Motorola Moto G7 Play kuoret

Motorola Moto G7 Play kuoret antavat mahdollisuuden lisätä puhelimen käytettävyyttä. Lompakkokuorissa kuljetat kätevästi tärkeimmät korttisi ja setelit. Jos taas kaipaat Motorola Moto G7 play kuorilta tyyliä ja persoonallisuutta, niin se onnistuu esimerkiksi valitsemalla värikkään takakuoren. Panssarilasi on kanssa tärkeä lisävaruste, joka suojaa Moto G7 Play puhelimen näyttöä yllättäviltä iskuilta esimerkiksi laitteen pudotessa. Kannattaakin miettiä, mitkä lisätarvikkeet tarvitset juuri omaan käyttöösi. Meiltä on saatavilla myös kaapeleita, latureita, oterenkaita ja kuulokkeita Motorola Moto G7 Play kuorten lisäksi. Toimitamme kaikki tilaukset suoraan varastoltamme nopeasti kotiisi 1-3 arkipäivässä. Lisäksi tarjoamme ilmaiset postituskulut! Tervetuloa ostoksille hyvin palvelevaan kotimaiseen Mobiilitukku verkkokauppaan.

Moto G7 Play

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lisää Motorola Moto G7 Play puhelimen käyttöaikaa ja suojaa kuorilla

    Kompaktissa ja tehokkaassa Motorola Moto G7 Play -älypuhelimessa on 5,7 tuumainen näyttö, Qualcomm Snapdragon 632 -kahdeksanydinprosessori, reilu muisti sekä 13 megapikselin taka- ja 8 megapikselin etukamera salamalla. Sisäistä 32 gigan muistia voi laajentaa muistikortilla. Muistathan hankkia laitteeseesi suojaksi Motorola Moto G7 Play kuoret, jotta se säilyy ehjänä ja saat nauttia tästä upeasta laitteesta mahdollisimman pitkään. 

    Luo Motorola Moto G7 Play puhelimesta kuorilla juuri itsellesi sopiva kokonaisuus

    Valikoimastamme löytyy kuoria moneen eri käyttöön. Jos haluat tehdä piuhelimestasi kätevän lompakon, niin valintasi osuu varmasti kuorista lompakkokoteloon, jonka avulla samassa paketissa liikkuu sekä tärkeimmät korttisi, käteiset ja puhelin. Lisäksi kotelossa on näytölle lisäsuojaa antava läppäkansi. Lompakkokotelon miinuksena on, että puhelimesta tulee huomattavasti paksumpi. Jos haluat että Motorola Moto G7 Play puhelimesi säilyy ohuempana, niin hyvä ratkaisu on takakuori, joka tarjoaa hyvän suojan puhelimen rungolle iskuja ja kolhuja vastaan. Lisäksi nykyiset puhelimet on valmistettu liukkaista materiaaleista, jonka takia tarkemmallakin henkilöllä saattaa puhelin lipsahtaa sormista ilman kuoria. Takakuoria on myös saatavissa useissa väreissä ja kuvioissa.

    Panssarilasi on kuorien lisäksi myös hyvä lisävaruste Motorola Moto G7 puhelimelle. Se tarjoaa suojan helpoiten hajoavalle puhelimen osalle – näytölle. Panssarilasi on helposti kiinnitettävä ohut lasikerros puhelimen varsinaisen näyttölasin päälle. Motorola Moto G7 Playn kolahtaessa näyttö edellä panssarilasi hajoaa näytön sijasta. Hajonnut panssarilasi on helppo vaihtaa uuteen.

    Kaikki lisävar

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä