyttöä varten on ehdottomasti panssarilasi, joka ottaa kovemmatkin iskut ja kolhut vastaan Motorola Moto G8 näytön sijasta. Panssarilasit ovat todella helppo asentaa ja ne sopivat kuorien ja koteloiden kanssa yhteen. Tärkein asia lasia asentaessa on muistaa puhdistus, jotta näytön ja lasin väliin ei jää roskia tai pölyä, jotka aiheuttavat ikävän näköi

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä