Motorola Moto G7 Play kuoret

Motorola Moto G7 Play kuoret antavat mahdollisuuden lisätä puhelimen käytettävyyttä. Lompakkokuorissa kuljetat kätevästi tärkeimmät korttisi ja setelit.. Kannattaakin miettiä, mitkä lisätarvikkeet tarvitset juuri omaan käyttöösi.

Tuotteet

1 tuote

Lisää Motorola Moto G7 Play puhelimen käyttöaikaa ja suojaa kuorilla

Kompaktissa ja tehokkaassa Motorola Moto G7 Play -älypuhelimessa on 5,7 tuumainen näyttö, Qualcomm Snapdragon 632 -kahdeksanydinprosessori, reilu muisti sekä 13 megapikselin taka- ja 8 megapikselin etukamera salamalla. Sisäistä 32 gigan muistia voi laajentaa muistikortilla. Muistathan hankkia laitteeseesi suojaksi Motorola Moto G7 Play kuoret, jotta se säilyy ehjänä ja saat nauttia tästä upeasta laitteesta mahdollisimman pitkään. 

Luo Motorola Moto G7 Play puhelimesta kuorilla juuri itsellesi sopiva kokonaisuus

Valikoimastamme löytyy kuoria moneen eri käyttöön. Jos haluat tehdä piuhelimestasi kätevän lompakon, niin valintasi osuu varmasti kuorista lompakkokoteloon, jonka avulla samassa paketissa liikkuu sekä tärkeimmät korttisi, käteiset ja puhelin. Lisäksi kotelossa on näytölle lisäsuojaa antava läppäkansi. Lompakkokotelon miinuksena on, että puhelimesta tulee huomattavasti paksumpi. Jos haluat että Motorola Moto G7 Play puhelimesi säilyy ohuempana, niin hyvä ratkaisu on takakuori, joka tarjoaa hyvän suojan puhelimen rungolle iskuja ja kolhuja vastaan. Lisäksi nykyiset puhelimet on valmistettu liukkaista materiaaleista, jonka takia tarkemmallakin henkilöllä saattaa puhelin lipsahtaa sormista ilman kuoria. Takakuoria on myös saatavissa useissa väreissä ja kuvioissa.

Panssarilasi on kuorien lisäksi myös hyvä lisävaruste Motorola Moto G7 puhelimelle. Se tarjoaa suojan helpoiten hajoavalle puhelimen osalle – näytölle. Panssarilasi on helposti kiinnitettävä ohut lasikerros puhelimen varsinaisen näyttölasin päälle. Motorola Moto G7 Playn kolahtaessa näyttö edellä panssarilasi hajoaa näytön sijasta. Hajonnut panssarilasi on helppo vaihtaa uuteen.

Kaikki lisävarusteet kuorien lisäksi Motorola Moto G7 Play puhelimelle

Valikoimastamme löytyy Motorola Moto G7 Play kuorien lisäksi reilusti muitakin varusteita helpoittaaksesi puhelimen käyttöä. Autoon on saatavilla autolatureita ja -telineitä. Usein myös puhelimen mukana tuleva laturi ei riitä, vaan on hyvä olla lisäksi toinenkin laturi. Kaapeleita on saatavana myös eri pituuksina, sekä värisinä, ja esimerkiksi valmistettuna kestävämmistä materiaaleista. Motorola Moto G7 Play puhelimen mukana tulleet kuulokkeetkaan eivät ole aina parhaasta päästä, ja hyvänä vaihtoehtona käyttöön voisi olla esimerkiksi bluetooth-kuulokkeet, jolloin vältyt turhalta johtojen selvittämisiltä.